Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 968
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Щом си с ПКЯ тези тестове хич не са надеждни. Само фоликулометрия би помогнала Simple Smile

# 331
Здравейте,

Опрях и аз за съвет..
Правих си тестове за овулация този месец, но втората чертата не стана по-тъмна и с 5те теста, днес ще правя шести тест.
Това означава ли, че нямам овулация.
Винаги имам цервикална слуз, в която този месец веднъж имаше и малко кръв.
Ще говоря и с докторката ми, но до тогава ако някой може да даде съвет ще бъда благодарна!

# 332
Здравейте,

Опрях и аз за съвет..
Правих си тестове за овулация този месец, но втората чертата не стана по-тъмна и с 5те теста, днес ще правя шести тест.
Ще говоря и с докторката ми, но до тогава ако някой може да даде съвет ще бъда благодарна!
Колко дни ти е Ц? Продължавай с тестовете, може да е по-късна, а може и да нямаш този месец. Другия запопни веднага след Ц да не е била пък ранна..

# 333
Здравейте,

Опрях и аз за съвет..
Колко дни ти е Ц? Продължавай с тестовете, може да е по-късна, а може и да нямаш този месец. Другия запопни веднага след Ц да не е била пък ранна..

И аз си мисля, че може да е била ранна.
Обикновено е на 30 дни, но е много слаб . Този месец дори ми подрани (28 дни) , но това май е друга тема.
Ще послушам съвета ви , благодаря!

Последна редакция: ср, 17 юли 2019, 12:47 от Iligd

# 334
Нали е положителен, че вече от толкова мн време опитваме и само чакам да видя 2 еднакви чертички всеки ден.

# 335
Нали е положителен, че вече от толкова мн време опитваме и само чакам да видя 2 еднакви чертички всеки ден.

+  си е

# 336
Eто и днешния. Двете черти този път се оцветяваха в синхрон, през цялото време бяха плътни. За съжаление, преди събота вечер нямам шанс за "сърце"

Реших да изчакам малко с дуфастона. Пих само 1 таблетка вчера.

# 337

Момичета, досега не ми се е случвало толкова дни да са ми еднакво оцветени чертичките. Смятам за положителни тестовете на 20 и 21 ден, но не трябва ли след това ЛХ-то да спадне и да са по-бледички чертите. Цикълът ми е 35-36 дни. Какво мислите?

# 338
  • Варна
На 20-21 ден е била овулацията,успех ти желая

# 339
Здравейте ! Имам въпрос в връзка с тестовете и моля по запознатите да ми отговорят .Миналият месец имах спонтанен аборт.Организмът се изчисти от само себе си.Бях на лекар ,всичко е наред даже съм имала и овулация същият месец.Изчаках си първият цикъл сега на 16.07 .Продължителност 4 дни както винаги.Реших обаче да започна с тестовете от втори ден нацикълът,защото в повечето пъти имам ранна ову. към 10-11 ден.Цикълът приключи на 20-21 .07 -тъмно кафяво като зацапване.Вчера късно вечерта  на 21.07 направих 4-ти подред тест.Излезе с втора черта по-червена от контролната.Ако е ову не е ли рано на 6 ден от цикълът?Направи ми впечатление ,че видях "течение"" но в форма на желе ,3-4 големи нишки.Какво означава това?Изключително рядко съм виждала точно такова.Нямам течение или друга слуз ,която да ме насочва ,че може да е ову.Но защо тестът е положителен ?Естествено за да се застраховам Simple Smile правихме секс на 20 и 21 .Прилагам и снимки на тестовете.Ако някой знае нека ми пише.Дано да хванем овулацията Simple Smile

# 340
Здравейте ! Имам въпрос в връзка с тестовете и моля по запознатите да ми отговорят .Миналият месец имах спонтанен аборт.Организмът се изчисти от само себе си.Бях на лекар ,всичко е наред даже съм имала и овулация същият месец.Изчаках си първият цикъл сега на 16.07 .Продължителност 4 дни както винаги.Реших обаче да започна с тестовете от втори ден нацикълът,защото в повечето пъти имам ранна ову. към 10-11 ден.Цикълът приключи на 20-21 .07 -тъмно кафяво като зацапване.Вчера късно вечерта  на 21.07 направих 4-ти подред тест.Излезе с втора черта по-червена от контролната.Ако е ову не е ли рано на 6 ден от цикълът?Направи ми впечатление ,че видях "течение"" но в форма на желе ,3-4 големи нишки.Какво означава това?Изключително рядко съм виждала точно такова.Нямам течение или друга слуз ,която да ме насочва ,че може да е ову.Но защо тестът е положителен ?Естествено за да се застраховам Simple Smile правихме секс на 20 и 21 .Прилагам и снимки на тестовете.Ако някой знае нека ми пише.Дано да хванем овулацията Simple Smile

Вчерашният е бил положителен. Има жени с по ранна овулация.
Слетобед направи още един. Поне 2 часа въздържание от вц и поене на вода.
Успех, дано хванете пика.

# 341
Xiara, тестовете за овулация реагират и на ЧХГ. Напълно възможно е да не е спаднало все още. Да си е било О също не може да се изключи.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 13:19 от fillme

# 342
Благодаря ви момичета Simple Smile Значи може да е О .Дано Simple Smile Притеснява ме ,че видях тази консистенция като желе.Нали при О трябва да има и цервикална слуз за да се случат нещата ,а при мен няма .Странно .Значи ,след като вчера в 23.00 ч. Ми е бил положителен то тогава днес ще е О , ще поработим отново и днес и утре  и дай боже.Доколкото до остатъчно чхг ,няма как ,защото още миналият месец беше паднало на 0 ,а и лекарят каза, че щом е имало и О значи всичко е ок

# 343

Все още нямам положителен резултат, нали?
Обикновено цикълът ми е на 28 дни, но миналия месец вероятно заради стрес ми дойде на 19 ден. Затова и започнах тестове от ден 7.

Скрит текст:
Каква марка са вашите тестове, нещо моите много бледи изглеждат?

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 23:39 от AnMary

# 344
Тестовете са от интернет купувани,но мога да им се доверя.И друг път съм ги ползвала и си показват.Не всеки път обаче ми показва така както вчера-по силно червени от контролната.Имала съм месеци без да са били еднакви.Изчакай още малко,може би пикът при теб е по -късен.

Общи условия

Активация на акаунт