Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 924
  • 741
  •   1
Отговори
# 360

Дали е положителен или има още малко според вас? По принцип най-рано в петък чакам О, но ми се иска да я хвана този месец. 😅
Абсолютно е положителен,аз след такава чертичка ма следващият ден имах още по-наситена.Нищо чудно,да е в петък овулацията.Успех🍀❤

# 361
Момичета, дали вече е положителен. 16 ден, правена в 14:00 след 3 часова пауза без течности и тоалетна.
На живо контролната е по- светла от другата.

# 362
Мишле, добре дошла в клуба! 😄 Почвайте щракането смело и след 2 седмици да се похвалиш!

# 363
Как беше препоръчително. Днес , утре и в неделя. Или утре, събота и понеделник.
Благодаря, успех на всички и да не се налга да тестваме повече овулация..
Днес ми пристигна и префект гел, ще го използвам и него.

# 364
Аз до колкото съм чела след + тест 3 дни подред, 1 - почивка и после още един ден кекс за по-сигурно. Вече до колко действа всеки си знае и преценява. Simple Smile

# 365
Здравейте Simple Smile Положителният тест за О беше късно вечерта на 21.07 .На 20,.-21-,22-,23 поработихме по въпроса Simple Smile На 24 -не.Правих тестовете още два дена след положителният и последният вече нямаше втора черта.Надявам се да сме хванали момента.Този месец както писах  О . беше мноооого рано на 6 ден след началото на цикълът.Тестът тогава показа.Днес се притесних и затова ви пиша ,получих за около 30 Мин. Ужасно силна болка в областа на яйчниците и средата на матката.Страшно беше неможех да помръдна от болка.Нещо като силно стягане,дърпане, все едно някой с нож ме режеше Sad Крайно силно и нетърпимо.Случвало ли се е на някой? Чудя се дали пък това не е била О ?Но от +тест на 21.07 са минали 4-5 дена.Какво е според вас ?Да продължавам ли с опитите ако това е О ?

# 366
Здравейте мили момичета Hug
Бих искала да ви попитам дали според вас този тест е положителен Rolling Eyes
Продължителността на цикъла ми, според приложението, което ползвам на телефона си е 30 дена и пак според  него овулацията ми трябва да е на 29ти, та ми се струваше поради тази причина, че няма как днес да е положителен, а го правя за първи ден днес този месец. Бих искала вашата помощ, защото още съм по-нова в ползването на тези тестове (едва за втори месец ги правя)
http://prikachi.com/images.php?images/807/9616807S.jpg
Благодаря ви предварително и хубав ден Heart

# 367
Продължителността на цикъла ми, според приложението, което ползвам на телефона си е 30 дена и пак според  него овулацията ми трябва да е на 29ти, та ми се струваше поради тази причина, че няма как днес да е положителен, а го правя за първи ден днес този месец. Бих искала вашата помощ, защото още съм по-нова в ползването на тези тестове (едва за втори месец ги правя)

Според мен е положителен.

# 368

Според мен е положителен.

Страхотно, много ти благодаря Simple Smile

# 369
Според мен му трябва още малко. Моите този месец бяха в следния ред - 2 еднакви черти, следващия ден - по-наситена втора, трети ден - 2 еднакви черти. Предполагам, че утре ще е твърдо положителен. 😁

# 370

Аз мога ли да се надявам, че този месец е имало овулация

# 371
Според мен му трябва още малко. Моите този месец бяха в следния ред - 2 еднакви черти, следващия ден - по-наситена втора, трети ден - 2 еднакви черти. Предполагам, че утре ще е твърдо положителен. 😁

На тестовете пише еднакво наситени или по-наситена. Тоест при теб 3 дни е +.
Аз забременях с една идея по-бледа тестова черта, с което искам да кажа да не разчитате само на тестовете. Правете си креватните упражнения редовно.

# 372
Абсолютно съм съгласна с теб, Фийлми, защото аз съм имала и + тест при липса на О. Овю не съм ползвала, може това да им е максимума за +( ако и ти ги използваш). Най-сигурно е редовното практикуване на креватни упражнения, както се изрази ти. Simple Smile

# 373

Момичета какво мислите? Положителен ли е? Според мен има вероятност утре да е още по наситена? Като цяло по приложение(знам, че не е достоверно) очакванатя О. ми е неделя.

Благодаря Ви Simple Smile
Страхотни сте!

# 374

Момичета какво мислите? Положителен ли е? Според мен има вероятност утре да е още по наситена? Като цяло по приложение(знам, че не е достоверно) очакванатя О. ми е неделя.

Благодаря Ви Simple Smile
Страхотни сте!
Според мен е положителен. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт