Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Структурата на ЧХГ много прилича на ЛХ и затова тестовете за О реагират и на двата хормона, т.е. освен ЛХ отчита и при наличие на ЧХГ.
   Но все пак теста за О не може да се счита за достоверен маркер за бременност, тъй като може да има много  причини и за високи нива на ЛХ по всяко време от цикъла. Така че си направи и един тест за бременност.
   Стискам палци да ни зарадваш ...

# 421
Силно се надявам да е положителен! Надявам се утре или в неделя ще имам възможност да си направя тест!

# 422
Момичета, как ви се струва този тест ?
Скрит текст:
Скрит текст:
На живо са по-наситени чертите.
Как ли не се опитвах да го снимам, е не излиза така като на живо..

# 423
Момичета, как ви се струва този тест ?
Скрит текст:
Скрит текст:
На живо са по-наситени чертите.
Как ли не се опитвах да го снимам, е не излиза така като на живо..
На снимки не излизат добре знам. Струва ми се положителен. Действайте, то е добре и преди О. да действате.

# 424
И на мен ми се вижда на живо положителен ама знам ли, да не си въобразявам Grinning
Благодаря Kaylin Hug

# 425
И според мен е +, стискам палци!

# 426
Здравейте, момичета. От доста време си правя тестове за Ову, но все са едни такива бледи, на нищо не приличаха... Тази сутрин си правих и пак беше една черта... Не знам какво ме накара, но си направих вечерта ей сега един тест, който ще прикача и който за мен е положителен.. Моля за мнение...

# 427
  • София
Здравейте, момичета. От доста време си правя тестове за Ову, но все са едни такива бледи, на нищо не приличаха... Тази сутрин си правих и пак беше една черта... Не знам какво ме накара, но си направих вечерта ей сега един тест, който ще прикача и който за мен е положителен.. Моля за мнение...

Положителен е.
И тестовете се правят следобяд, не сутрин.

# 428
Положителен е този тест. Успех!

# 429
Рози, супер е чертичката.
Иначе, тестовете за О се правят следобяд, за да са достоверни. Между 14.00 и 20.00.
Успех и приятна „работа”.

# 430
Много ви благодаря, мили момичета. Правех ги сутрин, защото репродуктивния ми лекар така каза, но аз не му повярвах, повече вярвам на вас... И така. Много благодаря!!!

# 431
Ами и на нас не вярвай. Просто прочети упътването. Simple Smile
Дано за последно правиш тестове за О, но, ако се наложи, следващият месец ги прави следобяд.

# 432
Момичета включвам се с питанка. Когато правите тестове за овулация по колко положителни имате? Аз минали месеци все по 2 в 2 последователни дни, сега имах вчера 1 положителен и днес е отрицателен. Също така бях на лекар вчера, видя се доминантен фоликул 18 мм и лекарката каза, че съм пред овулация. Колко мм трябва да е, когато овулацията настъпи? Нямам нито болка в гърдите, нито ЦС, което малко ме притеснява...

# 433
Момичета включвам се с питанка. Когато правите тестове за овулация по колко положителни имате? Аз минали месеци все по 2 в 2 последователни дни, сега имах вчера 1 положителен и днес е отрицателен. Също така бях на лекар вчера, видя се доминантен фоликул 18 мм и лекарката каза, че съм пред овулация. Колко мм трябва да е, когато овулацията настъпи? Нямам нито болка в гърдите, нито ЦС, което малко ме притеснява...
Преди 3 месеца правих за първи път тестове и забременях.Имах 3 положителни теста и в деня на последният беше тя,просто при мен е много болезнено и винаги я усещам.Болките в гърдите и ЦС се появиха два дни след нея.

# 434
Имате ли представа при положителен тест за овулация, т.е. имаш пик на LH, има ли шанс въпреки това да не овулираш в този месец? Само десният ми яйчник си има тръба и ми се иска да проследявам нещата. То ще е на лекар проследяването, но това ще е чак като ни дадат зелена светлина, а аз междувременно си проверявам кога горе-долу овулирам. Иска ми да се си имам ехограф, микроскоп и хранителни среди за микроорганизми вкъщи
и да си проверявам всичко своевременно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт