Ревност...Полудяла ли съм ?!

• 4 998
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Ревността е отрова. Ревността скапва, разрушава, помита, отблъсква. Ревността е вредна, грозна и принизяваща.

Независимо дали има основание за ревност или не, тя самата вреди на всички, участващи в картинката. Ревността не може да предпази от изневяра. Ревността не е признак на любов. Ревността е грозна.

# 61
Той каза “ако имах приятелка, нямаше изобщо да съм в този сайт“ .. е не се почувствах изобщо готино..

Ако това ми го спретне някой, когато съм на 25 - млада и красива - никога няма да го погледна повече. Никак не преувеличавам.

За какво си продължила да си с него и се излагаш да си му пъдар? Да бяхте женени с деца, та да му даваш някакви "шансове". Защо се занимаваш с мъж, който излиза с простаци и искаш да го следиш, когато си на 25?? На 35 вериги ли ще му сложиш или мислиш, че ще е супер "улегнал"?

Ревнива си с причина, но защо си с него сама си отговори...

# 62
Всички дето казват,че ревността е отрова ,явно никога не са били с човек който лъже и крие.Има ревност с причина и без причина.Попринцип тия дето ревнуват от въздуха,наистина не са достойни за връзка и имат нещо като заболяване,така да се каже,но когато има причина не може да кажеш,че човека който ревнува е виновен.Към авторката- ще ти кажа ,че аз се видях в твоята история,знам до болка какво е някой да крие от теб.Това според мен не е ревност ,а чувство за предателство ,точно каквото чувствах и аз не един път.Започвах да разбирам от разни хора,как се зарибявал,че го виждат по кафенетата с други момичета и т.н.
Според мен тая ревност дето я чувстваш,няма да мине скоро и ще продължава да те човърка,вече си му изгубила доверието и има защо ,той е потаен човек , и според мен ще продължи да се заглежда и закача ,а знае ли се може и друго..
Моят съвет е да продължиш да го следиш навсякъде, но без той да знае,преглеждай му телефона,но не пред него прави се че не го ревнуваш и не го следиш ,а ако видиш да пише с някоя не му казвай а продължавай за да разбереш всичко и да видиш докаде ще стигне и на какво е способен докато ти не знаеш.Защото като му кажеш че знаеш, естествено ще спре,но истинската вярност и любов е когато ТИ не знаеш ,всеки може да се кълне във вярност пред теб.Тогава ще разбереш най-добре.Дано успееш!

# 63
Всички дето казват,че ревността е отрова ,явно никога не са били с човек който лъже и крие.
Човек, който лъже и крие, не заслужава вниманието ми, нито любовта ми.

Ревността няма да промени такъв човек. Ще го накара само да е по-прикрит. И ще отрови ревнуващия.

Ако партньорът ви не ви вдъхва доверие, защо изобщо сте с него?

# 64
Всички дето казват,че ревността е отрова ,явно никога не са били с човек който лъже и крие.
Човек, който лъже и крие, не заслужава вниманието ми, нито любовта ми.

Ревността няма да промени такъв човек. Ще го накара само да е по-прикрит. И ще отрови ревнуващия.

Ако партньорът ви не ви вдъхва доверие, защо изобщо сте с него?
Точно,но много хора още в незряла възраст са изпадали в такава ситуация,както и аз ,когато изгубваш доверието на човека,но безцелно продължаваш да опитваш с него вярвайки на онези глупости ,че любовта побеждава . Такива случай са често срещани и обикновено завършва с раздяла.Но за щастие,човек с възрастта поумнява

# 65
Тип патологичен лъжец е твоичкият. Още отсега му е скучно и си търси каквото излезе. Не бих останала с него. Освен ако не искам огромни рога де. Млада си, търси си мъж, на когото ще си му достатъчна.

# 66
И според мен по-добре да го остави,но явно на авторката и трябват още доказателства ,че е женкар.Както прочетох в сайта ,че има много мъже които са такива, обичат жена си ,но търсят и навън .
Все повече се убеждавам ,че това е вярно,имаш два избора с такъв мъж ,или го оставяш или се примиряваш с това за цял живот

# 67
Авторке, това чувство е ужасно и сама трябва да си помогнеш. Ти обаче правиш обратното, като храниш съмненията си с неподходящи мисли.
Искам да ти кажа, че няма мъж, който не би загледал хубава жена на улицата. Има мъже, които умело го прикриват, от уважение към вас, но повечето не могат. Това обаче не значи нищо, а съвсем нормална човешка реакция. Аз също не бих издържала да не се обърна след красива жена, с изящна фигура и походка на антилопа.
Поработи върху собствената си несигурност. Запомни, че единствения човек, който си в състояние да промениш си самата ти. Успех ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт