Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 724
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте . Имам още един въпрос .

Идва ми през 27-28 дни (горе долу се редуват)
Цикъла ми е кратък .Тече ми около 4 дни .Нормално ли е да усещам някакво стягане в яйчниците още на 8 ден ? Защото като гледам таблицата трябва да си очаквам овулацията около 12-13-14 ден .
А сякаш още от сега усещам симптомите. Съвсем леко .
Случвало ли ви се е  ?
Да, точно този месец съм така и аз.

# 106
Здравейте . Имам още един въпрос .

Идва ми през 27-28 дни (горе долу се редуват)
Цикъла ми е кратък .Тече ми около 4 дни .Нормално ли е да усещам някакво стягане в яйчниците още на 8 ден ? Защото като гледам таблицата трябва да си очаквам овулацията около 12-13-14 ден .
А сякаш още от сега усещам симптомите. Съвсем леко .
Случвало ли ви се е  ?
На мен също ми се случва . И то всеки път ,но аз съм с ПКЯ и си мислех ,че е от това ,но е била овулацията днес тестът ми го потвърди .

# 107
Здравейте, момичета! Аз съм леко шокирана и не знам какво да мисля и бързам да споделя с вас. Случаят е следният: на 5 май този месец имах положителен тест за О., имах си силни болки и доста воднисто течение дори дните преди 5 май. На следващия ден на 6 май направих тест и беше отрицателен. Днес обаче на 7 май нещо ниско пак започна да ме наболява и от двете страни и този път има слуз, която изглеждаше точно като белтъка на яйце и си викам абе я да си направя един тест за О. и той излезе положителен пак😮😮 Стана ми странно какви са тия симптоми на овулация след като уж е минала. Правим опити за бебе, но не мисля, че това има връзка. Аз си мисля да не е някаква киста? Но пък и по време на двата положителни теста имам симптоми на О. Въпросът е че между тях има един отрицателен. Случвало ли ви се е нещо подобно?

Или: 5 май -положителен и имах симптоми О.
         6 май -отрицателен и нямах и симптоми на О.
         7 май- положителен и имах и симптоми на О.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 05:58 от calinista

# 108
Тестовете за О измерват само пика на хормона ЛХ и при това положение варианти има всякакви. Според мене си правете опитите, пък след няколко дена ако искаш отиди на преглед да се види имало ли е в действителност О или някаква киста която да обърква нещата.
     Принципно ако има ПКЯ може да има и няколко положителни теста в месеца, като това не означава че ще има и няколко О разбира се.

# 109
На мен не ми се е случвало, но и според мен на 5 и 7 са положителни, но все пак са и на различни марки, та знам ли, може да става объркване по този начин. Хубаво е в рамките на цикъла да се ползват едни и същи тестове, така мисля аз. Simple Smile Все пак успех!

# 110
Здравейте момичета .Днес 9ти ден аз реших да направя тест за овулация. Правя ги от няколко дни защото искам да  пробвам от по-рано . Та предните дни си имаше втора бледа черта. Правих ги в 16:00 часа(без вода и ориниране 2-3 часа).Ама днес не издържах ... толкова много ми се пишкаше че ме заболя чак . И в 15:00 направих теста защото наистина не издържах . Да ама освен че  не се появи никаква втора ...и първата остана много бледа . Невалиден ли  е сега ?Според вас на какво се дължи ?

# 111
Здравейте ,

На 25 години съм . От Януари тази година правим опити за бебе ( безуспешно ) този месец очаквам МЦ утре . Не съм си правила никакви тестове за ову.  Използвам апликация на телефона, като съм с цикъл на 28 дни точно ( винаги редовен ) и тъй като апликацията всеки месец разпознава дата на МЦ правилно разчитам , че разпознава ову също . Това ще бъде петият месец опити ... бихте ли ме посъветвали , кои ову тестове са най-подходящи
Благодаря

# 112
Здравейте ,

На 25 години съм . От Януари тази година правим опити за бебе ( безуспешно ) този месец очаквам МЦ утре . Не съм си правила никакви тестове за ову.  Използвам апликация на телефона, като съм с цикъл на 28 дни точно ( винаги редовен ) и тъй като апликацията всеки месец разпознава дата на МЦ правилно разчитам , че разпознава ову също . Това ще бъде петият месец опити ... бихте ли ме посъветвали , кои ову тестове са най-подходящи
Благодаря
Oview - повечето момичета ползват тях.

# 113
Здравейте ,

Благодаря
Oview - повечето момичета ползват тях.

Благодаря

# 114
Здравейте . Нормално ли е и вчера и днес тестовете ми за овулация да бъдат положителни ?

# 115
Здравейте . Нормално ли е и вчера и днес тестовете ми за овулация да бъдат положителни ?

Аз мисля че само втория е положителен  Simple Smile

# 116
Първият вчера изглеждаше така .

# 117
Лентата която е до max.-са изглежда по -бледа а тя трябва да е по -тъмната .Мисля че днес е положителния .Този не ми изглежда такъв. Но нека по -разбиращи от мен да споделят мнение .Аз съм нова в тези неща .

# 118
Лентата която е до max.-са изглежда по -бледа а тя трябва да е по -тъмната .Мисля че днес е положителния .Този не ми изглежда такъв. Но нека по -разбиращи от мен да споделят мнение .Аз съм нова в тези неща .
Много благодаря все пак за бързия отговор.🤗

# 119
Моля . А вие се залавяйте за работа и успех Heart

Общи условия

Активация на акаунт