Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 934
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден.Днес ми е 17 ден,вчера ми беше последния опит за месеца поради лични причини и хоп овулационните тестовете от днес са това .Дали са положителни и има ли шанс за бебче от вчерашкия кекс според вас? Kissing Heart
Е и 3те ли са от днес?

# 226
Да и трите са от днес и са според упътването май положителни,дали има шанс за бебче

# 227
Те, че са положителни положителни са, но според указанията овулацията тепърва ще настъпи. Шанс винаги има. Въпросът е защо не прави всеки ден, а в 1 ден 3?

# 228
София, да, има шанс, макар и малък. Всичко зависи от това колко са му издържливи плувците. Прието е че могат да оцелеят до 3 дни, чакайки яйцеклетката да узрее, но това е нещо осреднено. При едни мъже издържат по-малко, а при някои повече.
       Дано да имате приятна изненада в края на месеца  Peace

# 229
Момичета,  положителен ли е ,  или му трябва още малко?

# 230
Момичета,  положителен ли е ,  или му трябва още малко?
Струва ми се положителен. Успех!

# 231
Гери, още малко трябва, според мен. Може би утре.

# 232
  • UK
Здравейте, момичета! С ММ решихме да опитаме за 4-то детенце, но последните ми няколко цикъла варират съответно 24-23-22-26 дни! Последния месец започнах с тестовете от 5 до 16 ден но не видях+. Сега се чудя от кой ден да започна тестването?

# 233
  • София
В sopharmacy в момента имат промоция 2 кутии Oview на цената на 1 - взимай 4 и можеш от 4 5 ден да се пробваш:)
А аз за 7 ПОРЕДЕНден имам + на тестовете... никога дасега не са се държали така и съм в потрес..хем пия дуфастон, който обикновено потиска LH

# 234
Дуфастона обикновено го изписват след О, точно защото има свойството да я подтиска . На тебе поради каква причина ти е изписан толкова от рано? Добре е да те видят и на УЗ да не си направила някоя киста.

# 235
  • UK
Благодаря Danielionwine! Аз не живея в БГ  но си купих от Амазон доста на добра цена и мисля от 5 ден да започна пак! Лелеее ако имам 7 дена + ще побъркам ММ!

# 236

Момичета❤Положителен ли е?

# 237

Момичета❤Положителен ли е?
Да ! Успех 🍀

# 238
  • София
Положителен е и на двете;) Geizer, 7 дни след овулацията продължават да са +... положителен тест на 1 юни (15 ден от цикъла), на 2 отрицателен, белтъкообразна цс и крампи... тогава имах и контакт. От следващия ден до днес пия дуфастон сутрип и вечер и въпреки това тестовете са все +. От днес пак яко крампи, болезнени гърди и кръст - яко ПМС. На 13.06 съм на профилектичен и ще.видим за кисти, макар че правих изсл2двания на 3 ден от цикъл и бяха по учебник : лх:фсх тотално 1:1.. мега шантаво.

# 239
Да ти кажа имаше един такъв случай преди около година. Но момичето се беше объркало и беше почнало прогестерона преди О. На всичкото отгоре  същият месец се оказа и бременна. Абе луда работа. Като е писано да стане...

Общи условия

Активация на акаунт