"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравей те! Аз мисля, че това ще са някакви снимки на Санем и Джан! Не ми е нещо сериозно! Много камери има, а само Джей Джей се вижда.

# 661
Дари,Алекс,Стоянова,Злати Hug
Момичета,благодаря ви за топлото посрещане,липсвахте ми много - вие,вашите мнения,настроения и закачки,темата и страхотната атмосфера в нея ,сериала и новините около Д и Д -много си ги обичам и с нетърпение ще изчета всичко ново което се е случило около тях,страхотно е че освен невероятната и прекрасна спойка която имат като филмов дует,получават и голямо признание като актьори и професионалисти, изразено чрез толкова много награди .Няма нищо случайно при тях,съдбата се е погрижила да събере двете половинки на едно цяло ,което за няма и една година спечели и заслужи  любовта на милиони фенове по целия свят.
Лили, през живота си не съм виждала двойка, за която по-точно да важи определението - две половинки на едно цяло. При това без да ги познавам, само по снимки и видеа. Двамата се промениха пред очите ни, пораснаха за една година. Яман като Дивит стана по-спокоен и улегнал, Демет като Санем от момиче се превърна в щастлива, уверена, обичана жена.
Като гледах по-напред постнато гифче от подписването на Лейля и Емре - Джан колко спокойно и свойски е прегърнал Санем през раменете се сетих за един от първите епизоди. Имаше инспекция в офиса, Санем подготви стая за почивка, Дерен не я показа, Джан чу и отиде да види какво става. Та там Джан казва на Санем да не плаче, слага си ръцете от двете страни на главата й и с палците докосва бузите. Ръката му, която е в кадър направо трепери. И съм убедена че това е вълнението на истинския Джан. Все още когато я прегръща се вижда колко внимателен е и как контролира силата на ръцете си от страх да не я смачка, или да не проличи колко го вълнува. Ако го нямаше този личен момент Птичката отдавна щеше да е свършила.

Здравейте!🌞
Признавам и аз заради тях гледам този сериал, приемам ги дори и с грешките,недостатъците, и дори капризите!😊Да не говоря,че съм лаик и много не мога да обсъждам този вид сериал т .к.нямам много опит за сравнение.☺Както вече писах,харесва ми и по-съвременният поглед,доколкото може да бъде в предвид традициите и нравите.
Следя вашите коментари с удоволствие!!!🤗
Определено имаше бърза сватба по заместване от сценаристите,дано проявят наистина повече вкус ако има такава при Д&С...😁Дали разбрах правилно,но тази от фрага е само за фотосесия.....???🤔
Ще има отново награди да Джан и Демет и отново повод за модни и не само....хубави емоции!🤗😊

# 662
LILI , добре дошла. 🤗🤗
Ще си почетеш доста, но ще се забавляваш 😁
Хубави неща се случват на Д и Д.
Момичета, на мен много ми липсват усещанията и емоциите от първите серии, но пък отношенията на двамата толкова израстнаха в хода на сериала.
Нямам опит с много сериални двойки, но химията между тези двамата е главозамайваща. 😍😍
Както се коментира в ТТ Джан си е бил направо влюбен в Демет още при започване на сериала 😁😁

# 663
  • Stara Zagora
Джан знае как да успокой своята ревнива Санем 😂😍

От IS Демет: (От нейно име са посадени дървета, благотворителност) 👏🕊

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 19:15 от Stoyanova26

# 664
Нямам опит с много сериални двойки, но химията между тези двамата е главозамайваща. 😍😍
Както се коментира в ТТ Джан си е бил направо влюбен в Демет още при започване на сериала 😁😁

Мariya, Hug не знам дали е бил влюбен още при започването на сериала, но със сигурност още преди това е бил много впечатлен от нея...
В някакво  негово интервю / не си спомням вече кое точно/ той споделя , че е гледал сериал , в който е участвала и е признал пред баща си, че много му импонира нейната енергия и страшно иска тя да му е партньорка.
Сценария на Птичката Джан чете през февруари 2018, решава че може да участва и нищо чудно мениджърите му да са имали за задача да преговарят и за предложение към Демет...

Това е снимка от началото на  преговорите им с GOLD и Джан много добре , с  кого иска да участва в продукцията.Wink, която може би ще се окаже "златна" за кариерата му...

Това разбира се никога няма да научим...но както той споделя, веднага след като разбира, че тя ще му партнира той подписва договора си.

Изглежда много щастлив и ентусиазиран в този момент...Blush

Интересното е , че през февруари 2018 той получава наградата на GQ, придружен от Бестемсу Оздемир... малко след което се разделят.  Thinking

Реално при започването на сериала и двамата имат връзки, Демет със Сечкин/ официално обявена и демонстрирана... не че това помогна на Сечко.../ и Джан с Елиф прикрита и потайна , под предлог , че не обича да коментира личния си живот...Stuck Out Tongue Winking Eye  

Общото участие в рязането на тортата при старта на сериала.

.

и от последната серия...

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 20:22 от alex_94

# 665
  • Stara Zagora
С тези подмигвания на Санем скоро ще има нервен тик 😂

# 666
Феновете мечтаят и творят

# 667
Здравейте момичета 🤗🤗🤗
Благодаря Ви от сърце за всичко споделено, голямо удоволствие е сутрин кафето от Злати, всяка информация от Алекс, Мария, Дари, Славянка, Славена, Планет, Стоянова Simple Smile И всички които пропускам, невероятно е удоволствието да прочетеш и разтовариш...
Прекрасни Д и Д, уникални  а последната серия са ми много сладки, Джан гледа все едно ще изяде Санем.... Много ми хареса как я целуна при рязането на тортата....
Благодаря на всички за всяка снимка, гифче, клип.....

Лили Simple Smile  Добре дошла на родна земя

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 21:14 от nanni_123

# 668
  • Варна
Феновете мечтаят и творят

Ама много надалеч са се размечтали!  Peace

Не може ли първо да помечтаят за сватбата, после за първата брачна нощ, че после за семейни снимки с деца?!   newsm78

Лили
   tekrar!

# 669
  • Stara Zagora
 Кушлар 🤗🕊😍

# 670
# 671
  • Stara Zagora
Аз каква булка очаквах 😍 (За тези който не са гледали стая 309 това в Демет) 😍

А то ... малко ме разочароваха очаквах нещо по красиво и елегантно като за Демет 🤗

# 672
Rolling Eyes  Нощни снимки... кой ли епизод снимат..Thinking

Stoyanova, Hug щом Джей Джей снима ,това в никакъв случай не е истинската сватба на Джан и Санем  и това не е сватбената и рокля...Confused

Последна редакция: пн, 15 апр 2019, 21:56 от alex_94

# 673
Птичета 🤗, в англоговорящата група има споделени снимки, от момиче, което е било в сградата на агенцията в сериала. Изглежда, че заедно със скока във времето ще приключим с офиса, какъвто го познаваме...
😢😢😢

# 674
Последните кадри на фрага - нова реклама, нечий сън,мечта,дежа-вю Rolling Eyes... и не знам, но този скок във времето нещо не ми допада Thinking... не вещае нищо весело newsm78

Общи условия

Активация на акаунт