"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Stara Zagora
Прекрасните 🤗😍

# 676
Добро утро,птичета! Wink Hug Hug

Благодаря за инфото и снимките! bouquet bouquet bouquet

Желая ви приятен,пролетен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 677
  • Stara Zagora
Гюнайдън Кушлар! (Добро утро птички) 🕊🌹💚🤗

Скрит текст:
🆕🎬 Отрывок к 38 серии
Дж:Не совсм. Спортивная машина, я бы даже сказал, экстремальная. если еще хорошенько подумать, то молодежная.
С: Хорошо, если ты так хочешь?
Дж: Как?
С: Я имею ввиду, ты сам хочешь спортивную машину или семейную?
Дж:Погоди. Это типично женский вопрос. Мне нужно подумать и ответить очень осторожно. ты не могла бы повторить вопрос?
С: Что тебя беспокоит?
Дж:Меня? Ничего. Это, похоже, беспокоит тебя.
С: Ах, это классический мужской ответ. Когда вопрос переходит в неожиданное русло, мужчины неожиданно дают задний ход. "Прости, ты не могла бы повторить? Я тоже так думаю. Между прочим, я согласен с тобой!" Не стесняйся, просто ответь мне.
Дж:Дорогая, ты слишком много анализируешь, поэтому я не могу сфокусироваться, и если честно, я уже забыл вопрос. О чем мы говорим вообще? Я ничего не понимаю.
С: Мы говорим о том, что узнали, что машина Джана Дивита, которой он очень дорожил, оказалась семейной машиной. Над ним посмеялись. Джан Дивит в шоке. Он должен принять решение - сменить машину или создать семью?
Дж: Я не думаю, что это семейная машина. Но это трудный вопрос. Так что я действительно не знаю. Эти вопросы раз в пять больше мужского мозга, Санем.
С: Хорошо. Пусть будет спортивная машина.
Дж: Какая бы она ни была, я хочу уже закончить этот разговор.
С: вообще-то, знаешь, ты действительно производишь впечатление семейного человека. Взгляд, волосы и все такое...
Дж: Конечно, милая, у каждого главы семьи есть пучок. Погоди, к чему ты ведешь? У меня вырос живот? Потому что я какое-то время не мог ходить на тренировки? Ты это хочешь сказать? Если есть что-то такое, ты скажи. Ты увидела седые волосы?
С: Да, я теряюсь в твоей шевелюре.
Дж: Между прочим, я держу в секрете марку шампуня. Так что там, есть белые волосы? Об этом ты думаешь? Они не седые, они светлые.
С: Да, это наша тема. Мне кажется, у тебя аллергия на семью.
Дж: У меня нет аллергии, я регулярно проверяюсь. Я абсолютно здоров. Но что ты имеешь ввиду? Вот что ты должна сказать мне.
С: Я ничего не имею ввиду, дорогой.
Дж: Ты что-то подразумеваешь. Посмотрим.

Ранобудна птичка откъс 38 еп.
Санем: Ей това е семеният живот...оставяш спортната кола и се качваш в семейната кола на г-н Емре.
Джан: Как така моята кола семейна ли е?
Санем: Не е ли?
Джан: Ами.. явно не е ....спортна кола е даже бих казал екстремна кола... ако помисля внимателно... младежка по-скоро.
Санем: Добре щом така предпочиташ.
Джан: Как?
Санем: Тоест спортна кола ли предпочиташ или семейна?
Джан: Минутка... това е типичен въпрос на жената. Трябва да мисля и да отговоря внимателно. Може ли да повториш въпроса?
Санем: Теб какво те притеснява?
Джан: Мен? Нищо! Изглежда че теб те притеснява нещо.
Санем: Това е класически мъжки отговор. Когато въпросът премине в неочакван ход мъжете незабавно дават заден ход. "Съжалявам може ли да повториш?" "Разбира се аз също мисля така!" "Между другото съгласен съм с теб!" Не се срамувай просто ми отговори.
Джан: Скъпа анализираш твърде много затова не мога да се съсредоточа и честно казано...вече забравих въпроса. Каква в сега ситуацията? Аз и това не разбрах.
Санем: Ситуацията е такава че... Колата на Джан Дивит която той много цени се оказа семейна...и те му казаха това...Джан Дивит е в шок той трябва да вземе решение...Да си смени колата или да създаде семейство.
Джан: Мхм...
Санем: Мхм ...
Джан: Не мисля че това е семейна кола. Но това е труден въпрос. Така че наистина не знам. Тези въпроси са пет пъти по големи от мъжкия мозък Санем.
Санем: Добре. Нека това е спортна кола. Да приемем че е спортна кола.
Джан: Каквато и да е колата искам вече да завършим този разговор.
Санем: Всъщност ти...наистина създаваш впечатление на типично семеен човек знаеш ли... навярно заради коса и разни такива...
Джан: Разбира се скъпа всеки семеен мъж има кок като моя. Секунда за какво намекваш? Корема ли ми е пораснал? Защото известно време не можех да ходя на тренировки. Затова ли говориш? Ако има нещо друго кажи? Сива коса ли видя?
Санем: Аз ще се изгубя в косата а ти.
Джан: Нали. Между другото запазвам марката шампоан в тайна. Имам Бяла коса ли? За това ли така мислиш? Тя не е бяла а руса. Не е бяла!
Санем: Да защото това е нашата тема. Според мен имаш алергия към семейството.
Джан: Нямам алергия проверявам редовно. Аз съм напълно здрав. Но какво имаш предвид? Ето какво трябва да ми кажеш.
Санем: Нищо нямам предвид скъпи...Нищо нямам предвид.
Джан: Имаш предвид нещо. Ще видим.
Санем: Не не! Всъщност нямам нищо предвид.

Скрит текст:
🆕🎬 1ый фрагмент 38 серии...
Лейла/Эмре: Мы поженились.
Мевкибе: У меня был страшный сон.
Санем:Пускай останется в прошлом.
Мевкибе: Ты с этим блондином поженилась.
ДжейДжей:Они поженились.
Айхан: Что значит женились? Что ты говоришь Джей Джей? Что значит женились?
Дерен:Ты выйдешь за нас?
Санем:Отсюда возьмём немного хны.
-Слушаю , что вы хотите?
Джан:Хну. Зажжем её, у нас ночь хны.
Санем:Давай заходи, посмотрим.
Очень красиво.
Джан: Посмотри, например может быть и здесь.
Хюма:Этот брак не будет действителен.

Ранобудна птичка 38/1
Лейля/ Емре: Ние се оженихме.
Мевкибе: Имах кошмар.
Санем: Дано да е за добро.
Мевкибе: Ти се ожени за този блед човек.
Как така?
Джей Джей: Те се ожениха.
Айхан: Какво означава ожениха се? Какво говориш Джей Джей? Какво означава ожениха се?
Дерен: Ще се ожениш ли за мен?
Санем: От тук ще купим всичко за нощта на къната.
Заповядайте всичко което пожелаете.
Джан: Къна ни трябва. Ще си я намажем на вечерта на къната.
Санем: Ела ела виж и тук. Много е красиво.
Джан: Ето тук например може да бъде това....
Хюма: Тази сватба няма да се състои.

Спорен ден! 💚🕊🤗

# 678
Добро утро птички. Върти се информация, че са заснели края на 39 епизод. Завършил е с раздяла между Д и С...
От 40 епизод всичко започвало отначало. Любовта им най-вече. Само че С ще е богата и ще са от един и същи свят с Джан, ако това ще е причината за раздялата или ще е Ийт.
Поизтъркано ако наистина ще е така, но и това е някакво развитие.
Хубав ден на всички! Hug

# 679
  • Stara Zagora
Хади иншаллах повече 👏🤗🕊

Прекрасна 🕊😍

# 680
А от къде богатството?

# 681
А от къде богатството?

Говори се, че ще е известна може би писателка. За друго начинание не се сещам.

# 682
Animal Baby ChickДобър ден, птичета!:baby_chick:

Демет снощи, след  снимките на сцената , в която плаче ...Weary

Интервю на Джан и Демет от Murex d'or...Kissing Heart

Ж: "Чухме, че има любов между вас двамата"

Джан: "Не, не..."

Демет:"Благодаря ти".

Кой ли вярва на тези думи, че и те самите....FlushedJoyJoy

Успешен ден, момичета!:hugs:

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 11:49 от alex_94

# 683
  • Варна

Добър слънчев ден, птичета!  Hug

Благодаря ви, че неуморно търсите информация и я носите в гнездото!

Стоянова  За превода на фрагмана и откъса на български!

Аз съм добре и с руския!  Peace  И още след излъчването бях недоволна от това бърборене без смисъл!  Crossing Arms  Най не ми хареса това, че Санем постоянно прави намек за "страх от семейство" при Джан!   smile3515
    Не разбирам, защо така извъртат нещата?  Rolling Eyes - Точно Джан, който вече няколко пъти й прави предложение за брак и прави всичко възможно най-после "да се слеят"!  newsm12
    Какво искат да ни покажат?  newsm78  - Че Джан /след сближаването им/ е прихванал от Джей Джей неговите страхове?  #Crazy  И какво да очакваме? - Джан да започне да прави паник атаки?    smile3512
    И така, както вървят събитията,  Санем ще си остане девствена поне до 30 годишнината си!  newsm43

# 684
Знаех си аз! Не ги ли разделят няма какво да измислят за да поддържат интереса на публиката. Клиширано, но факт. Надявам се поне тогава новата стара сценаристка са успее да върне магията между ГГ, такава каквато беше в началото! Blush Нещата вече започват да добиват фантастични измерения според мен. Обаче няма никаква страст вече между ГГ, все едно за женени от 100 години. Такива бяха в началото, а сега... Все едно няма никакво желание между тях. То цензура, цензура, ама чак толкова.. все едно са в детската градина:joy:

# 685
А от къде богатството?

И според мен , Санем  след една година ще бъде успяла, известна писателка, получила голям хонорар за книгата си, която става бестселър...Stuck Out Tongue Winking Eye

Все още обаче не мога да измисля каква ще е причината за едногодишната раздяла...Thinking

Но, от друга страна е по-добре така, защото изчерпаха всички възможности за флирт, ухажване  и онези сладки моменти , които ги съпровождаха.Kissing Heart

Както е писала Планет,  с  невъзможността за сексуална връзка Санем ще си остане девствена до 30-годишна, а сега ще започнат нови отношения и ни обещават бурни и страстни чувства... Явно ще е голяма промяната и у двамата...Stuck Out Tongue Winking Eye
Но пък добре щеше да бъде да им дадат възможност за една вълнуваща нощ, че да имат за какво да си спомнят през тази една година..но все пак гледаме турско дизи...Unamused  

Така се гледат любимите партньори докато твърдят, че между тях няма нищо...Joy
Поне да си синхронизират действията и думите , а не да се гипсират, все едно че за  първи път ги питат...,  може  и да им Sad повярва някой...

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 12:44 от alex_94

# 686
Привет 🤗🤗
И такаа, ще си имаме раздяла, скок във времето за 1 година... значи пак се връщаме към сценария по оригиналната история на Мерич Аджеми. Тази сценаристка нали така беше започнала сериала като цяло. Явно Аслъ Зенгин си пишеше свой сценарий без да се придържа към стария и видели последствията Айше Кутлу ( ако не бъркам името) е решила да се върне към старото и познатото.
Хайде да видим дали ще има успех тази стратегия.
Сега ми е интересно каква ще бъде причината за раздяла и кой ще е инициаторът. Пак ли Джан ще изоставя Санем? Защото не мога да си представя, че Санем да изостави Джан.
Нали се говореше за някаква почивка между сериите? Дали ще е края на май или сега между 39 и 40 епизод?
Много неизвестни ми станаха в главата, ама ще си чакам търпеливо да им намеря отговори. 😁😁
Хубав ден 😚😚

# 687
Скрит текст:
Превод от рускините на пълното интервю.Kissing Heart

Скрит текст:
Полное интервью! ❤️😍Translation:
C: «Я хочу сказать, что речь Демета была неправильно переведена, я хотел бы, чтобы вы были тем, кто ее перевел».
R: Демет, что ты чувствуешь, ты выиграл награду в murex d'or сегодня?
D: Мы никогда не мечтали об этом, Может, и я чувствую себя таким гордым. Кроме того, место здесь настолько красивое, что мы не смогли запомнить все имена, мы не останемся здесь надолго из-за наших съемок - но из того, что я поняла, все наслаждались нашим дизи и делали их счастливыми, увидев это
R: Как ты прекрасна (Может)?
C: Мне так понравился веселый стиль в Бейруте, этот стиль не найден в нашей стране, еда для всех так, как он хочет, и никто не вмешивается друг в друга, все развлекаются, я очень ценил это интеллектуальное мышление в Бейруте
Р: мои птицы сказали, что ты забрел в Библос?
C: да, нам очень понравилось, это древний и туристический город, мне очень понравилось, мы не сможем остаться здесь надолго, если бы мы могли остаться подольше, чтобы иметь больше веселье, у нас сегодня вечером и tmrw - наш последний день, инша аллах, мы можем прийти в другой раз, если у нас будет шанс
R: ты когда-нибудь бывал в арабских странах раньше?
Д: Я никогда не посещал его, это мой первый раз, мне так или иначе было интересно узнать о Бейруте, награда была единственной, и этот курс требует удовольствия.
X: мы слышали, что между вами есть слухи о любви?
C & D: 🤐😏😂
Последний вопрос был о том, встречаются ли они 😂, они проигнорировали это

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 14:42 от alex_94

# 688
  • Варна
А от къде богатството?

И според мен , Санем  след една година ще бъде успяла, известна писателка, получила голям хонорар за книгата си, която става бестселър...Stuck Out Tongue Winking Eye

Ади, иншаллах! Въпреки че, откакто са започнали да ни внушават нейния потенциал, като писател и ни показват откъси от нейния дневник, се опитвам да разбера - какво точно е уникалното в тази творба? newsm43 Какво би предизвикало огромен читателски интерес, за да я превърне в бестселър?!  Rolling Eyes
   Ноооо, ще се доверим на Джан, който вярва във всичките таланти на любимата си!  Peace
   За таланта й в рекламата вече нямаме съмнения.  Naughty  Да видим как ще ни убедят в останалите!  Crossing Arms

а сега ще започнат нови отношения и ни обещават бурни и страстни чувства... Явно ще е голяма промяната и у двамата...Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой?  Rolling Eyes  Къде ни ги обещава?  Rolling Eyes

Но пък добре щеше да бъде да им дадат възможност за една вълнуваща нощ, че да имат за какво да си спомнят през тази една година..но все пак гледаме турско дизи...Unamused

Каква вълнуваща нощ?  Rolling Eyes  Ами, те въобще не могат да останат насаме!  ooooh! Когато са насаме, или са скарани, или някой ги прекъсва!  ooooh!  В последните сцени много успешно това прави "мама Хюма", благодарение на Джей Джей!  Crossing Arms
    Пък и като видях какви са приходите на турската хазна от цензура на целувките,  #Crazy не вярвам, че и да се оженят ще видим вълнуващата нощ!  Peace

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 12:54 от Planet

# 689
За в момента както се развиват събитията си мисля, че Санем ще остави Джан. Ще и предложат работа в друг град за да се развива и тя заради думите на маминка и оная змия Полен ще реши, че иска кариера. Може би Ийт ще спомогне за решението и, нали е влюбен милия...
Санем ще тръгне, и след година се връща преуспяла и известна. И тогава хоп съдбата ще ги събере пак и от там ще гледаме останалите серии. Сърдити, неловки моменти, спомени от преди, любов която ще се опитат да скрият и накрая пак заедно. Аз така си го представям.

Общи условия

Активация на акаунт