Ревност...Полудяла ли съм ?!

• 5 005
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ровенето в телефона и постоянните мисли, че си чатка с някого в мрежата в нейния случай говорят, че има какво да намери, а не за липса на самочувствие.
Липсата му в ситуацията е по- скоро в това, че се самоубеждава как проблемът е в нея. А до себе си има типичен женкар, който няма да се промени

# 46
Интересно, в ерата преди личните телефони и лаптопи, как ли са хващали изневерите....   Smiley

# 47
Интересно, в ерата преди личните телефони и лаптопи, как ли са хващали изневерите....   Smiley

Ровили са в джобовете и  куфара му, например. Grinning
Ако някой тръгне да изневерява - винаги се разбира. Изобщо не е нужно да си вгорчавате живота! Няма смисъл.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 14:52 от Анонимен

# 48
Интересно, в ерата преди личните телефони и лаптопи, как ли са хващали изневерите....   Smiley

Ровили са в джобовете и  куфара му, например. Grinning
И намират какво?Розови гащииии.   Laughing
Е, ровенето в куфара не е ли пак нарушаване на личното пространство?Или щото куфара е семейна собственост, личното пространство не важи?   Smiley

# 49
Или по издайническите петна от червило по ризата. Щото в днешно време е от вратата за краката. Няма време за лиготии и цАлувки.

# 50

Ровили са в джобовете и  куфара му, например. Grinning
И намират какво?Розови гащииии.   Laughing
Е, ровенето в куфара не е ли пак нарушаване на личното пространство?Или щото куфара е семейна собственост, личното пространство не важи?   Smiley

Абосолютно нарушение е! Simple Smile Шкафовете, които почиства жената или търси място къде да прибере дрехите, обаче не са нарушение и оттам, понякога излизат разни изненади. Случвало ми се е...Grinning та, вече не ща да чистя шкафове! ха- ха  Сетих се за реален случай, в който мъжът се прибира късно през нощта,  и съпругата му го целува нежно и му казва: "Имаш брокат по лицето....Simple Smile " Нищо, скрито не остава скрито за дълго..ясно е за всички нас.

# 51
При такива сериозни поводи, изобщо не ме интересува ничие лично пространство. Повече ме интересува губя ли си времето или не.

# 52
Впечатлена съм от случката с приятеля, дето коментирал мацките.....
От такива простаци оправия няма, без извинение.
"Такива простаци" са 90% от мъжете на света, вкл. президентът на САЩ, най-богатият човек на света (Джеф Безос), всички холивудски актьори... абе няма какво да изреждам.
Просташкото в случая е да се коментират други жени в обсега на слуха на жената, с която си - но дали той го е правил или само приятеля му, или тя сама се е напъхала в този обсег, ние не знаем.

Иначе на момчето и на мен ми се струва, че му шава окото малко, но дали е изневерявал наистина или само се е заглеждал, само той си знае. Но то кой не е... аз например регистрация в сайтове не съм си правил, но съм се позаглеждал като мине хубава жена по улицата, флиртувал съм с разни колежки и познати ей така на приказка като сме на кафе - всеки мъж, дори и най-самоуверения, има нужда от външна валидация понякога, да се почувства готин и желан от противоположния пол.
Дали дотам се е ограничил, или наистина е бил и с друга - това само той си знае.

# 53
Впечатлена съм от случката с приятеля, дето коментирал мацките.....
От такива простаци оправия няма, без извинение.
"Такива простаци" са 90% от мъжете на света, вкл. президентът на САЩ, най-богатият човек на света (Джеф Безос), всички холивудски актьори... абе няма какво да изреждам.
Просташкото в случая е да се коментират други жени в обсега на слуха на жената, с която си - но дали той го е правил или само приятеля му, или тя сама се е напъхала в този обсег, ние не знаем.

Иначе на момчето и на мен ми се струва, че му шава окото малко, но дали е изневерявал наистина или само се е заглеждал, само той си знае. Но то кой не е... аз например регистрация в сайтове не съм си правил, но съм се позаглеждал като мине хубава жена по улицата, флиртувал съм с разни колежки и познати ей така на приказка като сме на кафе - всеки мъж, дори и най-самоуверения, има нужда от външна валидация понякога, да се почувства готин и желан от противоположния пол.
Дали дотам се е ограничил, или наистина е бил и с друга - това само той си знае.
Aбе едно е да се заглеждаш (то аз се заглеждам по жени Grinning ), съвсем друго да уговаряш масажи и откровено да пишеш, че нямаш приятелка. А обсъждането на други жени, докато седи на стол до неговата е голямо неуважение към нея. Дори потенциалната изневяра е по-малко унизителна от поставянето в такава ситуация.

# 54
Chris78, разликата между простаците и по-възпитаните мъже е точно тази
1. Едните не говорят цинизми, а някак така по-завоалирано.
2. Избягват да го правят в присъствие на жени.

# 55
  • София
И далеч не всички сядат на палав лаф моабет с колежки, за да се валидират. Някои хора ходят на работа, за да работят. Laughing

# 56
Когато брюнетка намери дълъг рус косъм на ризата на благоверния. И издайнически аромат на парфюм, който подозрително не мирише като нейния. Или бележка във вътрешното джобче на сакото, на която пише ''Цура - телефон...."

# 57
Човекът изглежда като да се разсейва доста лесно и е въпрос на време да докара някоя от случките до щастлив край без да разбереш (веднага). Един път стомна, втори път...ще има и още случки. Ама само ти си знаеш колко можеш да понесеш. Аз също бих била на тръни при такива изцепки. Наистина си има хора, които се задяват наляво-надясно, а вкъщи се кълнат, че жена им е единствена и неповторима, че и си вярват.

# 58
Шавливо е момчето, въпрос на време е да свърши някоя глупост. Вече ти дали ще останеш и търпиш, е отделен въпрос.

# 59
Въпросът тук е че каквото и да ти казват във форума ти едва ли ще се успокоиш, едва ли ще забравиш за тези неща на които си попадала, хубаво е че си щастлива с него и чувстваш обич и любов от негова страна, но когато има съмнения от чиято и страна да е, рано или късно връзката ще закъса...Ако ти сама не успееш да игнорираш тези неща и да се концентрираш в нещо друго, това съмнение ще продължи да те изяжда.

Общи условия

Активация на акаунт