Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~198

• 28 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ани HugАни_ Hug

И аз съм на линия....

Хаштага....

Приятно гледане! Hug Hug Hug

# 691
Ани_  Hug Злати  Hug и аз съм на линия...Озета свърши и в момента вървят рекламите.
Злати тази вечер ще разчитаме на твоята помощ, а ние ще правим разсъждения по картинка....
Епизода се казва Заедно сме.....
Приятно гледане и безпроблемен нет  Hug

# 692
И аз съм  тук. То, защо ли съм - само да ви  бъркам  но пък  изказвам  съпричасност.
Приятно гледане.

# 693
Ани HugСиси Hug

Сюрея не е съгласна...

Есма настоява..друг изход нямало.... ooooh!

Влизат останалите питат за песента...какво станало...

Аслъ излезе разтроена...Фарук след нея...

Аслъ поиска Нургюл да остане да гледа Есма...

# 694
Не е права Есма...Болката по загубата на Гарип я е заслерила...Постъпва егоистично...Как ще живее Сюрея, ако направи това за която я моли Есма...Но Есма не мисли за това.....

Сиси радвам се, че си с нас...
Злати - ох дано Сюрея да не се върже на думите на Есма.... Praynig

# 695
Есма поиска от Нургюл да й разкаже за последните минути на Гарип сред тях на празненството...за Деня на майката...
Фарук разказва за децата..но Сюрея като си спомни за думите на Есма и направо й прилоша...

# 696
Сюрея не изглежда добре ..  Tired

# 697
Сюрея  се хвана за думите на Есма.....Такава болка се лекува с внимание, с обич - нещо, което никога не е липсвало на Есма....Направо се изненадвам от Сюрея....

# 698
Ей,как пък вмъкнаха откъса с порасналата Яз,когато Сюрея я гледаше...

# 699
Сюрея каза на малката Яз нещо за баба й....

# 700
Сюрея мисли как ще реагира дъщеря й ако извърши това спрямо баба й ...

Ипек имала изненада и помислиха ...да не е бременна...после подхванаха Осман и Анастасия....после казаха че Гюнеш и Адем са се оженили....започнаха поздравленията....

# 701
Съжалявам, че след три сезона ни показват толкова психически нестабилна Сюрея...
Като гледам, никой от синовете на Есма не е разстроен, само Сюрея не е на себе си....

# 702
Съжалявам, че след три сезона ни показват толкова психически нестабилна Сюрея...
Като гледам, никой от синовете на Есма не е разстроен, само Сюрея не е на себе си....

Е то нали Сюрея винаги за всичко мисли и отнася .. те синовете що да мислят  Whistling

# 703
Не вярвам Сюрея да извърши това.

# 704
Всички коментират Гюнеш и Адем...но в ума на Сюрея са думите на Есма....Фарук вижда че нещо не е наред...Сюрея иска да остане сама...

Общи условия

Активация на акаунт