WIZZ AIR - 34

• 47 716
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
много ви благодаря

# 91
Да похваля Уиз - пет минути след като избрах да ми върнат парите за променен полет под формата на уиз-кредит, го получих.
За друг полет избрах възстановяване на сумата и тя се появи в сметката ми след два дни.

# 92
  • sf
Едно е да ти ги върнат като уизкредит, друго в сметката в банка. За второто все пак си трябва технологично време за обработка. 😁

# 93
Да, но и в двата случая не очаквах такава бързина. Аз не съм фен на уиз, може би затова така се впечатлих.

# 94
Здравейте Simple Smile Мога ли да ви попитам скоро някой,който е пътувал с Wizz air дали мога да си взема в ръчния багаж маша за коса? Благодаря ви многл Simple Smile

# 95
Да, не е проблем

# 96
  • Варна
Някой знае ли защо Wizz възстановяват само 5% ако резервираш в Боокинг през тях? Не връщаха ли 10 % ?

# 97
Трябва да възстановяват 10 %, но ако има такса почистване или други такси, те се приспадат и върху тях не се начисляват 10 %.

# 98
Не, май 10те % бяха промоция, сега са 5

# 99
Да питам, дано не е поредният тъп въпрос. Тази кредитна карта от ДСК, с която се получава членство 5+1, има ли такса обслужване и въобще някакви уловки? Благодаря предварително на отговорилите. Дебна билети за Лондон за юли - август(без конкретни дати) и ми се замая главата. Та се замислих за тази карта.

# 100
Годишната такса е 45 лева, която веднага избиваш от членството, което струва 120 лв. Години наред избягвах да ползвам кредитна карта, но сега съм много доволна от тази. Вече имам над 100 лв. натрупани за покупка на билети от Уиз.

# 101
  • Пловдив
Има ли вариант в сайта да се търсят билети тип "за където и да е"  Grinning  Thinking

# 102
  • София (Възраждане)
Има, trip planner опцията върши работа

# 103
  • софия
Тази кредитна карта от ДСК освен Годишната такса от 45 лева има ли други скрити такси, ако считаме че спазваме гратисния период за възстановяване на изразходваните суми и не би трябвало да начислява лихва за тях?

# 104
Няма други такси, смс за извършено плащане и 3д код също за безплатни.

Общи условия

Активация на акаунт