В парковете състезаваме се всички,февруарски мами с бебета в колички

• 11 909
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
NASYA,
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ЩАСТИЕ ОТ НАС С КАЛОЯНЧЕТО Hug

# 271
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЯ,пожелавам ти много здраве,любови всичко което си си пожелала да се сбъдне!!! newsm51 nbirthday newsm67

# 272
  • Виена
Момичета, здравейте!
Позволих си да надникна в темичката ви, за да видя как сте вие и малките сладурчета! Някои може и да ме помнят от отчетните темички преди нова година! Искам да ви кажа, че имате страхотни бебоци! Толкова ви се радвам! Пожелавам ви малките рожбички да растат щастливи и здрави и много да ви радват! Ако знаете колко често си мисля за всички вас...  Simple Smile Много  Hug

# 273
Момичета, здравейте!
Позволих си да надникна в темичката ви, за да видя как сте вие и малките сладурчета! Някои може и да ме помнят от отчетните темички преди нова година! Искам да ви кажа, че имате страхотни бебоци! Толкова ви се радвам! Пожелавам ви малките рожбички да растат щастливи и здрави и много да ви радват! Ако знаете колко често си мисля за всички вас...  Simple Smile Много  Hug

Рени, разбира се, че те помним Hug
И ние си мислим за теб и тайничко си пожелаваме да чуем добри новини много скоро.
Много любов, късмет и търпение от нас с Вики!!!  bouquet

# 274
Благодаря ви много момичета, май за първи път получавам толкова хубави пожелания от толкова много, засега само виртуални приятели, много ми е мило. Аз съм малко смотана, а и малко нямам време да намеря хубави картинки за почерпка, но пък се надявам за следващия ми рожден ден да се познаваме и да ви почерпя съвсем реално  Hug
Сега отиваме за последното ДТК и ми се е свило сърчицето, детето все едно знае къде ще го водя и спи непробудно час и половина вече, нещо което почти никога не прави. И такива неща от нас...
Още веднъж много БЛАГОДАРЯ!
Слънчев и усмихнат ден за всички!

# 275
Момичета, здравейте!
Позволих си да надникна в темичката ви, за да видя как сте вие и малките сладурчета! 
Рени,толкова е хубаво,че ни се обаждаш Heart Eyes
Здраве, любов и много кураж и от мен  Hug

# 276
На мен ми липсват и постингите на Рибката  Wink, как ли я карат, дано се завърне презаредена само с хубави емоции.

Слънчо също съвсем се загуби  newsm78, а Игси дано скоро намести багажа в новата квартира  Hug и да успее да набере някой ред.

# 277
На мен ми липсват и постингите на Рибката  Wink, как ли я карат, дано се завърне презаредена само с хубави емоции.

Слънчо също съвсем се загуби  newsm78, а Игси дано скоро намести багажа в новата квартира  Hug и да успее да набере някой ред.

Дони, Слънчо май са на гости във Враца...

# 278
Здравейте мами  Joy
Честит рожден ден на патерица на мама Насиа и всички бебоци   bouquet
Рени здравей мила, как си обаждай се. Пожелавам ти от все сърце много скоро да гушкаш бебче Praynig . Радвам се че не си ни забравила.
За сега бягам мами после пак.

# 279
  • София
Момичета, здравейте!
Позволих си да надникна в темичката ви, за да видя как сте вие и малките сладурчета! Някои може и да ме помнят от отчетните темички преди нова година!
Рени, помним те мила и чакаме да ни зарадваш с хубава новина      bouquet

Момичета,вижте как прекарахме уикенда  newsm53  http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=49487

# 280
  • Варна
Рени,как можа да си помислиш че сме те забравили.Не сме разбира се.Пожелавам ти много успех и едно сладко бебче в най-скоро време.Ще се радвам да "наминаваш"от тук по-честичко.Всичко най-хубаво ти желая от сърце.

# 281
ааа,гадняркии,защо не се обадихте,че ще ходите на излет,че и с биричка  #Cussing out яхваме колата и сме при вас за едното пикник  Mr. Green искрено ви завиждам...ние вчера се опитахме да се поразходим тук до едни разкопки близо до Ямбол,ама нъцки...то онуй дребното не обича май такива места  Sad та друг път ще си стои вкъщи щом мрънка..то реши,че трябва да ядее,после да спии...и изобщо можете да си представите как мина разходката..я да питам вие така като сте натрупали бирички около мъничетата дадохте ли им да опитат поне?няма такова хубаво нещо като бирата при нас-преди няколко дни натопих беберона в биричка да й видя реакцията,защото докато бях бременна и от една глътка бира и  Sick а сегаааа,няма да ви обяснявам как изплюва биберона след като свърши биричката по него..все едно цял живот бира е пила,то няма мръщене,няма нищо-а на всички други нови неща се мръщи..та така..бираджийка от малка..той татито вика'сега със сигурност знам,че е моя дъщеря'-той смуче бира вместо вода...ааа,колко съм заблеяна-
Нася,честит рожден ден,миличка!!!Пожелавам ти лято,изпълнено със страхотни емоции,любов и щастие!!!

Рени,радвам се,че се включи..често си мисля за теб..и стискам палци най-хубавото да се случи..а пък за това,че те помним,не се съмнявай и за секунда..винаги ще си в сърцата и мислите ни..поздрави от мен и Лора

# 282
  • София
Ами Дени за другия излет ще свиркаме и може страхотно джамбуре да си спретнем.А каква музика имаме само...  smile3521 Що питаш за биричката не виждаш ли,че са се прегърнали и Кали пита Ивето-ти мене уважаваш ли ме smile3532 ??? Не майтапя се естествено,тя биричката си е за нас.

# 283

Момичета,вижте как прекарахме уикенда  newsm53  http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=49487
Хи-хи. Joy..пратих снимките с бирата на нашият татко - във възхита е

# 284
Рени, Hug Hug
винаги си добре дошла. Ще се радвам да те чуваме по често Hug

Общи условия

Активация на акаунт