Май Скрийми беше питала преди
защо на тях не са им дали да направят, до колкото разбирам тези изследвания се правят след навършването на 6 месец, май тогава се прави и някакво заключение за наддаването на бебето.
защо на тях не са им дали да направят, до колкото разбирам тези изследвания се правят след навършването на 6 месец, май тогава се прави и някакво заключение за наддаването на бебето.
искам да попитам кое плажно мляко бихте ми предложила да взема за малчо ,че днес искаме да го заведем на плаж
следобед,ама нямам и представа кои са хубави?И кой фактор? 
Аз вече се бях притеснила ама то детето си е решило сега да се обърне.

ще идват едни наши приятели,които ще поканим за кръстници на бебка. Сега съм се засилила да поприготвя нещо вкусно.
)и също беше доволна,доколкото си спомням, а четох,че и elix използва Ла Рош (много добри отзиви съм срещала). Пиша и за техните
Честито ви обръщане!
...мислех да започвам жълтъка и месното пюре,ама нека да минат тия афти и тогава..Дони,аз абравих да ти кажа-това кремче го бях купила още преди седмица и наистина помогна-сега няма пъпки на дупето
ама за сметка на това пък я е налазило нещо май и има по челцето,та чак в косичката милата..ама така..без такива неща не може..ууф,днес от 9 сутринта се разтракали нещо навън та още не са спрели..Лора изобщо не може да заспи..сега горкото си пее песнички да се приспи..ама да видим..спокоен ден

Препоръчани теми