Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 149 261
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е, не е все едно, щото Кечър не се явява по тубата, да лъже хората и не си крепи егото на чантета и чепици.

Мъжът ми ми дава за цигарки, ама не пуша, любовникът- за обувки, не ги снимам за ИГ, а ги туитвам, после ги връщам и с паричките храня кученца в Аляска. Навсякъде огрявам, демек. ЖЕНАТА във всичките ѝ роли Mr. Green

Само не разбрах кога кърмиш Thinking

# 91
Нищо интересно напоследък. Адриана се обяснява, Пепка - майката кърмилница рекламира, имаше хубава снимка пусната тук, Валерие си ме дразни, не можах да изгледам видеото как си финансира пътуванията. Гръмпи отново закова в десетката. Смях се с глас.
Мимето няма ли да ражда вече?

# 92
Ъъъ, товаа Бланик ли са? Нали те са червени? И защо са толкова пострадали, да не са гледали Кухалери?

# 93
Относно "семейните" влогъри, две видеа, които общо взето припокриват мненията тук https://youtu.be/29tgGEXbHYo и https://youtu.be/-yf8Nuj80hM
Всичко е много сладко и забавно, докато се окаже, че каналът ти се крепи само на децата ти, които дори нямат думата в това искат ли да рекламират xyz марка или да бъдат снимани за пълнеж на канала.
Според мен, е крайно време ютуб, вместо да спират коментарите на семейните канали, директно да им спрат монетизацията. Че много меркантил се навъди на гърба на деца.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 02:01 от tuali

# 94
Ъъъ, товаа Бланик ли са? Нали те са червени? И защо са толкова пострадали, да не са гледали Кухалери?
Лобутен са с червени подметки.
Отивам да гледам Джефри че съм любопитна.

# 95
  • София
Записвам се в очакване на Гръмпи отново! Надявам се поне една обувка да покаже! Ако не с гьон, то поне непромукаема!

Доста неприятни стават коментарите в някакви моменти, но да ви кажа по бг-мамските срещи, на които съм ходила не са се коментирали форума и потребителите, нито мненията. Съмнявам се, че с някой, с когото ще се видиш за час-два в голяма компания, точно за дорума ще седнеш да приказваш. Съмнявам се, че и блогърките само за това си говорят.

# 96
  • София
Е, не е все едно, щото Кечър не се явява по тубата, да лъже хората и не си крепи егото на чантета и чепици.
Мъжът ми ми дава за цигарки, ама не пуша, любовникът- за обувки, не ги снимам за ИГ, а ги туитвам, после ги връщам и с паричките храня кученца в Аляска. Навсякъде огрявам, демек. ЖЕНАТА във всичките ѝ роли Mr. Green
Само не разбрах кога кърмиш Thinking
На поискване- демек когато поискам и имам време. : ))

# 97
tuali, благодаря за линковете, изгледах ги с интерес! Даже си набелязах още 1-2 на тази мацка, много добре структурирано и определено съвпада с моето мнение.

# 98
Знае ли се защо Полина не качва видеа? Не че ще я гледам, след онова видео с котката върху плота на кухнята, но все пак.

# 99
  • където ми харесва
Знаех си аз, че съм пропуснала нещо. А то, цяла нова тема имало. Не ме кефи, че започнахте да хейтите и Адри, само защото е дипломатична.
Гледах последното видео на Попова и ми прави впечатление, че е напълняла. Основно в лицето де, но като показваше едните дънки-видимо има и коремче. Не знам, дали се дължи на английската храна, от която много се пълнее, дали е бременна, или има друга причина, но е видимо променена. А розовия филтър, с който снима, променя цвета на дрехите, които показва, и е доста трудно да се разбере оригиналния им такъв. Показа една блуза, каза че била зелена, за мен беше абсолютно черна. 🙄

# 100
Ама то нова тема ли имало?? 😳 Аз реших, че вече тотално сте ги отписали и ще има да се чудя аз къде да си злобея на воля. 😁🐍

Пепа ТопшопА ѝ лепва по-добре отколкото тия сутиени, които рекламира. 🤭
Тя женицата се чуди как да изкарва пари за детската градина на детето, какво ли не рекламира ...По-зле и от Топшоп е! А то детенцето е случайно там, навира му се случайно все камерата, изцъкля се чак горкото! Колко трябва да си умен, че да си направиш две хубави дечица и да ги ползваш подобно сувенир от Икеа...

Точно, точно! Когато се "развееш" по нета, няма как да очакваш да не те коментират, защото всички тия лайкове са именно знак, че хората искат да гледат Сеир и да те коментират ... с това си плащаш лайковете, поне според мен...тъй че няма какво да се плаче що някой нещо казал. Не може само цветя и рози (сещам се по-скоро за цветя и парфюми , хаха, т.като напоследък гледам сулюпюлю получава някакви парфюми, подобно на тортата на Неделя). Отделно, че многото усмивки и хубаво отношение в повечето случаи е просто една дума - лицемерие!

Подкрепям мнението на tuali ! Това е супер шантаво, да използваш семейството си и децата си за парички!

# 101
Знае ли се защо Полина не качва видеа? Не че ще я гледам, след онова видео с котката върху плота на кухнята, но все пак.

Преди няколко дни качи видео Полина. 

Вече планира следващо за бременността й.

# 102
Не качваше видеа Полина, за да се позабрави простотията й и хоп - завърна се като доброто момичИ, което чете интелигентни списания и ни занимава с това къде е яла, с какъв тон боя се е боядисала, докато просто чака приятеля й да се прибере вкъщи, а когато той се прибира, тя ни уведомява, че Патрик си е дошъл и приключва видеото...

# 103
Не е особено активна.
Изгледах Зорница, много драми с тая нейната коса, шампоан не й се угоди. Толкова й отива с права коса, ама тя все къдрици та къдрици. Еми не й отива така, косата й не е хубава.

# 104
https://youtu.be/38_cgF0x6FM

АСМР видео??? Какви са тея извратени глупости, изключително странни са ми.. Светът съвсем изтряска?!

Общи условия

Активация на акаунт