Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 151 314
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 790
Не мога да повярвам какви неща сте писали пак днес. Става въпрос за Пепиното семейство. То нали тая тема се върти все около тях. Ама тя била грозновата, той бил гнусен. Сещам се преди време някой беше писал, че и децата им не са хубави. Какъв ви е проблема така да обиждате? Досадни са и аз ги бях нарекла олигофрени, защото ме дразнят с действията си, но това вече е прекалено. Беше ми интересно да коментирам в темата, но ще се отписвам, почти не гледам влогърки вече, няма и какво да чета едни и същи злобни коментари. Уж не ги харесвате, а им следите всичко и си губите времето в хейтене и спорове тук, ненужно е. Не го виждам смисъла. Оставям ви този цитат и ви казвам чао.
Скрит текст:

# 2 791
  • София
Какво е кацнало върху косата на Валери?!?

ФИБИТЕ!
Фибитеееееее!

От толкова хубави ръчно правену украшения за глава, произведени от сръчни ръце на жени... те с тези пластмаси ми се кипрят.

Даже сега се сещам, че НиЛо я мернах с тях май в Кухнята на ада.

# 2 792
Айде поредната възвишена г-жа, която през живота си не е употребявалa думи като грозен и гнусен. 🙄 Ами по света има доста такива хора, красотата е субективно нещо, ако беше чела по внимателно щеше да разбереш, че говорехме за грозна визия, най-вече като следствие на държанието. И като ще си говорим с Google цитати : По дрехите посрещат, по ума изпращат. Bye✌🏻

# 2 793
  • Пловдив
В крайна сметка това е тема за "съскане"...
Пък както и по-напред бях писала:" те след като са станали влогърки, блогърки и тем подобни ... са си дали д....то под наем и трябва да са много наясно, че ще бъдат харесвани и оплювани. Неизбежно е...
Никой не е перфектен.
Но от друга страна, ако са малко по -тарикат момичета, биха си извадили поуката, и биха изкарали доста дивиденти от тази тема.
Ама то не става само с ЙЕдене... трябва и акъл.

# 2 794
Валери вярно много състрарена изглежда на тая снимка, май е и наедряла. С този хубав ген за тяло е срамота да не може минимално да поддържа форма.

Джъмбо трябва да го забранят със закон. Може ли да претендираш с вкус и да съветваш за красота и в същото време да трупаш китайски боклуци. А фибите са баш като зрънчо. Поне не е дала стотачки като Мара за Гучи фибачка. 😁

На Мара фибата ми хареса, да ви кажа. Е, не дотам, че да дам 200-300 паунда, но сравнено с тия на Валериана, е направо топ. Тия са ужасни, че и две накуп.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 00:14 от tuali

# 2 795
Хор да стари градски песни 🤣🤣🤣 ревааа  нямам търпение да видя какво мога да си купя от Джъмбо толкова се вълнувам ❤️❤️❤️

Нали ? Добре, че са тия влогове да видим какво можем да си купим от Джъмбо, че видиш ли ти, изведнъж като стъпя там и рязко окьорявавам

# 2 796
  • София
Да скандализирам отново ранимите души- аз го казах, че голямото дете започва да прилича на баща си, надувано в челюстта като с помпа. И не ме кефи, не мисля, че вече е сладко.

# 2 797
Скрит текст:

Reality
Ивана от днешния влог на Валери

Тия двете лелки от хор за "стари градски песни" ли са?
Всички тия продукти които плескат по лицата си и са се превърнали в опитни зайчета, тотално ги състариха.
След година-две ще трябва да започнат да ни рекламират къде правят лифтинги.

Имаше една кокошка репортерка при Гола, която се въобразяваше на Ким Кардашиян и даже си прави някакви интервенции да заприлича на нея. Та си спомням, че ѝ слагаха имплант на брадичката (такива брадички си имат някакво специфично медицинско име даже). Мисля си, че Ивана е идеален пример за човек с нужда от подобна интервенция. Не че трябва да се променя човек, за да пасва на някакъв стереотип за красота де, мен не ми пречат грозноватите влогърки, а тя има известен чар визуално..само да спре с инфантилщините, китайските боклуци и евтина литература, направо ще е чудесна... Но понеже все се бутат по мейнстрийм модите, та да си кажа.

Нали ? Добре, че са тия влогове да видим какво можем да си купим от Джъмбо, че видиш ли ти, изведнъж като стъпя там и рязко окьорявавам
Кво да правиш, в София няма други магазини! Само джъмбо е Sob
Чакаме сега и Галчето Симеонова са покаже торбите с боклуци, и тя е фен.

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 02:47 от Не се сърди, човече

# 2 798
Да, недоразвита долна челюст е това.

Тя тая при Гала Деси тъпото, която се върна от Америка да се прави на бъюгарската Ким Кардашиян. Малко като с фибите ма Валката. Същите като Гучи ама от Шин. 😁 😁 😁

# 2 799
  • Пловдив
Ооо да... Сетих се за коя говорите.
Ами и тя като не можа да се реализира там, дойде тука да се прави на Ким Кардашиян...
Лошо няма- но нещо хич не и се получи... и вече зачезна.

# 2 800

То няма лошо по принцип да се пазарува от Джъмбо, но тъпото в случая е, че някак си не виждам много смисъл в тия клипове. И като цяло клипове с нови придобивки. Някак си, все ми се струва, че, ако искам да си купя нещо, със сигурност няма да е, защото Валери така ми е казала

# 2 801
Вярно, къде изчезна тази Деси? Върти ми се, че се беше захванала с нещо друго, след като не стана Ким, но не помня.

С Мара са ми едно към едно.

# 2 802

То няма лошо по принцип да се пазарува от Джъмбо, но тъпото в случая е, че някак си не виждам много смисъл в тия клипове. И като цяло клипове с нови придобивки. Някак си, все ми се струва, че, ако искам да си купя нещо, със сигурност няма да е, защото Валери така ми е казала

Нямам против и аз Джъмбо, просто очаквам от инфлуенцърите да ме светнат нещо  по-ново, по-интересно, нещо по-така. 3468- мия haul от джъмбо просто адски дотяга. На прима виста се сещам поне 5 други популярни магазина за декорации и домашни потреби. Да взема да ги светна кои са, освен. Ама повечето ги мързи да гледат, камо ли да снимат видеа с няколко локации, още повече и ако ще трябва да се бръкнат с повече от 3 лв.

# 2 803
Малко новости покрай аферата Джейс - Тати:

Джеймс разбира се, се опитва да излезе сух от водата, ама късно вече, видяхме му колко струва дребната душица. Умирам си сега Джефри да го захапе и съответно изяде. 🤞

# 2 804
Винаги ме е дразнел тоя Джеймс, някакъв такъв мазен и недорасъл ми се струва, много кряска и точно от типа, дето ще ти врътне някой "гейски номер" с цел лична изгода и после а-у-жертва станал ( да не се засегнат сега либералите, но разбирате какво имам пред вид, иначе нищо против гей хората). Направо недоумявам какво е това голямо " приятелство" между тях.

Общи условия

Активация на акаунт