"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 744
  • 736
  •   1
Отговори
# 630

Превод на фрагмана....

Первый фраг к 38-ой серии «Ранняя Пташка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456243198%2F800da1d21 … l_wall_-132999259

Седмичният рейтинг.....
Скрит текст:
1.      Diriliş Ertuğrul   % 15,20   12,46 Milyon
2.      Bir Zamanlar Çukurova   % 14,44   11,84 Milyon
3.      Hercai   % 13,97   11,46 Milyon
4.      Kadın   % 10,79   8,85 Milyon
5.      Çukur   % 8,81   7,22 Milyon
6.      Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   % 8,65   7,09 Milyon
7.      Arka Sokaklar   % 8,32   6,82 Milyon
8.      Sen Anlat Karadeniz   % 8,28   6,79 Milyon
9.      Söz   % 7,99   6,55 Milyon
10.      Savaşçı   % 6,56   5,38 Milyon
11.      Yasak Elma   % 5,90   4,84 Milyon
12.      Kardeş Çocukları   % 5,54   4,54 Milyon
13.      Zalim İstanbul   % 4,86   3,99 Milyon
14.      Bizim Hikaye   % 4,83   3,96 Milyon
15.      Kuzgun   % 4,68   3,84 Milyon
16.      Avlu   % 4,67   3,83 Milyon
17.      Bir Aile Hikayesi   % 4,36   3,58 Milyon
18.      İkizler Memo - Can   % 4,29   3,52 Milyon
19.      Payitaht Abdülhamid   % 4,24   3,48 Milyon
20.      Erkenci Kuş   % 4,13   3,39 Milyon

# 631
  • Варна
     Stoyanova26,  Злати  Благодаря за превода!

Ейййй?!  ooooh!  Не спря да съска тази змия!  newsm09 -
     - Сватба няма да има!    #Crazy

Чичо не я разсейва достатъчно!  newsm78

А Айхан хвана ножа   ooooh!  -  Как така са се оженили?  Crossing Arms

Ами то наистина е срамно!  Peace  Излиза, сякаш Лейля се е срещала с Емре през цялото време, докато бяха сгодени с Осман!  ooooh!

# 632
А може ли Хюма да измисли/ изиграе глупост поредна и да осуети сватбата? Или чичо нещо ще попречи... Гледат ми се Джан и Санем като семейство и битовизмите и ситуациите от това, а не все да се гонят из махалата, офиса... Хак ще и е на мама Хюма две снахи Айдън...

# 633
  • Варна

Славе   Hug

Разчитам на това, че на "мама" не й се получават изненадите спрямо Джан!  newsm78 

Каквото и да прави - накрая тя е изненаданата!  newsm12

# 634
Големият ден дойде 👰🤵💖. Браво на Парлак, но не мога да кажа същото за г-ца Дилшан.

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 12:29 от demo80

# 635
Фрага е интругуващ, но аз не мисля, че Д и С ще се оженят. Да кажем че се и какво ще гледаме, как маминка ще крои планове да ги развежда и двете двойки ли? Не е ли малко поизтъркано това? Ще се изкарва жертва само и само да я съжаляват и да и играят по свирката, то всичко това сме го гледали. Не знам ще се разбере какво са измислили.
Лейля и Емре са най-здравомислещите като образи в сериала, но това да се оженят не мисля, че е най-разумното, особено за Лейля. Аз разбира се им се радвам и поне те да не се поддават на манипулации. Нихат как ли ще реагира? Милия ще е в шок и бая бая разочарован, все си мисля, че не го харесват много много Емрето.

# 636
  • Stara Zagora
😍

# 637
Честно казано не ми харесва обстановката от репетицията, твърде сладникаво дори за преди 30 години, какво остава за сегашните времена, а още повече за образите на Джан и Санем - нестандартни, диви млади хора.
Не ми харесва роклята на Санем. Не ми харесва тюленото неодразумение на главата й, което аха аха и ще падне на земята. Май проблемите на сериала на са само в сценария.
Ако оженят Джан и Санем лятото ще гледаме класическа комедия на битовизма.
Шанс да запазят интереса има, ако измислят повод за раздяла.

# 638
# 639
# 640
  • Stara Zagora
Милия Джан голям смях ще е другата Събота 😂
Няма отърване 😂

# 641
Animal Baby ChickДобър ден, птичета!:baby_chick:

Благодаря за фрага, превода, снимките....HugHeart Eyes

Харесва ми фрага, Blush много динамичен, изпълнен с обрати... и най-вече как скритата лимонка Емре докара мама Дивит до насипно състояние...JoySweat Smile

Дивият Джан, израсъл под опеката на неблагонадежния си баща, придобил неговия "елементарен" вкус,:no_mouth:  не успя да и причини това , което пиленцето:hatching_chick: на мама, наперило гребен Animal Chicken... и стовари  на  главата...Stuck Out Tongue Winking Eye  

Като изключим сватбеното облекло на Санем/поредното недоразумение на стилистката на дизито/ нашите ГГ са прекрасни...HeartHeart Eyes

Но, мама няма умора и не поумнява.Angry.. продължава да внушава на Йит , как може да стане спасителят на Санем и да я отърве от Джан...Rage

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 14:41 от alex_94

# 642
  • Варна

Като изключим сватбеното облекло на Санем/поредното недоразумение на стилистката на дизито/ нашите ГГ са прекрасни...HeartHeart Eyes

Какво каза Демет?   newsm78  -
     -  Няма значение дали е с коса и брада, или без! Аз не го гледам в косата, или дрехите, а в очите!  Heart Eyes

Няма да обръщаме внимание на подробностите!   smile3503  Я виж, как хубаво се гледат!  Heart Eyes

А след ритуала, като каже - Каръм!  /моята жена/ и цяла Турция полудява!  newsm53

Ти да видиш рейтинг тогава!  newsm53

# 643
     -  Няма значение дали е с коса и брада, или без! Аз не го гледам в косата, или дрехите, а в очите!  Heart Eyes

Няма да обръщаме внимание на подробностите!   smile3503  Я виж, как хубаво се гледат!  Heart Eyes

А след ритуала, като каже - Каръм!  /моята жена/ и цяла Турция полудява!  newsm53

Ти да видиш рейтинг тогава!  newsm53

Оооо, ПланетKissing Heart от твоята уста  , в божиите  уши...People DancerPeople Couplekiss

В нашето дизи си има аксиоми... каквото е валидно за Джан и Санем, то е в сила и за Джан и Демет...Joy

# 644
  • Варна

А след ритуала, като каже - Каръм!  /моята жена/ и цяла Турция полудява!  newsm53

Ти да видиш рейтинг тогава!  newsm53

Оооо, ПланетKissing Heart от твоята уста  , в божиите  уши...People DancerPeople Couplekiss

В нашето дизи си има аксиоми... каквото е валидно за Джан и Санем, то е в сила и за Джан и Демет...Joy

Ади, иншаллах!!!    married

Комшиите обичат да гледат сватби!

В 1001 Нощ сватбата се излъчваше на живо!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт