Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 149 268
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 75
рекламка от Пепе... бебето е там случайно, разбира се 😉

Само да питам, дали и на срещата в Дъ Мол ще бъде по сютюен? Така фриволно си ги развява, поне да ги видим и на живо как стоят

# 76
То нейните фенки още нямат какво да сложат в сутиена. ...

# 77
  • София
То и тя няма, не знам кой нормален ѝ е дал да рекламира точно сутиени/бельо. Има кофти гърди.

# 78
Аз съм плебей, обяснете моля какъв е смисълът от тези кожени подметки Simple Smile

# 79
Аз съм плебей, обяснете моля какъв е смисълът от тези кожени подметки Simple Smile
Да не ти се изтъркват обувките и да ги носиш до старини. Изтъркан подход, който ползват стипците за да си запазят чепика.
Силиконовите подметки, които съм показала в моя пост се слагат на обувки с висок ток защото много от луксозните модели се пързалят по мрамор или гладък под, а нали не искаме дамите да вирнат крака на червения килим баш!

# 80
Преди много години имах обувки с гьон, освен че много се пързаляха, при мокро време ме удряше ток като се качвах в старите софийски тролеи.

# 81
  • Някъде там
https://www.instagram.com/p/Bvwn3gZD15q/?utm_source=ig_share_she … shid=eouenjsn5ftxУникална Мартина.
Смях се с глас.Много добре имитира влогърките.

# 82
Благодаря за новата темичка! Flowers Sunflower
Някой гледа ли ASMR видеа? Гледам,че Гергана Петкова прави някакви опити за такива ама май не и се получава много...

# 83
Ама то нова тема ли имало?? 😳 Аз реших, че вече тотално сте ги отписали и ще има да се чудя аз къде да си злобея на воля. 😁🐍

Пепа ТопшопА ѝ лепва по-добре отколкото тия сутиени, които рекламира. 🤭 Баш на това и аз я определям с тая фалшива усмивчица.

Джефри са го обрали, в новото видео разказва. Ей за това го харесвам, всичко си казва черно на бяло, че и суми споделя, няма шикалкавене. Някои особи имат какво да научат от него, кхъ-кхъ.

Скрит текст:

# 84
  • София
Блякси
Скрит текст:

Пепа ВС-а. Мултифункционален прякор. Виктория Сикрет + ВС телешоп

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 22:17 от The Catcher in the Rye

# 85
  • София
Дискусията по темата вече свърши докато намеря време да седна най-сетне да ви чета днес ☺
Ама реших да се включа, да не кажете, че съм се покрила.
Аз неведнъж вече съм го писала в темата - няма как да говоря лошо за хора, които познавам и които винаги са били с мен мили, усмихнати и добри. Може да не сме приятелки, да не си пием кафето заедно, но се познаваме, работим заедно по различни кампании и впечатленията ми за всяка една от коментираните тук са само добри.
Също така, не защитавам всеки и за всичко. Имам си позиця по конкретни въпроси и се включвам само по тях. Разбира се, че няма как да съвпада с тази на всички тук, но това не значи, че трябва да я премълча. Който има желание, може да изрови всичките ми мнения и да види колко пъти и за какво съм се включвала в защита - обсъждането на финансовото състояние на блогърите и това трябва ли или не трябва да правят публично достояние благотворителната си дейност.
За мен тези неща са нещо като тема табу, но явно само аз така мисля...
Все едно да питам сега Catcher откъде има пари за обувки с кожени подметки, какво работи тя, мъжа й, родата й до 3-то коляно и що тези пари не ги е дала, вместо за обувки, за бедстващите гълъби от Долно Сусурлево. И после да се обидя, ако не ми отговори и да заключа, че си има любовник, баба реститутка или просто ги взима тези обувки само да се снима за Инстаграм 😁

Колкото до фен срещата - да, определено съм доста дърта за такова нещо и ми е достатъчно неловко, но тя е част от една наистина много хубава кампания, в която сме заедно с момичетата. Може да заповядате да ви се разпиша на сЮтЮените или директно на гола кърмаческа гръд 😂

# 86
Когато се претендира показно с нещо,пред стотици хора и го преписваш на своя сметка,защо да не се разнищи случая?

# 87
  • София
Е, не е все едно, щото Кечър не се явява по тубата, да лъже хората и не си крепи егото на чантета и чепици.

Мъжът ми ми дава за цигарки, ама не пуша, любовникът- за обувки, не ги снимам за ИГ, а ги туитвам, после ги връщам и с паричките храня кученца в Аляска. Навсякъде огрявам, демек. ЖЕНАТА във всичките ѝ роли Mr. Green

# 88
https://www.instagram.com/p/Bvwn3gZD15q/?utm_source=ig_share_she … shid=eouenjsn5ftxУникална Мартина.
Смях се с глас.Много добре имитира влогърките.

За първи път я виждам, но е страхотна и тя, и момичетата 😍 особено малката прилича много на сестра ми и ми е много сладка 😁😍 ето че може да си млада майка с две прекрасни момиченца и мъж, и въпреки че ги качваш в нета да е симпатично и без продуктово позициониране.

# 89
Е, не е все едно, щото Кечър не се явява по тубата, да лъже хората и не си крепи егото на чантета и чепици.

Мъжът ми ми дава за цигарки, ама не пуша, любовникът- за обувки, не ги снимам за ИГ, а ги туитвам, после ги връщам и с паричките храня кученца в Аляска. Навсякъде огрявам, демек. ЖЕНАТА във всичките ѝ роли Mr. Green

Кажи си, че спестяваш от закуски 😉

Общи условия

Активация на акаунт