"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 743
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
 Hug Hug Hug

Джан заминава, Емре остава/ може и да замине, но с помощта на Хюма фирмата стига до фалит, Джан се връща от гори тилилейски, тати също. Санем пише ли пише през това време и успеха е неизбежен... поне няма да чакаме цяло лято, а само седмица... дали не си дават гг година време или почивка от самите себе си...
Приказки от Босфора- няма любов, а все заедно... ДЖан от камък да е няма да издържи до Демет и  обратното...то и ние сме били на техните години Wink

# 691
  • Stara Zagora
alex_94 Hug сложени един скрит текст че отидохме по …. с този руски Joy
Биранд бей Kissing HeartHug

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 13:17 от Stoyanova26

# 692
  • Варна
       Славе  Hug  Сигурно и Демет иска да остане девствена до сватбата си!  

Не!  Naughty   Аз наистина не разбирам, защо винаги им задават този въпрос?!  ooooh!

Когато искат, или когато могат - сами ще си кажат!  Peace

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 13:17 от Planet

# 693
Добър да е денят ви,момичета 🙂!
Честно казано нямам нищо против да ги разделят и да създадат малко драма, за да можем отново да видим малко повечко страст в погледите им както беше в началото, но ако ни принудят между 39 (когато ще бъде евентуалната раздяла) и 40 епизод ( моментът на първата среща след година раздяла) да чакаме 2-3 седмици ще "удуша" някоя сценаристка или продуцент. Горещо се надявам да ни спестят такава пауза между епизодите.

# 694
Ами нищо чудно и да чакаме някоя и друга седмица, то ще си е като край на първи сезон и начало на втори, ако наистина ще има коренна промяна.

# 695
  • Бургас
Здравейте!
Чета за 39 и 40 епизод и..... май съжалявам, че прочетох!
В другия си, толкова популярен сериал, завърналата се Мерич раздели ГГ след признанието на Дефне на дълго пазената й тайна и то в сватбения им ден! Година бяха далеч един от друг. Той, пиейки и женкарствайки в Италия, а Тя в махлата, но, благодарение на семейството и приятелите си, стъпила на краката си "живееща", работейки и утвърждавайки се в кариерата. Да, краят беше щастлив! Да, Любовта им мина в друго измерение и химията между Тях ни приковаваше залепнали пред екраните, НО...........................
Ако това е мисълта за продължение на историята на Мерич Аджеми, ще ме откажат да гледам турски сериали!
Ще видим, но не ми се повтарят все едни и същи сценарии и да гледам само заради актьорите!!!!

Май се ядосах!
Слънчев ден, момичета!

# 696
Новите лица в РП

# 697
Stoyanova, Hug добре, че ми напомни за правилата...Joy, че аз постнах превода и чак сега влизам пак...Frowning

Slawe, , Heart Exl по-издържливи мъже от тези в турските сериали  няма.Joy.. липсата на секс за период от няколко години изобщо не ги вълнува, важно е да са влюбени:stuck_out_tongue_winking_eye: въпреки., че преди време нашият ГГ рече, че просто е млад , здрав мъж..., но не уточни секса ли има  предвид...Sunglasses

Tonnybs, Flowers Hibiscus знаем си ние похватите на Мерич, сърбали сме и попарата..., но както казваш и вторият сезон на ЛН беше завладяващ... дано след като изпуснаха коня в ряката, да успеят да го върнат на сушата:angry:!  

Феновете коментират, че нямало да има много разтакаване в сериите и че този скок във времето ще е истински скок , а не пълзене...Stuck Out Tongue  

Новите или вече познати лица, които ще вземат участие след скока...
Demo, e показала лицата, от мен имената и друго фото...Joy

1. Севинч Эрбулак
2. Ахмет Сомерс
3. Алие Узунатаган
4. Ахмет Олгун Сюнеар
5. Башак Гюмюльджинелиоглу

Joy  

Джан бей и зайците...Animal Rabbit

Лейля...flushed:

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:22 от alex_94

# 698
Тони, не наемай мила. Аз така бях запалила реактивния двигател като показаха "Писма до Милена". После благодарение и на вас се научих на търпение. Много пъти не пиша в темата когато съм ядосана или разочарована, за да не товаря и вас с негативизъм. Не ми се е случвало преди това често в живота да имам такова поведение. Та благодаря на Вас и на турската филмова индустрия Simple Smile
Възрастната артистка не игра ли Ремиде Тейзе ? Каква стара любов на Тати Дивит ще е ? Макар, че защо не - много обичаше Джан, каза че го е отгледала, а пък тати е бил през цялото време неженен след Хюма.
Последната актриса в редичката не се сещам къде съм я гледала, но не беше положителна ролята.
Рускините писаха, че и Айхан си тръгва.

# 699
И Джан Яман си спомни за Албатроса...Stuck Out Tongue Winking Eye

Дари, Hug и аз се чудех как леля Ремиде е прекарала толкова време с Джан , едва ли не го е отгледала и го познава толкова добре...

Явно е било след развода , но пък Дивит старши е имал друга изгора...Thinking

# 700
Възрастната актриса играе в сериала "Висше общество" от 2016. Като изключим бащата на Джан и Емре, който всички ние познаваме, интересно другите нови лица какви ли ще бъдат?

# 701
Алекс, аз мисля да не се окаже, че леля Ремиде е била въпросната изгора. Писаха, че татко Дивит ще се върне със старо гадже, сега дават снимките на новите попълнения и единствената, която му подхожда е актрисата "Ремиде".
Спомни си, как няма да си спомни, като се сбогуват с него. Албатроса го събра с Демет, Албатроса беше както му се казва "хаштага" /най-близкото на български език е "етикет"/ на една прекрасна, чиста, луда, романтична история за първото влюбване /пък било то и на 30 г/.
Нищо няма да е същото във втори сезон. В същност нищо не е същото след проклетия Лунапарк. Не знам дали ще мога в бъдеще да погледна виенско колело, без да се сетя за финалната сцена на тротоара, невярващя какво му се случва Джан и разбитата Санем.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:45 от dariVale

# 702
Възрастната актриса играе в сериала "Висше общество" от 2016. Като изключим бащата на Джан и Емре, който всички ние познаваме, интересно другите нови лица какви ли ще бъдат?

Бирсен съобщава само имената , но нищо повече...

https://www.magazinburada.net/tv-magazin/erkenci-kus-dizisinin-k … katildi-h689.html

Дари, Hug леля Ремиде да е била личен асистент на татко Дивит....Flushedнещо по-младо го е съблазнило...Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега ме осени и друга мисъл... ако си права .Rolling Eyes.. може ли синът на леля Ремиде, онзи шемет Левент, който се появи в девета серия... да е син на  Азис бей...Weary

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 15:50 от alex_94

# 703
Алекс, и дума не вярвам на Хюма за историята с асистента. Тя лъже и извърта когато и както й е удобно. А пък Ремиде ако е на годините на Тати, какво пречи да му е била асистентка и любовница. Когато това се се случвало Джан е бил 6-7 годишен, Емре бебе. Това, че Джан я нарича Ремиде Тейзе не я прави много по-стара от баща му. Освен това може да е бил съблазнен от доброта, ум, съпричастност. Както знаем такива липсват на Хюма.

# 704
Тези последните да не се окажат настоящи любими на нашите след едногодишния скок? Frowning

Общи условия

Активация на акаунт