Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 376
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 2 970
Това с виното ако е реклама, им се чудя на тия рекламодатели толкова ли нямаше небременна инфлуенсърка, та точно на Полинка дадоха вино.
Пак казвам- хората ѝ пратиха кутия за цикъл, докато е бременна, вие за вино се чудите.
Па и колко бременност е то- докато ти остарее виното и си родила Wink

# 2 971
  • София
На мен това с алкохола ми се струва престъпно. Тя за себе си, ако иска, каквото иска да лочи. Обаче защо убеждава другите хора, че е Ок и че АГ са съгласни с това. Предполагам, че всяка бременна може да зажаднее за нещо, дори и вино, но това по никакъв начин не оправдава рекламата на употреба на алкохол по време на бременност.
Ето това е отвратително.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 09:16 от В@ня

# 2 972
Каква е тая фуста в отровно зелено от Мара, дали е нов модел на шанела Grinning

Баба ми облича такива пеньоарчета.

# 2 973
Толкова да харесвам Ели и същевременно толкова да ме дразни как говори с приятеля си... Защо си променя така гласа??? Звучи толкова пискливо и неестествено, не бих издържала и една минута да я слушам така.

Поради тази причина спрях да я гледам.Такова целуване на дупето на гадже не съм виждала никога досега.Никакво себеуважение не намирам в нея.Лигаво говорене,натегачка,целия й живот се върти около един мъж,драпа за брак като удавник за сламка..
Наистина не разбирам подобно поведение.

Не се ли изтощава от всичкия тоя цирк Rolling Eyes съжалявам го това момиче, красива е, интелигентна изглежда.
И цялото това готвене в последно време, желанието да се покаже като перфектната домакиня, явно каквото господина иска да е...по-изкуствено ми е това тяхното то силиконови  *и*и. И рано или късно ще приключи.

# 2 974
  • София
На мен това с алкохола ми се струва престъпно. Тя за себе си, ако иска, каквото иска да лочи. Обаче защо убеждава другите хора, че е Ок и че АГ са съгласни с това. Предполагам, че всяка бременна може да зажаднее за нещо, дори и вино, но това по никакъв начин не оправдава рекламата на употреба на алкохол по време на бременност.
Ето това е отвратително.
Има такива жени които търсят лекари за одобрение за пушене и пиене по време на бременност, който иска да се само залъгва, не е ок и двете неща да се правят.

# 2 975
https://www.gofundme.com/helpmyfatherbeatcancer

Малко ми стана мъчно за Савина и Оливия, въпреки че не ги харесвам много. Баща им е болен от рак. На този линк събират дарения за лечението му, за съжаление е в много напреднал стадии Sad

# 2 976
Мара след цялото грандиозно планиране на РД сега е пуснала стори как черпи приятелката си едно кафе Диор и приключва вечерта с плодов шейк.

# 2 977
Все пак е диор.

# 2 978
  • София
Stuck Out Tongue

Сега ае сетих нещо. Пепа защо само с едни и същи обувки се мъкне, като е на някакво събитие.. Едно велурени леко бабешки. И тия леопардовите. Само с тези съм я запомнила.

# 2 979
  • Пловдив
Коя е тая Ели ?
Може ли линке, да и хвърля едно оЧо

# 2 980
Stuck Out Tongue

Сега ае сетих нещо. Пепа защо само с едни и същи обувки се мъкне, като е на някакво събитие.. Едно велурени леко бабешки. И тия леопардовите. Само с тези съм я запомнила.

Не се е намерил още спонсор-производител на обувки. Stuck Out Tongue

Много моля, производителите на обувки незабавно да се свържат с Пеперона! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Коя е тая Ели ?
Може ли линке, да и хвърля едно оЧо

Makeupbuthow в Ютуб.

# 2 981

За 1.70 всички медийни звезди станаха топ КИФЛИ, но с перли на главата... 🤭😂😂😂

# 2 982
Е не е истина. Как може да си слагат такива боклуци на косите? То е смешно. Някаква мода ли са фибите?

# 2 983
Е не е истина. Как може да си слагат такива боклуци на косите? То е смешно. Някаква мода ли са фибите?
Да, прокараха тази мода и вече с тях бяха Валери, Николета Лозанова и още “звезди”.

# 2 984
Сега ще ме откажат да си връзвам косата с евтина перлена огърлица дори у дома, когато пак не успея да си намеря стегнат пластмасов "ластик". Нормалните ластици ми се късат.
С тия фиби жени с дълги, хубави коси направо си ги късат. А навремето като ги слагаха, децата се оплакваха от това, че металът дере скалпа им. За щастие модата отмина в трети клас. Тия боклуци късат косъма, дерат, смачкват кутикулата и направо се изприщвам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт