Тест за овулация - въпроси / тема 9 /

• 37 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Нямате засега положителен тест Sad  Втората черта трябва да е колкото първата наситена.

# 556
Здравейте, бъдещи прекрасни мами Simple Smile
Дайте съвет с моите тестове за О.

Според мен от 21-ви ми е положителен, но днешния ми е малко странен, да не би да е невалиден? Какво ще кажете?

Ако вчера е бил +, нормално ли е днешния да е такъв?

# 557
Момичета според вас дали вече е положителен

# 558
Да.

# 559
Да.
Благодаря Simple Smile

# 560
Скоро не съм се разписвала, но ето ме отново тук. Значии това е вчерашния тест от 16 ден от цикъла
А този долу е днешният, 17 ден от цикъла
След още пет минутки стана ооще по ярка чертата както по долу

Вчера с моя мъж бебеправихме и се чудя дали да се разписваме и тази вечер тъй като не знам дали войничетата му са се заредили 😁 или да бебеправим на сутринта преди да отиде на работа. Обаче има и една тънка подробност, вчера трябваше да си прави спермограма и я направи де обаче като отиде да я занесе се оказа че жената която ги изследва тия работи излязла в отпуска и като цяло само дето ходи и си изхаби войничетата. Утре на обяд също така съм на гинеколог и просто не мога да реша тази вечер или утре сутрин, кога да бебеправим тъй като не искам да изтърваме възможностите този месец. Благодаря предварително за всякакви съвети.

# 561
Скрит текст:
Скоро не съм се разписвала, но ето ме отново тук. Значии това е вчерашния тест от 16 ден от цикъла
А този долу е днешният, 17 ден от цикъла
След още пет минутки стана ооще по ярка чертата както по долу

Вчера с моя мъж бебеправихме и се чудя дали да се разписваме и тази вечер тъй като не знам дали войничетата му са се заредили 😁 или да бебеправим на сутринта преди да отиде на работа. Обаче има и една тънка подробност, вчера трябваше да си прави спермограма и я направи де обаче като отиде да я занесе се оказа че жената която ги изследва тия работи излязла в отпуска и като цяло само дето ходи и си изхаби войничетата. Утре на обяд също така съм на гинеколог и просто не мога да реша тази вечер или утре сутрин, кога да бебеправим тъй като не искам да изтърваме възможностите този месец. Благодаря предварително за всякакви съвети.
Теста ти от днес е определено положителен.Овулацията ще настъпи от 12-48 часа и за това е хубаво,да се правят опити 3 поредни дни,един ден почивка и пак опит.Успех❤

Последна редакция: вт, 24 сеп 2019, 18:18 от AnMary

# 562
Искам да си направя изследване на хормона Прогестерон.

Прочетох, че този хормон се прави на 7-мия ден след доказана овулация. Купих си тест за овулация на Oview. От 20,09,2019 (Петък) започнах да правя теста, тъй като дължината на менструалния ми цикъл е 30-31 дни - като броя и дните с кафяви зацапвания. Правих всеки ден тест около 17,10 часа. Днес, на 24,09,2019, тестовата чертичка е много по-наситена от контролната чертичка, тоест Тестът за овулация е положителен. Имам два въпроса: трябва ли да си купувам нова кутия тест за овулация утре и да си направя още един такъв тест, или щом имам положителен резултат, няма смисъл да правя още един тест? Вторият въпрос ми е: кога точно да очаквам да дойде овулацията ми - прочетох че между 12 до 48 часа идва овулацията, но аз как ще разбера, че вече съм в овулация? Също така как да разбера, че овулацията ми е приключила? Това е важно, за да мога да започна правилно да броя дните от приключването на овулацията.

Благодаря предварително за оказаната помощ.

# 563
Здравейте, след дълго чудене да си купувам ли тест за овулация, най-накрая реших. Ситуацията при мен е следната: след химическа бременност цикъла ми стана малко по-продължителен. Последната ми продължителност е 31 дни, като започна на 09.09.19г., тоест трябва да започна с тестовете на 14-тия ден , което е 23.09.19г. Аз обаче започнах днес, теста е отрицателен. Странното е, че в календара на телефона ми ми дава точно днес овулация. Според вас дали съм я изпуснала или тепърва предстои?

# 564
Здравейте, след дълго чудене да си купувам ли тест за овулация, най-накрая реших. Ситуацията при мен е следната: след химическа бременност цикъла ми стана малко по-продължителен. Последната ми продължителност е 31 дни, като започна на 09.09.19г., тоест трябва да започна с тестовете на 14-тия ден , което е 23.09.19г. Аз обаче започнах днес, теста е отрицателен. Странното е, че в календара на телефона ми ми дава точно днес овулация. Според вас дали съм я изпуснала или тепърва предстои?
За най-сигурно,тестовете се започват от 9-10 ден,за да си сигурна,че няма да я изпуснеш.След положителен тест,овулация настъпва от 12-48 часа,а календара на телефона може да ти служи евентуално за ориентир и то при редовен цикъл.Правете си опити и ако не стане този месец,следващият ги започни от по-рано🍀

# 565
Ами аз до последно се чудех и дали изобщо да си пратя тест за О, за да не се разочаровам после. Опити правим, но понеже до сега не бяха всеки ден, затова сега реших поне да видя за себе си дали е минала.

# 566
Момичета,
Днес ходих на гинеколог и ми откри поликистоза, миналия месец като ходих нищо ми нямаше, а сега съм имала кистички и на двата яйчника. Попитах го за овулация каза, че не вижда нито фоликул, нито жълто тяло, а вече трети ден ми е позитивен теста за овулация. Препоръча ми 6месеца въздържание от бебеправене и противозачатъчни, аз разбира се отказах, тъй като знам, че те не са лечение, не са и полезни, а не се и знае дали по някакъв начин ще подобрят нещата. Претърпях август месец спонтанен аборт в 4г.с. и не знам дали от тогава не ми се разбъзика цикъла, но много искаме бебче и много тежко го приехме, така че не искаме да спираме с опитите. Вие как мислите, възможно ли е тестовете 3 поредни дни да са положителни, а на вагиналния ехограф да не се вижда нищо? Също така какво ви е мнението за противозачатъчните и възможна ли е бременност, ако обърна гръб на ПКЯ? Благодаря вии😘

# 567
Момичета,
Днес ходих на гинеколог и ми откри поликистоза, миналия месец като ходих нищо ми нямаше, а сега съм имала кистички и на двата яйчника. Попитах го за овулация каза, че не вижда нито фоликул, нито жълто тяло, а вече трети ден ми е позитивен теста за овулация. Препоръча ми 6месеца въздържание от бебеправене и противозачатъчни, аз разбира се отказах, тъй като знам, че те не са лечение, не са и полезни, а не се и знае дали по някакъв начин ще подобрят нещата. Претърпях август месец спонтанен аборт в 4г.с. и не знам дали от тогава не ми се разбъзика цикъла, но много искаме бебче и много тежко го приехме, така че не искаме да спираме с опитите. Вие как мислите, възможно ли е тестовете 3 поредни дни да са положителни, а на вагиналния ехограф да не се вижда нищо? Също така какво ви е мнението за противозачатъчните и възможна ли е бременност, ако обърна гръб на ПКЯ? Благодаря вии😘
здравей мила по твоя въпрос имах аз проблем април месец където някакви “докторки” ми казаха че имам поликистоза и не мога да забременявам сега тъй като трябвало да ги излекувам почнаха да ме тъпчат с хормони тъй като цикъла ми не идваше и веднага разбрах че нещо не е наред, отидох при Д-р Тодоров и благодарение на него разбрах че абсолютно нищо от това което са ми казали не е вярно,защото ме бяха излъгали че овулация нямам а аз съм от хората които си я усещат, както и да е и той ми каза че пролактина и прогестерона са ми ниски и ми даде да пия добавки с които да регулирам и ми каза “ти до 2,3 месеца ще забременееш и така и стана и хоп юли месец бях бременна вече, но за жалост хо изгубих и сега починахме 2 месеца ходих на преглед днес видяха фоликула и ми дадоха зелена светлина за опити. Мисълта от цялата история е пусни си полови хормони , ИР , щитовидна и отиди при друг лекар препоръчвам ти го този,но ти си знаеш. Защото тая поликистоза нещо вече на всички я пробутват

# 568
  • София

Малко се колебая за последния, но сякаш е отрицателен. Какво мислите?

# 569

Малко се колебая за последния, но сякаш е отрицателен. Какво мислите?

Отрицателен ми  се вижда ..

Общи условия

Активация на акаунт