АГ Селена-19

• 46 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Консултацията ми с анестезиолога мина за 3 минути - въпроси от сорта дали имам алергия към нещо, а в моя случай и относно терапията ми за тромбафилия (какви медикаменти взимам и кога да ги спра)...
На място ме тестваха за алергия към упойката непосредствено преди секциото.

И да попитам дали на някой му се е случвало- секциото ми беше на 24.10.2019 и от тогава до ден днешен си усещам петите изтръпнали, абе направо не ги усещам ...свързвам го с упойката и се чудя дали ще мине от самосебе си?
Някой с подобни странични ефекти?!

# 466
Калина честито бебче. И аз бях така близо месец след секциото. От упойката е
 Ще мине
 Сега се съсредочи да си кърмиш бебчето, че е важно
 ☺️💛🧡💓🍭

# 467
На мен главата ми беше изтръпнала и болеше отвратително и непрекъснато, независимо от положението -легнало или не и неповлиявана от никакви медикаменти. Едвам си гледах бебето. Рядко се проявява такъв страничен ефект, ама изглежда съм късметлийка Grinning на никого не го пожелавам!

# 468
  • Пловдив
Доколкото аз помня, през 2015 г., когато раждах, не правеха тестове за алергии към упойката, а към антибиотика, който слагат след секциото. Имайте го предвид, ако и сега е така. В Кожния диспансер правят тестове за алергии към различни упойки.

# 469
  • Plovdiv
Здравейте,
Извинявам се ако е коментирано но не намерих инфо. На кой ден след раждането на детето са двата безплатни прегледа при педиатър.
Благодаря предварително.

# 470
Няма определени дни. Записва се час предварително по телефона и това е. Трябва да е в рамките на 30 дни от раждането. Задължително се носи епикризата от изписването на бебето.

# 471
Въпреки, че попитах на срещата ми с анестезиолога преди дни, непрекъснатото повторени да познати и непознати ме кара пак да се чудя, та от първа ръка - правили ли са ви проблем, че имате гел, гел лак и т.н на ноктите. Анастезиоложката ми каза, че няма проблем. Но понеже съм и с гел и гел лак, а ако в момента на събитията ми кажат нещо, няма шанс да се махне с лакочистител. Та правили ли са ви проблем при секцио? Thinking

# 472
Едва ли ще ти направят проблем и ще ти откажат секциото, щото си с лак. Но има причина за изискването ноктите да не са лакирани и тя е да могат да следят състоянието им (дали не посиняват например). Ти си прецени дали си заслужава рискът заради едната суета.

# 473
Изрично на лекциите за родители анестезиологът каза, че изобщо не го интересува с какво сме лакирани, по други признаци се ръководили те и ноктите не ги интересуват (явно доста му бяха задавали този въпрос, защото сам започна да обяснява), така че не се притеснявай.

# 474
Няма проблем нито с лак, нито с гел-лак.

# 475
Дами, да попитам и аз. Преди години не можеше да се плаща на регистратура през ПОС терминал, сега има ли промяна. Все още ли искат само в брой?

# 476
Може с карта.

# 477
  • Пазарджик
Зависи какво плащате.Някои неща не заплащат с карта,а само в брой.

# 478
Зависи какво плащате.Някои неща не заплащат с карта,а само в брой.
Странно, не са ми отказвали карта никога. Интересно ми стана, какво не може?

# 479
  • Пазарджик
Витамини добавки от инвитро центъра.

Общи условия

Активация на акаунт