WIZZ AIR - 34

• 48 195
  • 799
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
имам закупено Приорити, но може ли да си чекирам багажа, за да отиде в багажното на самолета.

# 601
Здравейте!Да попитам ако някой знае-на летището в Ница става ли чекиране чрез мобилното приложение на Уиз,т.к.няма как да принтирам?

Според сайта на Уиз - става.

# 602
Здравейте,
имам закупено Приорити, но може ли да си чекирам багажа, за да отиде в багажното на самолета.
Зависи от служителя на който ще попаднеш. Мои приятели опитаха, хем мъжа беше видимо затруднен с ходенето и им отказаха. Тук са споделяли, че са им ги взимали.

# 603
  • Parsberg
Аз почти винаги вземем приоритет на някой от сем.и винаги ни пускат заедно да минем и да сме едни от първите.

# 604
Това повод за хвалба ли е?

# 605
Здравейте!Да попитам ако някой знае-на летището в Ница става ли чекиране чрез мобилното приложение на Уиз,т.к.няма как да принтирам?

Според сайта на Уиз - става.

Може, пътувахме миналия месец по този начин от там.

# 606
Аз почти винаги вземем приоритет на някой от сем.и винаги ни пускат заедно да минем и да сме едни от първите.

Тоест прецаквате системата? Браво, чудесен повод за гордост!

# 607
  • София
Здравейте,
Зависи от служителя на който ще попаднеш. Мои приятели опитаха, хем мъжа беше видимо затруднен с ходенето и им отказаха. Тук са споделяли, че са им ги взимали.
Споделяха преди промените с платения ръчен багаж. Тогава всички бяха с малък и голям ръчен багаж и мястото в салона не достигаше. Другият случай е когато има голям чекиран багаж и покрай него понякога предлагат да вземат и ръчния. Но не е правило, а зависи от конкретния служител. 

# 608

Тоест прецаквате системата? Браво, чудесен повод за гордост!

Ако служител на гише реши да пусне семейство с деца без приорити, това е негова преценка.
Явно и на тях не им е толкова важно, щом го правят

При последния ми полет миналата година с Wizz без да съм чекирала стандартния багаж тогава, ги натовариха на една количка и ги сложиха в багажното. После като слязохме от самолета куфарите си ни чакаха на количката.
Ами и за мен беше по-удобно да не мъкна куфара си по стъпалата и после да го качвам горе.

# 609
  • София
Някой опитвал ли е да купува билети през последния час?
Опитах, но ми отхвърля плащането. Опитах с 4 различни карти, банките-издатели са различни. И не става.

# 610
Змия, явно имат някакъв проблем, мен ме спира още на избора на билети

# 611
  • София
Змия, явно имат някакъв проблем, мен ме спира още на избора на билети

Успях, било е нещо временно, но пък цената е нагоре.

# 612
Купувам много често билети, но чак сега ме светнаха да търся инкогнито. Казват, че било по добре и не ти качва цените на често преглежданията дестинации. Не съм пробвала още обаче.

# 613
  • sf
Аз винаги инкогнито търся, ама като тръгна да купувам от профила, цената си е същата. 😁

# 614
И при мен е така, цената не се променя.
Аз често пътувам без приорити, и двамата с ММ много мразим да се бутаме и тъпчем и се качваме все накрая. По-добре да чакам седнала в чакалнята, отколкото права и натъпкана в автобуса. Така че винаги си чакаме спокойно. И винаги гледам от коя врата трябва да се качим.

Общи условия

Активация на акаунт