Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 5 / Април 2019

• 148 350
  • 3 187
  •   1
Отговори
# 3 015
Пепе е лицемерна,отдавна спрях да я отразявам...
Някой може ли да ми обясни,каква е идеята на тези клипове "Ям жълта(розова,червена,зелена..и т.н ) храна 24 часа" ..Доста влогърки го правят....Гергана Петкова нагъва в последният си клип кренвирши,понички и сокове...:Д тъжна работа..  Последно бюти гурута ли са,или шутове...Какви са тези безсмислени видеа....

# 3 016
  • София
Кил ми науууу! Галка и новите и чехли Joy

# 3 017

Това и аз го видях...Да имаш пари,а да обичаш толкова кича,не го разбирам...

# 3 018
Хахаха, тези чехли 100% са вдъхновени от Avengers Joy

# 3 019
И аз идвах със същото.Приличат ми на чехли за баня Grinning

# 3 020
  • София
Aма Елица няма видео за Великден. От къде видяхте тези неща за козунаците и гробищата?

# 3 021
Aма Елица няма видео за Великден. От къде видяхте тези неща за козунаците и гробищата?

Сторита в инстаграм

# 3 022
  • София
И аз идвах със същото.Приличат ми на чехли за баня Grinning

Луксозни чехли за баня Joy

# 3 023
  • София
Според мен рецептите на Ели са нещо, което разнообразява нейния канал от всички останали и тя много добре го е разбрала. И изобщо не става въпрос дали са нещо ново и невиждано, а за това, че храната присъства от няколко години в нейния канал и информацията е поднесена приятно, разтоварващо. Няма как да е интересна на хората, ако показва само гримове, само почивки, само дрехи и с нищо няма да се разнообразява.

Не знам какво толкова ви впечатли с разходката в гробищата. Та някои от европейските гробища са топ туристически дестинации. Отделно от това само нашите гробища са буреняци, обсипани с пластмасови цветя и боклуци.

Гледам по темата снимки на Ивана - ноктите ѝ са ужасяващи с тази форма и дължина! Нямам търпение тази мода, наподобяваща жената на граблива птица да мине.

ОЛЕ! Какви са тия чехли... нямам представа кой си ги е купил, ама...

# 3 024
Господин Бърч,Мърч или както там му е името, мен не ме изненадва с тоталното си пренебрежително отношение към българските традиции. Изненадва ме убавицата до него с пискливия гласец как го търпи...
 Разбирам, че за нея живота в Дания сигурно е "сбъдната мечта", но на мен ми се струва, че всичкото това суетене с козунаците, яйцата и пр. е нейният начин да и олекне от факта, че е сред чужди хора, а не при семейството си в България. Видно е, че този датчанин се има за върха на сладоледа, помня как надменно даваше съвети за асфалтиране на софийските улици в едно от видеата. Сега, в случая с яйцата отново затвърди мнението ми колко е префърцунен и зле възпитан.
Но добре са го казали хората:"Не е луд, който яде баницата, а който му я дава."

# 3 025
  • София
Съветите за асфалтиране на софийските улици си бяха съвсем на място... и мисля, че всеки, имал досег с Графа по време на ремонта ще го потвърди. Към момента Графа уж е готов, ама е по-вероятно да се спънеш в неравно поставените плочки, отколкото да се разходиш нормално. Това е най-некадърно ремонтираната улица в София и в България...

# 3 026

Това и аз го видях...Да имаш пари,а да обичаш толкова кича,не го разбирам...
Вие нищо не разбирате от мода това е roccobarocco  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 027
  • София
Да хване една кирка, да я оправи. И той в лицето е сплесканяк, та ще му отива.

# 3 028
Не мисля, че някой спори, че улиците в София са в лошо състояние. Просто е въпрос на възпитание и смирение да си замълчиш и да не коментираш в негативна светлина чужда страна или дом. Това е моето мнение, не ми се влиза в дискусии.

# 3 029
Съветите за асфалтиране на софийските улици си бяха съвсем на място...
Въобще не са на място. Като човекът до него е от дадена страна и я посещаваш, би следвало да имаш най-обща представа от това през какво е минала и с какво се бори. Колкото и да е зле положението, разликата с преди 20 г. е огромна. Имам контакт с други чужденци и отношението им въобще не е такова. Този господин си е с подобно поведение за всичко, което е свързано с Ели. Тя не го заслужава, дано някой ден се осъзнае и или да го сложи на място, или да си намери човек, който показва уважение. Язък му за цялото демонстриране от какво семейство произлиза, възпитанието му го няма никакво.

Общи условия

Активация на акаунт