"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 37

• 45 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Joy
Тези последните да не се окажат настоящи любими на нашите след едногодишния скок? Frowning

Нина, HugHands Clap щях да падна от стола...Joy добре, че само се завъртях...Sweat SmileJoy

# 706
А може първата Севинч Ербулак да е новото гадже на тати, леля Ремиде да се окаже старото или пък да играе активна роля по сдобряването на Санем и Джан и да си остане добрата тейзе, младежа да сваля Санем, девойката - Джан, или пък да са новите им гаджета.
Въпреки че в ЛН никой от двамата нямаше следваща връзка.

# 707
Много е неприятно изваждането на определени герои и заменянето им с други. В случая ще сменят няколко наведнъж. Намират някаква причина и ги изваждат от проекта. Трудно е да се свикне с нови лица, разбърква се целият сериал. Направо се разочаровах!

# 708
А може първата Севинч Ербулак да е новото гадже на тати, леля Ремиде да се окаже старото или пък да играе активна роля по сдобряването на Санем и Джан и да си остане добрата тейзе, младежа да сваля Санем, девойката - Джан, или пък да са новите им гаджета.
Въпреки че в ЛН никой от двамата нямаше следваща връзка.

Дари, Flowers Hibiscus не вярвам някой да се престраши и да се загаджи със Санем...като се знае нрава на Джан Дивит... предполагам , че не е отишъл на Луната...Joy

Виж да се влюби в нея, може, но както Йит да описва чувствата си само на хартия...а после може и книга да издаде...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 709
Joy
Тези последните да не се окажат настоящи любими на нашите след едногодишния скок? Frowning

Нина, HugHands Clap щях да падна от стола...Joy добре, че само се завъртях...Sweat SmileJoy

Ам тей де, това ми дойде моментално на акъла като ги видях Grinning

# 710
Много е неприятно изваждането на определени герои и заменянето им с други. В случая ще сменят няколко наведнъж. Намират някаква причина и ги изваждат от проекта. Трудно е да се свикне с нови лица, разбърква се целият сериал. Направо се разочаровах!
Деси, от 40-та серия все едно че проекта е нов. Нищо общо няма с преди, освен част от героите. Историята ще е нова, различна. Не го разглеждай като подмяна на актьорите, а като абсолютно нов филм. Даже върви питанка дали ще има прекъсване от няколко седмици между 39 и 40 епизод, формално заради месец рамазан.

# 711
Даже върви питанка дали ще има прекъсване от няколко седмици между 39 и 40 епизод, формално заради месец рамазан.

В Туитър писаха, че няма да има прекъсване за празника, но официално няма потвърждение.Thinking

Джан Яман намеква в IS,  че албатросът ще отлети...поне за известно време...  но ние ще сме свидетели на завръщането му...

За Утко умувахме дали прилича на Джан... е пак дойде време за прилики...Anguished

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 16:10 от alex_94

# 712
Привет! Hug

Интересни новини и коментари сте пуснали! Laughing  bouquet bouquet bouquet

Стоянова HugАлекс Hug,благодаря за преводите и инфото! bouquet bouquet

Половината каст от Номер 309 ще се съберат-и Севинч Ербулак игра в него!Беше сериална мама на Музо,с Мевкибе бяха етърви! Laughing

# 713
Деси, от 40-та серия все едно че проекта е нов. Нищо общо няма с преди, освен част от героите. Историята ще е нова, различна. Не го разглеждай като подмяна на актьорите, а като абсолютно нов филм. Даже върви питанка дали ще има прекъсване от няколко седмици между 39 и 40 епизод, формално заради месец рамазан.

Дано да си заслужава, тогава!

# 714
  • Stara Zagora
Да викнат и Фуркан Палалъ да е пълен екипа и без това бяха на гости на някакво предаване с Гамзето 😂

Нов Тарзан ама хубав 😂 да не му е уроки на Ахмед 😂😍

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 16:34 от Stoyanova26

# 715
Злати, Hug благодаря, че ми припомни за Севинч Ербулак , сега вече съм почти сигурна, че тя ще играе изгората на Азис бей... много я бива за тази роля...пълна противоположност на Хюма ханъм.Stuck Out Tongue Winking Eye

А, младото момиче да не е дъщеря им....Flushed..Джан и Емре да се окажат и със сестра...Scream

Stoyanova, Hug Фуркан и Джан в битка за сърцето на Санем/Демет, де..Stuck Out Tongue Winking Eye/ ...е тогава рейтингът ще удари в тавана...JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 16:26 от alex_94

# 716
  • Stara Zagora
По-добре в тавана по-бързо ще го пробият и ще се изкачват още нагоре 😂🤗 аз си го харесвам ама Демет да не вземе да се влюби както е заприличал на Джан 😂😂😂
 Джан няма нужда да ни информира с албатроси ние сме толкова добре информирани че му е бедна фантазията 😂

# 717
По-добре в тавана по-бързо ще го пробият и ще се изкачват още нагоре 😂🤗 аз си го харесвам ама Демет да не вземе да се влюби както е заприличал на Джан 😂😂😂

E , няма как да стане..Stuck Out Tongue Winking Eye. Джан е с по-лютив нрав...Confounded..Палалъ е доста по-спокоен...
Но, пък от друга страна нашите ГГ все повтарят, че няма Sunglassesчувства между тях, че може и да се реши момчето..Sweat Smile

# 718

E , няма как да стане..Stuck Out Tongue Winking Eye. Джан е с по-лютив нрав...Confounded..Палалъ е доста по-спокоен...
Но, пък от друга страна нашите ГГ все повтарят, че няма Sunglassesчувства между тях, че може и да се реши момчето..Sweat Smile
То добре, че няма чувства, та Джан само ще го набие, ако имашееее ... не ми се мисли какво щеше да става ...

# 719
Вай бе колко информация е изтекла само
Кой стар се връща, кой нов идва. Загриза ме любопитството кой какъв ще го играе.
Тези сериали, за които говорите,  не съм ги гледала.
Интересно ще е ако някой от двамата има друга половинка. Като знам границите им на ревност, ще е интересно.
Много се надявам да стане наистина интересно.
😁😁

А как "говорят" с поглед просто.....

Общи условия

Активация на акаунт