Честити
!!! Да е здравичък и много да радва мама, тати и бати

Край на чистите дрехи, крака, лице и всичко, включително и аз бях лепкава
Ето как мина храненето
- леко наболо, но си е там
Днес съвсем случайно го забелязах - докато сучеше изведнъж се разрева яко и започна да се дърпа от цицето, след което надникнах в устичката и видях нещико да се белее
- до преди 2-3 дни всеки ден му проверявах венчетата, даже по няколко пъти на ден - и нищо, затова реших, че се вманиачавам
и спрях, и днес - изненада! 

, дано всички други да избият без проблеми

особено на ш, щ, я, и ч. там са ми бисерите.
резил

А на нас ни трябваше само за неделя и понеделник.Затова сега мислим да се възползваме от правото ни за тези 14 дни да излизаме с колата и да отидем за събота и неделя с кумувете ни до Истамбул.Никога не сме ходили и ми е много интересно.Пък и така ще използваме максимално зелената карта

бяхме на консултация- 6200,63 см...доки я хареса как изглежда и каза,че си върви добре детето..за манджите-продължаваме с новите неща-каза да въведа жълтък и след това месно пюре и мисля да я послушам...също киселите и нишестета...ама за тях ще си помисля...за захранването с нова манджа само да кажа,то сигурно вие си знаете де,ама пълното заместване на яденето трябва да стане за не по-малко от 10 дни...поне така ми казаха на мен..само че се чудя защо на нас не ни правиха изследвания този път...доки каза другия месец...щях да пиша още нещо,ама забравих...