Юли месец идва при нас АПРИЛчето смее се вече със глас

• 11 777
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бурка, и ти и Янчето и Петя, за следващите концерти да се обзаведете с телефони, които правят добри снимки, че да плакнеме ние, лишените от концерти. Абе защо си намерих толкова немузикален, неимпулсивен мъъъжжж  #Cussing out дали пък не ми е по-лесно той да ми е виновен за някои неща

Момичета, измислих нова тактика за повече сън, кажете дали е добра. Вече 3та нощ, къпеме и храня бебчо към 21ч и той отнася плувката, после към 23 - 23.30ч, спейки му давам с шишето 70-90 мл кърма и така спи до 7 сутринта. Всъщност това работи 2 нощи, тази ще е 3-тата, утре ще кажа дали е минала по същата схема. Лошо ли е да му давам да яде така спейки?

Дея, ние ходихме на ортопед, на предишната консултация, т.е. на 2 мес. За снимките - и на мен ми е неудобно да те тормозиме с правенето на такава тема, затова си трайкам, иначе снимката вече съм я приготвила  Mr. Green Само казваш къде и я лепкам. А! По този повод, вижте какво ми прати Ексчето на кюто http://www.yavor.biz/gallery/gallery1/tapa.jpg

За цикъла - нормално ли е това, че ми дойде през май и оттогава цъ, нема никой, да не е като хубавото време преди буря  newsm78

# 286
я сега да видим кой неспинкааааа Mr. Green

мазки 4ета много редовно ама откакто взех книжка и мъжо даде готината кола на мен по зял ден сме някъде с 6екер4ето.
и ние по цяла нощ  спим,шекер4о заспива към 8 -8:30 и се събужда към 5-6 .

дан4е-немисля 4е е лошо да дава6 папане докато спинка,аз на шекер4о му давам кум 7:30 винаги полвин дози4ка въпреки 4е  яде към 6:30 той сам така си иска6е и ве4е си знам.

моми4етаааааа немога да сваля и грам а не ям нищо(карам на кисело мляко и салатки и плодове),правя упражнения,коремни преси бягам поне по 45 мин. всяка седмица по 3 пъти и нищоооооооооооооооооооооо newsm78

# 287
хора, нищичко не мога да пиша. ей сега се вредих да седна само да попрочета от мъжото - имаме нов монитор че стария гръмна и той сега нон стоп игри и филми и му се кефи. сори вери ама няколко дни ще е така докато му мине мерака. като иде нощна смяна пак ще пиша smile3508
айде и целувки на всички  love001

# 288
  • София
Данче, не само,че е лошо да даваш спейки шишето, ами и така се прави, за да избегнеш нощното хранене! Човека Спок го е казал и препоръчал!
Аз пък като се събуди през ноща го обърнах по корем и така откара до 6 часа! Последното хранене му беше в 12 и 15, когато се събуди сам!

# 289
Данче, не е лошо, стига да не му подпираш шишето и да го оставяш сам с него. И стига да е кърма, ако се дава АМ бебето не бива да лежи а ад е повдигнато поради опасността от попадане на храна през късите евстахиеви тръби във вътрешното ухо и отит (кърмата е антибактериална, затова такава опасност няма, нали нощем масово кърмим легнали). И наистина начина да спиш ти по-дълго е да храниш точно преди да си легнеш, за да изкарате по-дълго.

За хумора - ми лудичка си си явно  Mr. Green ма нали сме все един дол дренки тука...  Joy

Похвалих ли се с нашите нови постижения - хващаме играчка и я ядем, и се обръщаме от гръб на корем почти самички - само я бутвам с пръст по дупето накрая, че не може да го намести, а ръката сама си я вади. Но на този етап хващането на играчки, одеала и т.н. когато ги докоснат е предимно несъзнателно.

Съзнателно става, когато гледат играчката и протягат ръка да я вземат, а нашите като цяло са малки за това (това за Енвиа - да не се притеснява изобщо), но може да им се помогне като им се поставят играчки в ръцете и им се разположат хубаво пръстчетата, и после преди да са я изпуснали случайно, им се повдигнат пръстчетата и се извади. Така се учат да контролират съзнателно пръстетата.

# 290
Здравейте и от нас!!!
burka мерси за поздрава  bigdance2 по случай 3-месечието!!!
Мога да се похваля че Теди вече целенасочено се опитва да нацели и хване играчките,а с одялото се завива и го лапа много усилено.За гукането вече се започват такива серии особено като говори някой около него и той се включва но докато се настрои му коства усилия Joy
А ние сменяме памперс на всяко хранене а те са 5, не чакам да се наака newsm78 просто мисля че е по сигурно така за да не се подсече.
Dan4eto-Kalpazan4e и аз искам на МАДОНАААА Mr. Green блазе ти дето се вика!!!!
Филипа много е хубава идеята за плуването това е най-хубавия спорт за мене, преди и аз ходех но това беше доста отдавна Wink
Днес сме на консултация и ще имаме допълнение към подписа  Mr. Green
Да се похваля вчера кръсницата ни роди момченце/трето дете  bouquet и днес ще ходим да ги видим Mr. Green
Целувки на всички мами и бебоци!!!!

# 291
Не можах да прочета назад какво сте решили за снимките, но си редактирах албума, сега съдържа пет нови снимки по 100-тина килобайта всяка, старите ги изтрих и мисля вместо да добавям периодично да сменям снимките и да ги слагам все малък размер, Дея така добре ли е?

# 292
Мама Меца, голяма е сладурка Вени на новите снимки!  Heart Eyes
Определено бебоците ни вече заприличват на човечета! bowuu

Вили от три дни прави едни кризи, но какви са не знам.  Thinking Спи непробудно от 13- до към 16-17 часа, но през останалото време през деня все ми е на гърдата. Все мрънка, трудно заспива, суче малко и изпуска гърдата, приспиваме се на ръце за не повече от 1/2 час...  #Crazy Опитва се режима на брат си ли да прави - със сън само на обяд, ама къде се е разбързала дребната...  Rolling Eyes
Е, за сметка на неспокойствието през деня - вечер спи непробудно от към 22 до 6 часа!  Hug Дори не съм сигурна кога точно се събужда, защото си кротува и си гледка, докато майка й благоволи, да отвори очи... Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт