В парковете състезаваме се всички,февруарски мами с бебета в колички

• 11 898
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте от мен!   bouquet
Страхотен пикник  сте си направили Hug  Hug
Аз да питам,по-точно да се оплача - не ще каша и това си е то!!!!! Или не иска лъжичката ли.....не мога да разбера  newsm78 Яде първите 2 пъти по 3-4 лъжички и от вчера само 1-2 и почва да реве  Sad А аз оптимистката - ще замествам уж цяло хранене.Не виждам как да стане, а пък не искам да я разреждам кашата с повече вода и да му я давам с шише,защото трябва да се храни лъжичка  Naughty  А кашичката хич не лоша на вкус, но той май му се иска да си я пие.Утре вместо каша ще пробвам зеленчуково пюре, да видя дали пък него няма яде ooooh!
Вие имахте ли проблеми с лъжицата и за колко време свикнаха дечицата с нея?

# 286
Ето къде бил Слънчооо  Wink Ели, страхотно сте си изкарали, да се повтори съвсем скоро ви пожелавам  Hug
diksi пробвай и с друга лъжичка,може и да помогне  newsm78 поне съм срещала коментари и на други мами,че след смяна на лъжичката нещата се променят. Вие май бяхте с лъжичка под ъгъл,да не би да му е широка на устичката? Може да пробваш и с някакви добавки към кашата,примерно плодче.Аз май много съвети давам,пък хич не съм и пробвала със захранването  Embarassed Каквато и да е причината,пожелавам скорошно разрешение и на Митачко да му плющат ушите от лапане на каши и пюренца  Grinning

# 287
Здравейте мамита  Joy

Ей страхотен пикник и супер снимки сте си направели  Laughing

diksi пробвай да му я дадеш с малко плодово пюренце, моя така много я обича, макар, че той обича много плодовото пюре и със всичко смесено ще го яде.  А и наистина как казва Doninka може от лъжичка, ние бяхме взели от тези който са под ъгъл и му се оказа голяма и само се мъчи, и после му взех малка права и от тогава няма никакви проблеми. Пожелавам ви скоро почне папка сладура, и ти да си се успокоиш  Praynig  Peace

Общи условия

Активация на акаунт