АГ Селена-19

• 46 362
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Здравейте имам няколко въпроса. 1.Доктор Матев има ли частен кабинет или работи само в Селена?
2. Всеки делничен ден ли е на работа, преглед при него запазва ли се и колко време предварително?
3. Каква е цената на прегледа?
5. Някой от вас правил ли си е трансабдоминален серклаж? Разбрах, че той в екип с Георги Амалиев е правил?
Аз съм с шийка към 4 мм след конизация и преди дни разбрах, че съм бременна., не мога да се зарадвам все още.  Колкото мога по скоро трябва да отида на преглед да се разбере какво ще се прави. В момента съм и на терапия с дуфастон заради зацапване, което мисля вече се овладя. Благодаря за отговорите ви

# 556
  • Пловдив
Уточни какво разбираш под трансабдоминален серклаж. Ако имаш предвид лапароскопски серклаж, това от много години го правят и д-р Матев, и д-р Минев. Скоро и Даниел Ставрев се рекламираше, че открива топлата вода. Но това се прави преди да забременееш. Възможно е обаче да се прави и при бременност, но в какъв срок не знам. 40 мм не е чак толкова къса шийка. Д-р Матев има частен кабинет в Карлово. Как и кога работи в Селена, питай на регистратурата. За цената, пак там. Аз последно платих за УЗД и гинекологичен преглед 70 лева. Не при Матев, но цените са еднакви. Отделно колко струват прегледите не знам.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 21:47 от dazel

# 557
Мисля, че има кабинет в родния си град.
Кога и как работи в Селена трябва да звъннеш да попиташ предполагам различно според операциите и т. Н
Ехографски преглед 55лв

# 558
  • Бургас
Dazel не 40 мм а 4 мм, нямам шийка, и да за лапароскопски серклаж. Прави се и по време на бременност. Утре ще звъня в Селена за подробности. Обнадеждихте ме, че наблизо до Бургас има такива специалисти и то не един.

# 559
  • Пловдив
Видях. Извинявам се. Да, правят лапароскопски серслаж в Селена.

# 560
Dazel не 40 мм а 4 мм, нямам шийка, и да за лапароскопски серклаж. Прави се и по време на бременност. Утре ще звъня в Селена за подробности. Обнадеждихте ме, че наблизо до Бургас има такива специалисти и то не един.
Съветът ми да направиш консултация с д-р Минев. Почти убедена съм, че е правил лапароскопски серклаж по време на бременност, но не искам да те подведа предвид усложненията при теб.

# 561
Здравейте. Планирам нормално раждане в Селена, но се проследявам в София. След 34та седмица ще съм в Пловдив и искам да ви попитам последните прегледи и изследвания знаете ли на какви цени са(след 35та седмица)? И дали нормалното раждане все още е 1400лв?

# 562
  • Пловдив
Цените от октомври - нормално раждане - 1450 лв, секцио - 1750. Ако случайно възникне някакъв проблем и се вика консултант от друга болница, това също се плаща. Аз последното не го знаех и ме изненадаха със 100 лв отгоре за кардиолог. Grinning

# 563
Цените от октомври - нормално раждане - 1450 лв, секцио - 1750. Ако случайно възникне някакъв проблем и се вика консултант от друга болница, това също се плаща. Аз последното не го знаех и ме изненадаха със 100 лв отгоре за кардиолог. Grinning

Благодаря за отговора. А случайно знаете ли цена за преглед

# 564
Последно преди месец плаща за ехографски преглед 55 а ако + гинекологични 75

# 565
И сега са такива цените, а за вторичен ехографски преглед при д-р Матев платих 30 лв. Изненадаха ме обаче с цената на кардиологичния преглед - 72 лв., което ми се стори в повече....
И аз да питам нещо- при планово секцио пукат ли водите и кога слагат катетъра- преди или след упойката?

# 566
Не не пукат водите, а катетър се слага след като е сложена и подействала упойката.

# 567
Здравейте. Някой правил ли е ЗЕТ с прием на Глюкофаж 1000 мг. 2 х 1т.? След тратсфера ще направя консултация с ендокринолог и при наличие на бременност да коригираме медикамента и дозите. Има ли някоя със ЗЕТ и диабет тип2 да сподели какво предстои Wink

# 568
Аз, но съм с инсулинова резистентност. Не съм прекъсвала глюкофаж до положителния тест. След това го спрях, защото не се препоръчва за бременни, след консултация с ендокринолог

# 569
Аз, но съм с инсулинова резистентност. Не съм прекъсвала глюкофаж до положителния тест. След това го спрях, защото не се препоръчва за бременни, след консултация с ендокринолог
С какво го заменихте?

Общи условия

Активация на акаунт