АГ Селена-19

• 46 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Няма разлика в цената в зависимост дали имаш избран лекар или не.

# 646
Здравейте. Къде си следите тоновете в последните седмици ? Аз съм при др. Стоилов. Каза ми да ходя на запис на тонове. В Селена има ли такава услуга и колко струва знаете ли?
Мерси 😊

# 647
Обадете се най-сигурно на регистратурата и питайте. Беше 25 лв., но може да има промяна.

# 648
Преди два месеца и половина ми взеха 30 лв за тонове. Правят ги в приемния кабинет на входа на родилното. Лекарят ми отсъстваше и ходих там да ги записват.

# 649
Иди в New Life. 20 лв е, по обяд не се чака въобще Simple Smile

[/b]
Здравейте. Къде си следите тоновете в последните седмици ? Аз съм при др. Стоилов. Каза ми да ходя на запис на тонове. В Селена има ли такава услуга и колко струва знаете ли?
Мерси 😊

# 650
Един малко глупав въпрос - има ли телевизор в стаите?

# 651
  • Пловдив
Има.

# 652
Здравейте, знаете ли дали в Селена преглежда специалист по фетална ехокардиография?

# 653
  • Асеновград
Мерси 😊

Днес бях на тонове в Селена - 25лв.

# 654
  • Пловдив
Д-р Топалова кога е втора смяна на работа в Селена, че звъня на телефона, но никой не вдига.

# 655
Деси, мисля, че във вторник е втора смяна, но звънни на регистратурата за всеки случай, за да питаш.

# 656
  • Пловдив
Благодаря, успях да се свържа, запазих час за следващия вторник, макар, че беше желателно да се вредя тази седмица, а като съм си наумила тя да е човека, не искам час при друг.

# 657
При секцио дават ли обезболяващи след това и в какъв период?

# 658
Дават през цялото време докато си в болницата, ако се чувстваш добре и откажеш, не ти слагат.

# 659
Дават, дори ти изписват рецепта и за вкъщи да продължиш да взимаш , ако имаш нужда (свещички).

Общи условия

Активация на акаунт