Мъжът или жената трябва да направи първата крачка ?

• 20 497
  • 496
  •   1
Отговори
# 255
  • Насред хаоса
Но, за причината да си го причиняват жените съм наясно- изкривената представа за еманципация и равенство.
Която тика жените да се уеднаквяват с мъжете- той може да е миньор, аз също мога; той може да сменя гума- аз също мога, затова ще тичам да му покажа, а той ще бърше прах и ще ходи на козметик.
Изкривена според теб. Двете понятия си имат значение, особено първото, което означава освобождаване от зависимости, потисничество и така нататък. И ако реша да стана миньор, ще стана, защото ме влече и искам, не за да съм равна с някого си.
А младите мъже почнаха да ходят на козметик много преди някой да им каже. В момента мнозина от тях са суетни колкото наборките си, ако не и повече - в главите им са външен вид, парцалки, режими на хранене, тренировки, селфита и подобни. Гледам ги - ходят наперени до пръсване, ама с оная походка като насрани, и се оглеждат колко народ ще им се възхити. На мен ми е смешно и освен това ми е чудно защо тия гъски момичетата вместо да ги бъзикат яко, търчат да им чешат егото, като се съревновават за тях. Изобщо не го отдавам на разбирания за еманципация и равенство, защото надали тия много от тия момиченца знаят какво е това животно. По-скоро точно на безсмислено съревноваване и на доказване една пред друга - коя ще удостои нароченият за алфа фръцльо с вниманието си.
Пък и в крайна сметка нали това искаха маса мъже - много материал за секс. Е, що реват сега, като го имат.

# 256
  • София
  Повечето от секс. ми партньори бяха точно с цел забавление и секс, и останаха точно такива. Мъжът ми също беше от тях, просто успя да ме убеди, че става за нещо повече от секс.
Това със сигурност не го отричам,но явно той е бил този,който се е влюбил пръв.Не знам как ви се е получила свалката,но той не е бил безучастен със сигурност.Това и имам предвид - за мен много трудно ще се получи връзка,с някой който иначе въобще не те е отразил.Един - два пъти секс ок,но просто не виждам на какво основание един мъж не се е заинтересувам от една жена и трябва тя да го преследва,да му се натиска,кани..да го ухажва и накрая да се получи хармонична връзка.
Всичко това за теб е "първата крачка"?

Темата е за нея, само да припомня.
Да преследваш някого и да му се натискаш НЕ Е първа крачка. Казвам го като потърпевш, който дълго време беше преследван от един куку образ. Това при условие, че ясно бях казала Не.

# 257
  • Наблизо
Да,всъщност това е първата крачка.Преследването - набелязваш си някакъв,почваш да му пишеш,обаждаш или направо директно покана за среща.Жена,правеща покана за среща означава жена,която има желание да си легне с този мъж.Оттам рядко мъж ще откаже,освен ако вече не е въвъ връзка или тази рискува да е хахо и да му създаде повече проблеми,отколкото удоволствие.

# 258
  • София
Да, набелязваш си някакъв и го каниш. Еднократно. Това е първата крака. Преследване, ухажване... Това вече са следващите крачки.

# 259
  • Наблизо
Да, набелязваш си някакъв и го каниш. Еднократно. Това е първата крака. Преследване, ухажване... Това вече са следващите крачки.
За какво му е да ухажва,като ти вече си го направила с поканата " Искам да спя с теб" тоест покана за среща без той да е показал интерес?

# 260
" Искам да спя с теб" тоест покана за среща ...
Сори, ама като как поканата за среща е равнозначна на "Искам да спя с теб"?
Това, разбира се, ако не говорим за определен тип флотски бойни единици? (итевроК)

# 261
" Искам да спя с теб" тоест покана за среща ...
Сори, ама като как поканата за среща е равнозначна на "Искам да спя с теб"?
Когато жена те покани на среща/дойде да се запознае с теб в заведение, защо според теб го прави?  Smiley
Да те разпитва за военното положение в Ирак?Или да те пита готов ли си на брак и деца?   Laughing
Ти, като каниш жена на среща, защо я каниш?В никакъв случай НЕ за секс?
Естествено, че свалката в основата си е за секс.Особено ако инициатора е жената.....коя жена прави първата крачка с идеята "Ей това ще е моят съпруг, сега и завинаги!"?

# 262
Когато жена те покани на среща/дойде да се запознае с теб в заведение, защо според теб го прави?  Smiley
Правили са го по най-различни причини. От бизнес, през приятелство до свалка. Освен това, за мен по-важното е АЗ защо приемам срещата. И се старая на отсрещната страна да и е ясно какви очаквания имам.

Ти, като каниш жена на среща, защо я каниш?В никакъв случай НЕ за секс?
Да се запозная с нея. Предложение за секс на първа среща класира съответната дама директно в раздел "Белгийски военен кораб". С каквито не се занимавам принципно. Предпочитам качество пред количество. Имам си стандартите и държа на тях.

Естествено, че свалката в основата си е за секс. Особено ако инициатора е жената.....коя жена прави първата крачка с идеята "Ей това ще е моят съпруг, сега и завинаги!"?
Срещата между културни хора не е свалка, а способ за запознанство. Чиято идея е: "Да научим повече за другия и да преценим, за какво по-точно става". Свалката е начин за бързо почесване на сърбящ нагон. Нищо лошо, но има разлика между двете мероприятия.

PS Ако приемем, че поканата за среща означава желание за секс, то какво е основанието да съдим за изнасилване мъже, спали с жена, дошла сама в тяхното жилище?

# 263
  • Наблизо
Ако приемем, че поканата за среща означава желание за секс, то какво е основанието да съдим за изнасилване мъже, спали с жена, дошла сама в тяхното жилище?

Защото ако е отказала в крайна сметка да прави секс,пък ти си я насилил все пак - си е изнасилване.
Докато поканата за среща си показва желание за секс,но може да е подплатено с много други очаквания съпътсващи секса.
Повечето искат връзка и вярност със секса,но се предлагат за среща защото расовият екземпляр не ги е забелязал с надеждата,че показвайки се "ready",това ще го накара да се заинтересува повече от един секс и да остане.
Други искат пари.Трети пък искат слава,четвърти са откачени,пети пък не искат нищо освен самият секс.
Тъй като първата категория са най-много,за тях е вредно да показват сексуалния си интерес първи защото може и доста често се случва да се използва срещу тят "чук и бег".

# 264
  • Агент под прикритие
Защото ако е отказала в крайна сметка да прави секс,пък ти си я насилил все пак - си е изнасилване.
Докато поканата за среща си показва желание за секс,но може да е подплатено с много други очаквания съпътсващи секса.
Повечето искат връзка и вярност със секса,но се предлагат за среща защото расовият екземпляр не ги е забелязал с надеждата,че показвайки се "ready",това ще го накара да се заинтересува повече от един секс и да остане.
Други искат пари.Трети пък искат слава,четвърти са откачени,пети пък не искат нищо освен самият секс.
Тъй като първата категория са най-много,за тях е вредно да показват сексуалния си интерес първи защото може и доста често се случва да се използва срещу тят "чук и бег".
Цялата тази тирада е bullshit!!!
Генерализирани твърдения и частни случаи. Ако става дума за едни и същи кифльовци (такива аз ги наричам "папури"), разделени по категории, определени от теб, може и някой да се съгласи с теб, ама в този шарен свят има и други "животни".
Ако досега опита ти е само с папурите, съдейки по всичките ти постове по темата дотук, значи единствено мога да ти поднеса искрените си съболезнования, защото както каза Ежко, разумния и интелигентен мъж, който НЕ търси просто секс, бяга от Белгийския военен кораб като дявол от тамян.

# 265
Иначе казано, дали е било секс или изнасилване, зависи от това дали е отговорил на съпътстващите очаквания?!? А как да знае на кои да отговори, ако не са му обявени предварително (което е и темата на първата среща)?

Повечето искат връзка и вярност със секса,но се предлагат за среща защото расовият екземпляр не ги е забелязал с надеждата,че показвайки се "ready",това ще го накара да се заинтересува повече от един секс и да остане. ... за тях е вредно да показват сексуалния си интерес първи защото може и доста често се случва да се използва срещу тят "чук и бег".
"Расовият екземпляр" не вижда връзката (и верността) като заплащане за секс. Връзка и вярност са необходими при отглеждане на общо поколение. (Когато е важно да се концентрират време и ресурси в задачата). Връзка и вярност получават тези, които стават за майки на децата им.
Жена, която предлага секс на първа връзка, вместо да показва качества на бъдеща майка, получава най-много "чук и бег". Пито-платено. Изключение могат да бъдат 30+ годишни девственици.
Когато жената кани на среща, за да покаже интелект, вкус, такт и т.н., това че е направила първата стъпка няма никакво значение. Особено ако се и поинтересува какви още качества, освен "чар", притежава мъжът насреща.
Тогава отношението към нея е съвсем друго.

# 266
  • Наблизо
Не говоря изобщо жената да предлага направо секс,а че това че е тръгнала тя да сваля мъжа показва сексуалният й интерес (или финансов) и много от мъжете се възползват от това.Едва ли виждат майката на децата си,щом не са я забелязали и се налага тя да им се натиска и предлага срещи.
Ти си го виждай както искаш,радвам се че има мъже ( и аз познавам такива),които щом не са харесали дадена жена дотолкова че да я ухажват и канят на среща,но тя сама им се натисне и покани да излязат,биха отказали.
Много не са така,а са на принципа "Дават ми,взимам".И това изобщо не е свързано с директно предлагане на секс,а с възможност,която им се дава да топнат чушката,тъй като са наясно че тя вече е лапнала и малко позабавляване няма да им отнеме кой знае какви усилия.
Проблемът като цяло е доста по-голям от тази мода на самопредлагане.Писала съм в други теми относно "На 33 и сама,а искам семейство".Има тази нереална представа за себе си и какви хора подхождат и неусетно от гледане,опити за сваляне на такива;които иначе не биха харесали дадената жена,се озовават на 30+ и сама.Щом една жена е стигнала до там,че да трябва тя да сваля,ухажва и кани един мъж по срещи - значи той не я е забелязал тъй като му е под нивото.

# 267
  • София
Не говоря изобщо жената да предлага направо секс,а че това че е тръгнала тя да сваля мъжа показва сексуалният й интерес (или финансов) и много от мъжете се възползват от това.Едва ли виждат майката на децата си,щом не са я забелязали и се налага тя да им се натиска и предлага срещи.
Скрит текст:
Ти си го виждай както искаш,радвам се че има мъже ( и аз познавам такива),които щом не са харесали дадена жена дотолкова че да я ухажват и канят на среща,но тя сама им се натисне и покани да излязат,биха отказали.
Много не са така,а са на принципа "Дават ми,взимам".И това изобщо не е свързано с директно предлагане на секс,а с възможност,която им се дава да топнат чушката,тъй като са наясно че тя вече е лапнала и малко позабавляване няма да им отнеме кой знае какви усилия.
Проблемът като цяло е доста по-голям от тази мода на самопредлагане.Писала съм в други теми относно "На 33 и сама,а искам семейство".Има тази нереална представа за себе си и какви хора подхождат и неусетно от гледане,опити за сваляне на такива;които иначе не биха харесали дадената жена,се озовават на 30+ и сама.Щом една жена е стигнала до там,че да трябва тя да сваля,ухажва и кани един мъж по срещи - значи той не я е забелязал тъй като му е под нивото.

Ама какъв е проблемът, че жената показва сексуален интерес?
Мъж се възползва от нея, тя се възползва от него... Ако всичко е по взаимно съгласие и са пълнолетни, какъв е проблемът? Понякога даден интерес към мъж е единствено и само сексуален. Дали защото нямаш желание за нищо сериозно в даден момент, дали защото мъжът не става за нищо повече, дали поради някаква друга причина... От какъв зор всяка връзка трябва да е сериозна?

# 268
  • Наблизо
О не,няколко пъти казах че ако става въпрос за забавление,няма никакъв проблем.Дори го окуражавам да си вземешнай-апетитния продукт в менюто.Стига да е свободен,едва ли ще откаже.
Аз имах предвид когато жената иска връзка по - горе.Там вече може да се стигне само до вариант едно  по-горе,а не всеки е готов да си понесе последствията.
Просто един мъж да не те е забелязал и да е нямал желание да те покани да излезете и да те ухажва - си има причина и тя едва ли ще изчезне ако ти тръгнешда го сваляш.

# 269
Иска й се Само секс, предлага се, получава го. Проблем няма.  Ако иска/търси нещо повече обаче, шанса да го получи от мъж, който не я смята за достатъчно "апетитна плячка", че да хукне след нея, е почти равен на нула.

Общи условия

Активация на акаунт