Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~198

• 29 005
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Злати когато имаш възможност, изгледай го...няма да съжаляваш....
Скрит текст:
Излязли са 3 епизода от 5 с български превод, но ги има в Замунда...но аз нямам там регистрация...а пък епизодите трябва да се теглят....а това ме затруднява...

Сиси  Hugтова думи на Сабиха ли са или е твоя интерпретация.... Thinking

# 676

Кафенце  за  добър  ден.  Да ви е  сладко.
Ани, любима, моя е.
И аз искам да  изгледам  филма  за  Чернобил, ама  довечера.
Покорно ви  благодаря.  Отивам на работа.

# 677
Браво Сиси - тъкмо се чудех какво ми липсва...пък то било следобедното кафенце.... Coffee Coffee

Скрит текст:
Не съм се съмнявала, че ще проявиш интерес към сериала "Чернобил"...Снощи дъщеря ми каза, че е гледала трети епизод и ме запали...Легнах си, но като не можах да заспя станах, намерих първи епизод и го изгледах...Ние сме съвременници на това събитие...а може би имаме и поражения от случилото се...Не оправдавам тогавашните управляващи, но в сериала събитията са дадени по часове и дни....Ами много късно е подадена информация, не само на света, но и на местните...Евакуирали са населението от най-близкия град много късно, като са ги излъгали, че ги евакуират за три дни...а много добре са знаели, че това ще бъде завинаги...Най-прецакани са на практика местните хора, хората от Беларус и скандинавските страни....

# 678
Ани HugСиси Hug
Скрит текст:
Аз имам сайта Замунда тъй като синът тегли филми за гледане от мъжа ми!Ще му кажа да ги изтегли,когато има време!Сигурно на юни,когато свършат сериалите ще ги изгледам!
Не са пуснали 2-ри фрагман!Има качени снимки на сайта на Стар Тв.!Имало е екип от телевизията за да подготвят материал посветен на финала на ИН! Peace

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456240584%2Fa065 … l_wall_-141466025

# 679
Привет привет!  wavey

Да се отбележа и тук, хем да наваксам с новините. Grinning

Благодаря на Злати за фрагмана  smile3525 От който между другото аз съм без думи.. наистина не знам какво ни очаква в тази серия. Така че засега нищичко няма да кажа. Не съм изгледала последната серия все още, защото ми се стори доста тежка. Но ще кажа отново колко неприятно впечатление ми направи Сирен. Страшно нетактична жена .. особено към болестта на Есма. Да я нарече луда, въпреки че я предупредиха за проблема. Просто съм изумена от наглото й поведение на моменти .. така ми се наби на очи .. което пък говори, че актрисата играе много добре, за да ме накара и с малкото си появи в сериала да не бъда очарована от персонажа й - напротив, да пада все повече в очите ми ..  Crossing Arms  МАМА-АН , мернах коментара ти за Ипек. На мен ми изглежда променена, една такава щастлива, дано вече да оценява какво има, но да не казвам голяма дума преи големия финал.  Whistling

Много хубави снимки на екипа  smile3501

# 680
Привет момичета  Hug

Злати  Hug Ани_ Hug
Пуснали са снимки, които направо ме попариха...Целия екип били в Бурса...И снимки зад кадър....

На реверите носят черно бяла снимка на Есма Боран.... ooooh!

Ани_ - промяна в Ипек има, но играта на актрисата не ме убеди, че Ипек се е променила. Очаквам всеки момент  да изтърси нещо с което да ухапе Сюрея, или някой от персонала...

# 681
Добро утро, мили мой, щастлив   празничен ден.
днес е най-големият празник за мен - Деня на славянската писменост и  култура,  с  която наистина трябва да се гордеем.
Нашата азбука, наред с  латинската и  гръцката е изключително важна за народите на Европа.

От тук започва денят.
Да ни е сладко и да си го  изпием с  обич  и много  радости.
Предлагам ви  самички - ние да си  създадем  радости,  усмивки  и  позитивно настроение през  празничния  ден.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 07:30 от sisi55

# 682
Добро утро и честит 24 Май момичета  smile3525

Честит празник на всички Българи! Честит празник на всички учители, ученици, студенти и работещи в областта на образованието и просветата!
И дано БОГ е винаги с нас  в начинанията ни, да са чисти помислите ни!
Честит празник на Бризчето  bouquet и Злати  bouquet
Честит ден на славянската писменост!
Нека уважаваме и пазим своето най-голямо богатство
и гордост – словото.
То ни е помогнало да оцелеем в труни моменти
и да се запазим като нация.

Както Сиси е писала и за мен това е най-големият, най-светлият  Български празник!

А в днешния празничен ден е денят на Невестата.

Довечера ще бъдем без превод, а може би ще бъдем и в намален състав. Епизода може би ще бъде тежък и ревлив....

Хубав празничен ден  Hug

# 683
Добро утро!

Честит Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост!
 Да пребъде словото!

Сиси HugАни Hug,благодаря за ранното кафе и пожеланията за деня и за празника! Heart Eyes Hug

Днес е нашия ден за кино с предпоследния епизод на ИН!
Ани,аз ще съм на линия! Peace

Прекрасен празничен ден! HugПри нас е дъждовен! Peace

# 684
Сладури, сладурчета, изпихте ли си  първото за днес  кафенце???
Благодаря  ви от  все  сърце.
Ще ходим  ли  на тържеството от  11  часа??? Аз - да,  ще ходя.  Имам си компания, приятелки  реални  и ще
сме там.

Ани,  Злати,  за  вас  е. Моля ви обърнете  ми  внимание.

Скрит текст:
Ани, скъпа,  благодаря  ти  за  информацията  за  сериала  за  Чернобил.
Много  те  моля, дай  линка в   темата.  Много  искам  да  го  изгледам.
За  мен  Чернобил  е   потресаващо  явление  за  цяла  България.
Никой  от  България не е знаел  какво става  в  СССР.  Беше  табу.  Само  нашите  комунисти  от  ЦК  на БКП  са  знаели.  На тях  специално  са  карани  храни  и  вода  от  другия  край  на  Света - от  Австралия  са  яли  месо  и  хранителни  продукти.
А  за обикновения  българин -   непросветения,  бог да го  прости.
Ние -   предбалкана особено  силно  почувствахме  радиацията  на  Чернобил,  ама от  къде да  знаем???
Комунистите  за  всичко  са  ни  лъгали  и  са криели  от  нас.
Точно  на  1 май  1986  година  на  нашата  вила  в  Балкана  на  терасата,  която  е  25  кв.м.   си правим  семейно  тържество -  рожд.ден  на  майка  ми. Ама като сме си посяли  на  вилата в  градината - 2 декара,   марули,  репички,  лук пресен  червен  и  чесън,  лападец, лобода,  
и  всякакви  зеленчуци. Изпекохме си агне,  гледам  всичките  ми  зеленчуци  повяхнали  и   омърлушени.
Сега какво да ги  правя????  Там  в  планината  няма  зеленчуков  магазин.
Започвам  да  бера   зеленчуците  за   салата  с   печеното  агне  в  един  голям   леген.
Бяхме  цялото ни  голямо  семейство -  освен  ние,  сестра ми със  семейството  си  от  Ловеч,  чичко със  семейството  си,   вуйчо ни със  семейството  си, бабите  ни,  дядовците  ни  -  всичките  ни деца - общо  18  човека.
Ядем  си  агнешко със  салатка,  пием  си  водица  от   реката,  пием  си  мляко  от  кравите  до  нас  на ИПЖЗ - Институт  по  планинско  животновъдство  и  земеделие.
От  къде да  знаем,  че  дъжда  е  радиоактивен???
Вятър  е  разнасял  радиоактивния  прах из  България,  но  при нас  когато  е  стигнал  бариерата  на  Центр. Стара планина и  се  е  спирал  в  предбалкана.  Точно  където  сме  ние.
Отиваме  за  гъби - те станали  червени,  отиваме  из  полята - тревата  е  червена -  ужас!!!
Никой  нищо  не  знае -  само  БКП-то.
Ходихме в   реката  за  раци - печем  ги  и  ги  ядем.
  /После ще продължа, защото отивам  на  площада./

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 15:55 от sisi55

# 685
Злати  Hug Сиси  Hug още веднъж Честит празник  bg

Сиси

Скрит текст:
Когато изгледаш сериала, ще разбереш много неща.
Това е линк за първи епизод. Трябва да въведеш цифрите, които са изписани и след това кликваш върху бутона "гледай". Останалите епизоди са изписани в страни.

https://gledaiseriali.net/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D … 1%82%D1%80%D0%B8/

# 686
Сладури, сладурчета, здравейте по  вечерно.
Хайде  времето  не остана.  Дойде  да изгледаме предпосл. епизод  на ИН.  И аз  ще  го изгледам.
Не остана време.

Приятно  гледане  и  безпроблемен  нет.

# 687
Сиси Hug,изчетох те! Hug

Ани Hug,благодаря за линка!Започнах да го гледам,но спрях!Тежко е да видиш случилото се по онова време! Peace

рускините пишат,че снимката е от днес...

Режисьорката Зейнеп Гюнай Тан и снимачния екип напомнят, че остават само две серии

И Аслъ напомняла в ИГ...

# 688
Сиси  Hug Злати  Hug

Струва ми се, че Аслъ държи Февзи - сина на Фикрет....

Време не остана....след 2 часа започва озета.... smile3539

Ако някой ще гледа озета - линк за гледане в ютюб...

https://www.youtube.com/watch?v=xbfzLTDNHNo

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 19:45 от MAMA-AN

# 689
Привет!  wavey Честит празник на всички!  Hug newsm51

Да се включа и аз към компанийката  animal037

Общи условия

Активация на акаунт