Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 345

Момичета,здравейте.
Нова съм относно правенето на тестове за овулация,но ползвам за първи път.Цикълът ми е 32-34 дена и започнах тестването от 9тия ден от МЦ.Последният е от днес,далеч съм,знам че е рано ама вижда ли се според вас някакъв напредък и как да преценя колко време ми остава до същинския момент? :/

# 346
G-ca Xristina 634610, при тестовете за О няма последователност. Или поне не винаги. Много често се виждат наколко дни с бледи черти после няма и изведнъж положителен.

# 347
Момичета, и аз да си попитам нещо. Този месец си поднових тестовете. Цикъла ми е обикновено 34-35 дни. Започнах да тествам от 10 ден, за да видя как върви хормона. Тестовете, които използвам са от ebay.
Днес чертата се насити многои се чудя дали няма да ми подрани ову-то?

Чудя се, нужно ли е да направя още един вечерта, за да видя какво се случва
Това е теста от сутринта

# 348
Момичета, и аз да си попитам нещо. Този месец си поднових тестовете. Цикъла ми е обикновено 34-35 дни. Започнах да тествам от 10 ден, за да видя как върви хормона. Тестовете, които използвам са от ebay.
Днес чертата се насити многои се чудя дали няма да ми подрани ову-то?

Чудя се, нужно ли е да направя още един вечерта, за да видя какво се случва
Това е теста от сутринта

Доколкото знам,при тестовете за ову няма такава закономерност,да се насищат постепенно.Аз бях със същата продължителност на цикъла и съм засичала овулация между 18-ти и 21-ви ден.

# 349
Здравейте, не знам дали пиша на правилното място...., но най-голямото ми желание е да си имаме бебче и май започна да ми става фикс идея..... И вече няколко месеца не се получава... Моля да ми споделите мнение... Знам, че е Божа работа но.... Тестове за овулация, опитите за бебче всеки ден ли е по-добре или.... Меренето на температурата.... Има ли пози, които са по-плодовити.....моля за мнения, благодаря ви предварително:)

# 350
Здравей. Позата няма никакво значение. Меренето на БТ е по-скоро за да се потвърди че през месеца е имало О. При положителен тест за О се препоръчват контакти всеки ден в продължение  на 3 дни. Peace
   Препоръчително е преди опитите за бебе да се пуснат микробиологии и на двамата партньори, както и преглед при тебе за да се потвърди че има редовна О и няма някакъв сериозен хормонален проблем.
   Първото се прави, понеже по време на бременност лечението с АБ не е препоръчително, а второто за да не губите излишно време.

# 351
Момичета, дали е положителен теста за овулация /за първи месец правя/ ?
15 ден

# 352
15 ден

Според мен не е още положителен. Макар че не са с последоватвлност, мисля че следващият вече ще бъде положителен. Каква е дължината на цикъла.

# 353
Mis.hle,  още една идея по-наситен трябва да е. Може би утре.
Прави ги до минус.
И аз през първия месец подпитвах тук и се надявах да ми кажат „Положителен е”, докато не видях на 18тия ден какво значи положителен. Simple Smile
Спряла съм ги вече, и БТ не меря. Мина ми меракът. Ако идва бебето, да идва. Няма да му се моля, я 😂

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 23:30 от BornToBeHappy

# 354
15 ден

Според мен не е още положителен. Макар че не са с последоватвлност, мисля че следващият вече ще бъде положителен. Каква е дължината на цикъла.
Попринцип 28 дни, но миналия месец ми дойде по- рано. И сега не знам какво да очаквам.
BornToBeHappy, благодаря. Надявам се тогава да има по- наситен. Днес поръчах и някакъв гел префект гел за зачеване и тъкмо утре да пристигне.

# 355
Малко по-дълъг ще е от 28 дни този цикъл, да знаеш Simple Smile
Да не започнеш с тестовете рано-рано (като мен, де 😁). Дано не ти се налага повече да правиш тестове за овулация Simple Smile

# 356
Дами,резултата  дали показва овулация, днес ми е 15 ден от МЦ, тестовете от предишните дни бяха много леки бледи черти, но днес е такава ясна,наситена равномерна с другата . Какво мислите ?

# 357
Изглежда ми положителен  Peace

# 358

Дали е положителен или има още малко според вас? По принцип най-рано в петък чакам О, но ми се иска да я хвана този месец. 😅

# 359
Блеки, положителен е 💜

Общи условия

Активация на акаунт