Благодаря за пожеланията към моето пораснало момче

diksi , честита първа лъжичка каша на малкия сладурко!
didun4o, а на вас честито зъбче!

И честито на всички, които днес ще ни настигнат и ще станат на цели пет месеца!

Що се касае до опцията за проверка на правописа - аз лично харесвам идеята. Невероятно много/понякога/ се дразня от откровено неграмотни постинги
макар и да има нещо вярно в това, че по този начин голяма част от колорита на форума ще се изгуби... какви попадения има в това отношение... с глас съм се смяла
За проходилките... хмм... май не съм си изградила окончателно становище... Дани съм го слагала след шестия месц в такава. Не съм забелязала нито някакъв негативен, нито пък особено положителен ефект. Но е факт, че много скоро, след като го сложих в паяка, той се научи да стъпва на седалката и да се катурва навън, така че смисълът и скоро се изгуби. По-добре беше да лази по земята, отколкото да се притеснявам къде ще се катурне всеки момент. Но пък той е такова шило/между другото беше на шест месеца, когато се хвана за оградата на кошарата и се изправи, което от днешна гледна точка ми се струва твърде рано/, така че може би само при него паякът не изигра никаква съществена роля...
и честито на всички наборчета.
и въобще не сме се състезавали в парка
.Вече имаме планове за следваща среща и дано този път повече мами да дойдат.Кали се чувстваше много добре в компанията на двамата кавалери
Ето малко снимчици:
!!!!

имаше бронхиолит.Като си помисля ,че всичко започна с едно леко покашляне.Заведахме го при педиатърката и тя каза "спокойно,леко му е зачервено гърлото ето един сироп за кашлица ".И ние чакаме кашлицата да мине,да ама тя не минава.Докато в събота вечерта Той така се закашля,че честно ви казвам имах чувството че се задушава.Не мога да ви опиша какъв ад преживях.На бегом до спешното ,изследвания ,лудници и хоп трябва да останете в болницата .Имаше повишено ниво на еритроцитите.Иначе не е вдигал нито температура,нищо освен гадната кашлица.Така ме е яд ,че не обърнах внимание по-рано,а стигнахме чак до там.Беше на антибиотик,вкарваха му го през абокад.Надупчиха го целия,защото вените му се пукаха-УЖАС.
Да е здравичко детенцето !!!!!!
.Педито каза че сме с данни за 6 месечно бебе.Вече трябва да му давам жълтък и месни пюрета.Ама не е ли рано?Вие почнахте ли вече?
Каза още че трябва да внимавам с кашите най-много 2 седмично?! 
. Те са различни и са за захранване
!