В парковете състезаваме се всички,февруарски мами с бебета в колички

• 11 913
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
А другия месец правят ли се изследвания на кръвта или само на урината?Ако се правят, мисля да поискам и изследване на кръвната група и резус фактор,защото не ми ги казаха в болницата  Confused.
elix, освен изследването на урина се прави и ПКК и основно се проследява хемоглобина. Тези изследвания са задължителни за всички бебчета навършили 6 месеца,за да се проконтролират важните данни за организма. А това за кръвната група е добра идея  Wink
Май Скрийми беше питала преди   newsm78 защо на тях не са им дали да направят, до колкото разбирам тези изследвания се правят след навършването на 6 месец, май тогава се прави и някакво заключение за наддаването на бебето.

# 256
Здравейте мами Hugискам да попитам кое плажно мляко бихте ми предложила да взема за малчо ,че днес искаме да го заведем на плаж  grinning039 следобед,ама нямам и представа кои са хубави?И кой фактор?  newsm12
И да ви се похваля вече се обърнах ме! newsm44Аз вече се бях притеснила ама то детето си е решило сега да се обърне.
Пожелавам ви приятен уикенд и само хубави емоции. newsm08

# 257
Добро утро мамчета  Heart Eyes
Поспахме подобаващо тази сутрин и вече сме готови за подвизи, т.е. за гости  Wink ще идват едни наши приятели,които ще поканим за кръстници на бебка. Сега съм се засилила да поприготвя нещо вкусно.
Тина, аз съм взела на Виши-50+ фактор, за сега съм доволна,но и не се е налагало да излагам бебка на слънце (а и понякога забравям да я намажа  Embarassed ,затова ми седи в чантата на количката) Аз лично,много държах на големия фактор, той нали означава време за излагане на слънце и така се налага по-рядко мазане,а и по-добра защита. Иник беше взела на Мустела (30+  newsm78 )и също беше доволна,доколкото си спомням, а четох,че и elix  използва Ла Рош (много добри отзиви съм срещала). Пиша и за техните  Embarassed , понеже разбирам,че трябва да решиш съвсем скоро и незнам дали те ще се включат. Виждала съм и на Бюбхен, с фактор 25+ и за него знам,че върши добра работа. Пожелавам ти да избереш най-подходящото за бебока и да направите един страхотен плаж  Hug  Честито ви обръщане!
п.с. И много поздрави на гларусите   Mr. Green
Един слънчев и приятен ден за всички  Heart Eyes

# 258
 хайде и ние да почерпим.станахме на 5 месеца!!!

newsm44
  party023  bigdance2

# 259
Дони,да-идеята за зеленчуковите кубчета е добра..ама то картофки нали има през цялата година или ти си прибираш за спешни случаи?На нас обаче няма да ни върши работа този тип замразяване,че нали папаме по много вече..ама направо не знам от какво да правя пюренца...то едно и също-картофи,моркови,сложих домат онзи ден..а днес пък 2 мънички ябълки за слодост,че нещо му се ослушва на домашното пюре.А пък някой беше споменал,че съхранява готово пюренце в буркачета,та затова питах за АМ...май Гали ли беше  newsm78...мислех да започвам жълтъка и месното пюре,ама нека да минат тия афти и тогава..Дони,аз абравих да ти кажа-това кремче го бях купила още преди седмица и наистина помогна-сега няма пъпки на дупето Wink ама за сметка на това пък я е налазило нещо май и има по челцето,та чак в косичката милата..ама така..без такива неща не може..ууф,днес от 9 сутринта се разтракали нещо навън та още не са спрели..Лора изобщо не може да заспи..сега горкото си пее песнички да се приспи..ама да видим..спокоен ден   bouquet

# 260
а,сетих се да питам и за нещо друго..от няколко дена Лора е нетърпима в количката-все надига глава да става и реве..а като я сложа в седнало положение пък превива се напред..изобщо кошмар са ни разходките...при вас как е?

# 261
Юпи юпи Калоянчето просмука биба Joy

Направо не знам как стана. Аз от време навреме го пробвах, но ефекта досега беше - нула. Приемаше я като нова играчка - чеше венчетата, лигави и т.н - но да засмуче  Naughty
Вчера нашега пак му я дадох и сам я засмука. Не мога да си го обясня как стана newsm78
Сега ми е малко странен с нея Mr. Green.

Момичета четете ли някакви книги за развитие и възпитание на детето. Искам да си взема нещо ама не знам какво. Може ли някой да ме насочи.

Аз мажа Калоянчето с Нивея - 25 фактор, но гледам да не го излагам много на пряко слънце. Моите проучвания са че Мустела са най-добри и се препоръчват против алергии или за деца склонни към алергии. Тука в квартала мамите ходят при Мустаков и той им го е препоръчал. Ама мойто мнение е че всяка една медицинска козметика е добра (то и цената си го показва).

# 262
а,сетих се да питам и за нещо друго..от няколко дена Лора е нетърпима в количката-все надига глава да става и реве..а като я сложа в седнало положение пък превива се напред..изобщо кошмар са ни разходките...при вас как е?
Скрими, положението и при нас е такова като добавиш едно мятане като риба и едни мостове дето прави...та вече го завързвам с коланите.Не е във възхита, ама предполагам ще свикне

# 263
  • София
Честит рожден ден на Нася!Много здраве,любов и усмивки ти желая!

# 264
Честит РОЖДЕН ДЕН nasya!
БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
nbirthday  bigdance2 Tada

# 265
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НАСЯ!!!!!Желая ти много здраве и късмет за теб и всички, които обичаш!

# 266
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЯ И ОТ НАС С ВИКИ!!!
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ, УСМИВКИ И КЪСМЕТ, РАДОСТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 267
Честит рожден ден НАСЯ много бюбов щастие и здраве!

# 268
  • Варна
Ама ние сме си имали рожденичка Grinning
Честит Рожден ден,Насяпожелавам ти здраве на теб и цялото ти семейство,много любов и щастие.
Весел празник!!!

# 269
nasya, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, радвай се на щастливо и сплотено семейство!

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 17:04 от didun4o

Общи условия

Активация на акаунт