В парковете състезаваме се всички,февруарски мами с бебета в колички

• 11 902
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Роси,жалко,че сте стигнали чак до там,но важното е че сега вече всичко е наред.Ще го имам в предвид това което ни съветваш.
Честито първо зъбче на Митачето на Дидунчо!
Ние се връщаме от консултация.Тежим 8,500кг и 68см.Педи каза пред ден 1/4 жълтък и никакви каши Naughty,защото сме големи на килца и излишно щели да ни напомпат каза чак към 6-7месец.Другият месец и изследване ще ни правят.И аз имам от тези пликчета за които казва Скъпата за вземане на урина от пишлето,то и не виждам как иначе ще стане по друг начин.Те са много удобни,защото пъхаш пишлето в торбичката и тя се залепя за него и слагаш пампито и после готово имаш урина без проблем.Чиста работа. Joy
Честит 5-ти месец на Мони!Да слуша мама и тати и никакви болести повече Naughty.  bouquet

Тони, само гледай урината да е на по-малко от 2.5-3 часа Peace Ми да ти кажа не е толкова трудно и чашка да се използва, ама пада дебнене Mr. GreenНа нас ни е лесно, да му мислят мамите на госпожиците Joy

# 241
Дидунчо,мерси за информацията относно часовете.Аз не знаех какъв трябва да е периода на престоя в пампито урината.Наистина да му мислят госпожиците,но да ти кажа и за тях има такива пликчета. Grinning

# 242
 И Криси започна да проявява някакъв интерес към храната, но още му е рано. Когато ям нещо ме гледа с голямо любопитство и следи лъжицата с поглед като гладно куче Laughing. Но като му давам нещо в устата го бута с език, значиии, не е готов Naughty.
 Хей, момичета, какво им стана на тия бебоци- много болести, бе Confused. И Криси кашля от време на време, дали да не се обадя и аз на лекарката newsm78. Ама той е така отдавна и тя да го е забелязала на консултацията Confused. Роси, дано бързо да се оправите и никакви болести повече Naughty!

Хайде и аз да честитя на всички мини рожденици: Габи на мама Руми,  ura Момчил на мама Красиnewsm18Георги на мама Беб4о  Party Time и Мартин на мама Скъпата newsm67 /много празнуващи днес, бе Laughing/

Честито на патерици на Вики, на мама Суийти!   GiftЧестито първо зъбче на Митака!   bigdance2

# 243
Аз вчера писах един постинг с едни подаръци и цветя за празнуващите , но след проверката за правопис се изтри, затова сега ме е страх да се пробвам пак, че нямам време да пиша по няколко пъти Naughty.

# 244
Здравейте мамчета  Hug
Бравос на мамите от срещата,страхотни сте  Heart Eyes
Честито на 5-месечковците! Да растат здрави,весели и безгрижни!
Ние вчера бяхме на преглед при гастроентеролог,заради появяващите се червени жилки в пампата на Вили.Понеже правихме изследвания и нямаше бактерии,казаха,че не било обезпокояващо,но съвета е: Кърмете се до 6 месец,захранване след навършването му. Също да не хапвам много млечни храни. Е,ами ще трябва да спазвам,аз това и се надявах да кажат  Laughing  че край мен само зор за захранване,като се почне от педито и се свърши с бабите, че и дядовците  ooooh! . Така,че кашите и пюретата които вече накупих ще поотлежат още малко, то и не остава вече. От днес започнах да се занимавам с домашни бърканици,сварих моркови и картофи и после след пасиране ги сложих във формички във фризера. Някой може ли да ми каже каква е трайността на подобни продукти,колко време могат да престоят във фризера?
Роси, бързо възстановяване след неприятните преживелици и дано бебо бъде вече здрав и усмихнат!
Тони(Суити  Laughing),честита ви първа каша,да папка малкия сладурчо само с кеф и да си иска и допълнително  Wink
Лека и спокойна нощ!

# 245
Здравейте мами!
Днес ставаме на 5 мес.! Честито на всички наборчета! Да са ни живи и здрави всички бебоци!
Благодарим за поздравите на мама Мими и на всички останали.
Черпим ви виртуално : newsm24 smile3510 baloni

# 246
Благодаря ви за пожеланията!!!   bouquet

Роси, пожелавам на Митко бързо възстановяване!!!!  И повече да не се чува за разболяло се бебче във форума!!!! Naughty

Ето и отчета ни 7350 и 67см. Според нашето педи пък ние сме били на долната граница Shocked
Мони е качил 550гр за един месец и при това беше в болница, а тя на долната граница. То бива, то може, ама чак пък толкова Laughing
Краси, ами ние какво да кажем като сме 6.680 кг 66.5 см – значи сме под границата...  Laughing По тукашните стандарти сме си напълно нормални за килограмите..., така че не се притеснявай...

Честита първа хапка на Вики! Нека и следващите да са му толкова сладки!!!

Аз така и не успях да измисля как да кача този лист за храните... /ако някой се интересува мога да му го изпратя/. Както и да е, според него местните пюрета и жълтъка трябва да се започнат от 6-7 месец, като ако има алергия към яйца в семейството, даването на жълтък трябва да се отложи до годинка.

Къде се губят напоследък Игси, Слънчо, Олимпия.....? Хайде, майчета, които скоро не сте писали - драснете по два реда!!! Laughing

# 247
И от мен виртуална почерпка за 5-я месец на Димитърко    Laughing
И послучай този празник преди 10-тина минути реализира първото си падане от спалнята  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Добре че го вдигнах веднага и той не можа даже да разбере какво стана и не плака.
Като чета,че една  част от бебчетата нямат още 7 кг.,то ние с tonita76 отглеждаме глиганчета по 8 500  Joy  Joy

# 248
Здравейте и от нас!
Честито на вси4ки бебчета които навършват днес 5 месеца!!! newsm59  uraНека да растат здрави и да слушкат мама и тати  love001
Хайде приятен ден и само хубави емоции днес. newsm47

# 249
Честито на Митко на Дикси 5-тия месец!Много да слушка мама и тати.Наистина Дикси ние какво да кажем Embarassed с нашите големи мъже...Нашата педи вчера ми каза,че трябва на годинка да сме по десет кила  Shocked #Crazy какво ще правим незнам с тези темпове на бърз растеж Grinning newsm78

# 250
Честит мини-рожден ден на всички празнуващи днес!!!Никакви болести повече и само усмивки!   bouquet   bouquet   bouquet исках и аз да попитам за пюренцата,не мога да намеря подходяща тема във форума..нали казвате,че може да се направи пюренце и да се сложи в бурканче за друг ден.добре де,ама нали се прави с АМ,а АМ не е хубаво да престоява повече от час..та въпросът ми е на пюрето не му ли пречи?и другото-защо ги слагате във формички за лед пюренцата,а не в бурканче направо?сори за тъпия въпрос  Embarassed днес открих на Лора нещо като афтички по лигавицата в устата Sad то затова може да е отказвало да яде детето..ще се обаждам на педи да видим какво ще каже...лек ден Wink

# 251
Скрийми,аз не правя пюрета,а само отделни зеленчуци.А ги слагам във формички,че после ще е по-удобно при захранването,ще си взимам 1-2-3 кубчета морков,картоф,тиква и т.н. При въвеждането на нови храни,нали трябват много малки количества,така,че варианта с формите за лед много ме устройва. А ти защо се каниш да правиш пюре с АМ и да го съхраняваш  newsm78 ,направи си зеленчуково,или плодово и си го замрази или стерилизирай и като дойде време да го даваш,ще го смесваш с АМ ако се налага.
Успех с лечението на Лори  Hug (Справихте ли се със зачервеното дупе?)

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 16:33 от Doninka

# 252
  • София
Честит 5-ти месец на Митко и на всички бебчета които днес го навършват  smile3525
Дени,  бързичко да изчезнат тези афтички от устичката на твоята пЛинцеса.Знам,че Дактарина много помага при такива случаи,но вашата педи може друго да ви предпише зависи откъде идва проблема.
Руми,изпрати ми ако искаш на лс този списък с храните,аз ще се опитам да го публикувам
А другия месец правят ли се изследвания на кръвта или само на урината?Ако се правят, мисля да поискам и изследване на кръвната група и резус фактор,защото не ми ги казаха в болницата  Confused.

# 253
Днес бяхме на контролен преглед 66см и 6600грама- фина мадама, какво да я правя, само 270 грама за 1 месец, ама нямам зор да е тежка. Пълни пампито 3 пъти на ден, пишка редовно, режа ноктите по 2 пъти седмично, весела е надявам се всичко да е наред. Аз още не съм почнала със зеленчуковите заготовки, може би защото още сме само на кърма и не ми е на дневен ред, но бабите знам че правят нещо по въпроса Simple Smile.
Хайде   Hug на всички!
Нека прекрасния уикенд започне СЕГА! Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 17:30 от nasya

# 254
Днес ни биха поредната ваксина и Марти дори не трепна  Shocked . Чак лекарката чакаше да заплаче, но той  - не.  newsm53. Мерки - 7700гр. и 67см. Шокирах лекарката като й казах, че е още само на кърма.

Общи условия

Активация на акаунт