Роси,жалко,че сте стигнали чак до там,но важното е че сега вече всичко е наред.Ще го имам в предвид това което ни съветваш.
Честито първо зъбче на Митачето на Дидунчо!
Ние се връщаме от консултация.Тежим 8,500кг и 68см.Педи каза пред ден 1/4 жълтък и никакви каши
,защото сме големи на килца и излишно щели да ни напомпат каза чак към 6-7месец.Другият месец и изследване ще ни правят.И аз имам от тези пликчета за които казва Скъпата за вземане на урина от пишлето,то и не виждам как иначе ще стане по друг начин.Те са много удобни,защото пъхаш пишлето в торбичката и тя се залепя за него и слагаш пампито и после готово имаш урина без проблем.Чиста работа. 
Честит 5-ти месец на Мони!Да слуша мама и тати и никакви болести повече
. 
Тони, само гледай урината да е на по-малко от 2.5-3 часа
Ми да ти кажа не е толкова трудно и чашка да се използва, ама пада дебнене
. Ама той е така отдавна и тя да го е забелязала на консултацията

и
/много празнуващи днес, бе 

. Така,че кашите и пюретата които вече накупих ще поотлежат още малко, то и не остава вече. От днес започнах да се занимавам с домашни бърканици,сварих моркови и картофи и после след пасиране ги сложих във формички във фризера. Някой може ли да ми каже каква е трайността на подобни продукти,колко време могат да престоят във фризера?

какво ще правим незнам с тези темпове на бърз растеж
то затова може да е отказвало да яде детето..ще се обаждам на педи да видим какво ще каже...лек ден

.
. Мерки - 7700гр. и 67см. Шокирах лекарката като й казах, че е още само на кърма.