Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 298
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 730
Значи е напълно в реда на нещата да обиждате Филип на Пепе, ама когато Джош на другата Антоанета нещо и беше казал, че мястото и е при кофите за боклук, всички скочихте какво е това отношение, че и още го споменавате този случай?
И на мен Пепе преди ми беше симпатична, напоследък много залитна към майчинството, което мен за момента не ме вълнува, така че си я спестявам, ама понякога наистина се забравяте и говорите глупости само защото е Пепе.

# 2 731
Аз отговарям реално:

При положение, че Филип отговаря (донякъде) на дефиницията White trash, какво му е обидното - реалността говори сама за себе си. Има държание и визия сходна до епитета, вместо да се хваща за думи да вземе да ги промени, за да не го определят така хората. Най-лесно е да се плаче и унива като не ти е угодно хорското мнение. Не би ми мигнало окото, ако някой ме определи като White trash, камо ли че не си гледам децата, където ги нямам.😁 Ако имам и малко допирна точка определено бих се замислила.

Както казва моят любимец Рики Джервейс : " Само защото се чувстваш обиден, не значи че си прав".

Антоанет N2 не гледам и никога не съм коментарала, като четох това за Джош ми беше противен и той. Въобще всички са в кюпа 🐍

# 2 732

Момичета, моля ви, каква е тази малка активност на последната снимка на Мери-то? Ще дърпаме уши.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 14:07 от VanillaPumpkin

# 2 733
За мен е много скучно, безинтересно да гледам едни и същи декори явно организирани от рекламодателите, еднакви пр пратки опаковани по един и същи начин показване по едно и също време.
Всичко това ми говори за липса на фантазия и ентусиазъм от страна на рекламодателите, все едно е така хвърлили там две пилета, един заек, метнали в торбичка няколко шампоана, кремчета...колкото да отбият номера и да чуят името на фирмата си в ютубето.

# 2 734
  • София
Значи е напълно в реда на нещата да обиждате Филип на Пепе, ама когато Джош на другата Антоанета нещо и беше казал, че мястото и е при кофите за боклук, всички скочихте какво е това отношение, че и още го споменавате този случай?
И на мен Пепе преди ми беше симпатична, напоследък много залитна към майчинството, което мен за момента не ме вълнува, така че си я спестявам, ама понякога наистина се забравяте и говорите глупости само защото е Пепе.

В майчинство съм и всячески я избягвам. Нищо полезно и смислено не може да покаже. Но отвсякъде ми изкача.

# 2 735
  • София
Е, добре де, къде е това отвсякъде? На мен защо не ми изскача? Ако не е темата, изобщо няма да знам какво показва... или не показва. Малко ми е странно това с изкачането отвсякъде, наистина.

# 2 736
Явно много ви е бръкнало в здравето това "white trash", извинявам се за което, въпреки че тук съм се нагледала и на много по-остри епитети, но явно стандарта е двоен. Имах предвид за него, за да приключа темата, че е човек, който търси на хляба мекото, който идва в България и някак си веднага иска да се превърне в нещо, което в родината си няма как да стане. Покрай жена си направи изложба, която е просто скандална и мен би ме било срам да покажа такива "картини", да не говорим да им искам пари. Не виждам да се хваща да работи нещо смислено, направи си инстаграм профил покрай Пепа и така.. ако някой не разбира какво точно искам да кажа, негов проблем.

Не смятам, че съм използвала кой знае колко крайна обида за човек, снимащ се седнал на казанчето на тоалетната. Не може да си продаваш "г*за" за малко лайкове и после да не търпиш критика. На мен лично ми е гнусен.

Не ги познавам, надявам се да са добри и щастливи хора. В крайна сметка обаче, това е тема в клюкарника, по ягодите, всички влизаме, коментираме и си продължаваме да вършим нещата от живота и не разбирам как някой пък чак толкова се потриса от мнение, изказано в този форум, че чак ми окачествява живота като труден и бля бля.

Четем за Ели и дупето и, че било увиснало, някой беше писал, че е жалка, спомням си го, защото тогава ми направи лошо впечатление, после за Антоанета и кофите наскачахте, не знам си коя била с ОКС, обаче ако кажа аз на някой, че е гнусен, потресох нежната ви душевност. Ай моля ви се! Rolling Eyes

# 2 737
  • София
Е, добре де, къде е това отвсякъде? На мен защо не ми изскача? Ако не е темата, изобщо няма да знам какво показва... или не показва. Малко ми е странно това с изкачането отвсякъде, наистина.

Отворя ли ФБ хоп показва се 😊, всякакви събития свързани с отглеждането на деца - пак там, в страницата на АГ - пак Пепе.

Както не веднъж съм казвала имаме сходно ежедневие с нея, по две момиченца, но по никакъв начин не може да направи нейн последовател.

# 2 738
Аз вярвам на хората, които споделят за изкачането от всякъде, защото и аз съм така. Не я следя в Инстаграм, нито във Фейсбук, не съм абонирана за нея във YouTube, въпреки, че понякога си пускам видеата ѝ. Еми изкача, да, и то във фейса най-вече. И то предимно от страници, посветени на мама и бебе, все платени реклами, защото аз не се интересувам от бременност и раждане в момента. Като натисна на "защо виждам тази реклама" (или нещо подобно беше) пише "еди коя си страница иска да достигне хора между Х и Y години, живеещи в София", например.
Женя Джаферович впрочем също е така, поне при мен, казвала съм и друг път - дори в страницата на Сеат Клуб България, дето са предимно мъже, и най-малко съм очаквала да я видя беше цъфнала.

# 2 739
  • Пеликания
Днес ми излезе Ивана да изпробва извита преса на Remington. Имам 2 преси на марката и съм много доволна, дали и тази е хубава Thinking Тя май малко не се справи много добре.

https://www.youtube.com/watch?v=1beDk3xrB4o

# 2 740
Всички са на Braun четки, само ние тук се дърпаме и не си купуваме. Ама трябвало да дойде Великден, да си вземат хората почивка и тогава да прибягнат до почистване на кожата, оммммм

https://www.facebook.com/irina.tencheva/posts/2177271409047508

# 2 741
  • София
Захир, Нямам нищо против твоето мнение, аз също не харесвам семейството. Аз рядко чета подробно темата, сега запълвам някакво време. Колкото съм реагирала на това, толкова съм реагирала и на други неща. Просто смятам, че човек може да си изкаже мнението без каквито и да е епитети.

За изскачането, изобщо не се заяждам. На мен Антоанет не ми изскачаше във ФБ дори и като я следвах, а инстаграм не ползвам, въпреки че имаме служебни канали. Явно нещо съм позачистила това, което ми изскача, защото следя доста майчински форуми, блогове и т.н.

И кво? Великденът няма да стане без четка за почистване на лицето... че аз ако си почистя лицето с четка, каквато ми е прозрачна и тънка кожата ще остана без кожа...

# 2 742
Ваня, знам, че не се заяждаш 🤗 Просто си говорим.
Аз вече имам чувството, че ми се привижда Пепе навсякъде, гледам има реклами по билбордове на вода Роса, там една майка с русо детенце ми се видяха като Пепе и София, но май не са те. 😂

# 2 743
  • София
Социалните мрежи си имат алгоритми. Ако ви изскача, или не сте си блокирали грам рекламите, или много цъкате на нечии неща, или и двете.
На мен никой никъде не ми изскача.

# 2 744
  • София
Ааааа, виж, вода Роса ми изскача отвсякъде... Промотираха ми иновативната им бутилка. Борбата против спонсорираните постове във ФБ е безмилостно жестока!
Винаги съм смятала, че е много иновативно да ти рекламират вода в пластмасова бутилка от 330 мл., вместо в бутилка от 420 мл например!
И изобщо водата в пластмасова бутилка е един много иновативен продукт през 2019 г., когато по-скоро трябва да мислим как да намаляваме еднократната пластмаса.

Общи условия

Активация на акаунт