Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 472
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, здравейте отново Simple Smile
Ето така изглежда тестът ми днес, вие какво мислите? Thinking
Сякаш вчера беше положителния

# 376
Момичета, здравейте отново Simple Smile
Ето така изглежда тестът ми днес, вие какво мислите? Thinking
Сякаш вчера беше положителния

Още една идея му трябва, пробвай по късно още един или утре.

# 377
Здравейте,не знам дали въпросът е по темата,но искам да попитам-
Възможно ли е на М на 34-35 дни да настъпи на 19тия ден?
P.S Правила съм тестове от 10тия ден,за да я засека,че никога преди не съм и се установи по тестовете,че най-наситените черти са ми на 17тия ден,а днес ми е 19ти ден и адски ме боляха яйчниците и по-конкретно левия за около 15 минутки а и гърдите започнаха от днес да ме болят.Объркана съм.. и междудругото
правя опити за бебе от 2 месеца.... Sad

# 378
Здравейте,не знам дали въпросът е по темата,но искам да попитам-
Възможно ли е на М на 34-35 дни да настъпи на 19тия ден?
P.S Правила съм тестове от 10тия ден,за да я засека,че никога преди не съм и се установи по тестовете,че най-наситените черти са ми на 17тия ден,а днес ми е 19ти ден и адски ме боляха яйчниците и по-конкретно левия за около 15 минутки а и гърдите започнаха от днес да ме болят.Объркана съм.. и междудругото
правя опити за бебе от 2 месеца.... Sad
.
Пише го на опаковката на тестовете, че при положителен тест овулация настъпва в следващите 24-48 часа, така че е нормално...

# 379
Здравейте момичета, нещо ми е много трудно да разбера тези графики. Имам приложение на телефона, което ми изчислява овулацията. Дали е недеждно според вас? Как се броят дните - от първия ден на цикъла ли?

# 380
Здравейте момичета, нещо ми е много трудно да разбера тези графики. Имам приложение на телефона, което ми изчислява овулацията. Дали е недеждно според вас? Как се броят дните - от първия ден на цикъла ли?
Да от първия ден .
И на мен приложението ми се струваше доста надеждно , но уви.  Аз съм с нередовен цикъл и е малко по-трудно да се изчисли О . Препоръчвам ти да си вземеш тест лентички за Овулация , продават се в аптеките . Приличат на тези за бременност и се правят м/у 13.00 И 15.00 часа за да отчетат правилно.  Преди това не трябва да си пила течности и да си пишкала поне 2 часа . Тестът е положителен , когато тест чертичката стане по-наситена от контролната или са с еднакъв цвят и плътност . Тогава О настъпва м/у 24 и 48 часа . Хубаво е да се правят опити в деня на теста и 2 дни след това .
Надявам се да съм била полезна . Успех 🍀
Редактирам за да допълня ,че тестовете започват да се правят горе долу на 10 ден от цикъла .

# 381
Здравейте момичета,този месец реших и аз да започна следенето на овулацията с лентички.Започнах ги на 11-я ден.Според вас как ви се струва?На мен не ми изглежда положителен понеже четох,че тест линията трябва да е на ситена колкото контролната.В този случай дали предстои овулацията?

# 382
Благодаря! Simple Smile

# 383
Здравейте момичета,този месец реших и аз да започна следенето на овулацията с лентички.Започнах ги на 11-я ден.Според вас как ви се струва?На мен не ми изглежда положителен понеже четох,че тест линията трябва да е на ситена колкото контролната.В този случай дали предстои овулацията?
това още не е положителен резултат . Чертичката не се насища постепенно . На теста излизат винаги две черти , едва когато тестовата черта стане по-наситена или еднаква от контролната теста е положителен . Успех

# 384
11ти ден е много ранна овулация, нали? При това положение правилно ли смятам, че мога да очаквам цикъл най-късно на 24-25ти ден?

# 385
Добро утро, момичета! Искам и аз да си направя тест за овулацията. Предполагам, че се купува от аптеката и има подробни указанияза това как се ползва. Късно ли е ако го взема днес и искам да го напрая за следващата ми овулация, която би трябвало да е около 24ти август? В приложението ми на телефона излиза, че трябва деня на Ода е 24 ти август, а цикъла да ми дойде на 10ти август. По принцип ми е редовен. Дали мога дасе доверя на това приложение или да направя този тест, за който пишете?

# 386
Здравейте момичета,

Днес планирам да си взема тестове за О и да започна тестването от утре.
Вие какви тестове ползвате?
Утре ми е 10 ден, рано ли е да започна тестовете, виждам , че вашите тестове са след 12 ден?
Днес сутринта мерих БТ за пръв път (ректално) 36.8, не знам защо, но реших че е много, ще се радвам да споделите мнения.
Последна М на 22/07/19, продължителност средно м/у 28 и 32 дни, не е точен.

Този месец с ММ за сефте решихме да пием витамини, купих от тези на прегнакеър за него и за нея.

Ще се радвам да стана част от вашата група.
Успех на всички този месец Simple Smile

# 387
  • София
Здравей, Lica, 10ти ден не е рано, вземи си 2 опаковки, за да можеш да проследиш как вървят нещата, а не да ти свършат рано рано тестовете.
Хубаво е да си ги лепиш на някакъв лист, за да ги следиш, защото в началото помниш кой откога ти е, но после се забравя.
Аз в момента опитвам без следене на О, но съм пробвала най-различни марки и най-доволна съм от Lady test.
Също така, прочети внимателно упътването, дори и да си чела инфо тук.

По въпроса с БТ не мога да кажа мнение, но и там не могат да се правят изводи на базата на еднократно мерене.
Много момичета използват и двата метода едновременно.

Успех !

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 18:15 от rave

# 388
Здравейте според вас дали днес е положителен ?

# 389
  • София
Nelita_G, екстра е Hands Ok Hand.

Общи условия

Активация на акаунт