Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~198

• 29 025
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Добро слънчево утро  sun
Според синоптиците днес ще бъде истински майски ден  1swing Да му се насладим, че след това отново ще има бури и дъждове....

Злати  Hug Сиси  Hug благодаря за кафенцето и пожеланията  Hug

Злати
Скрит текст:
Радвам се, че си гледала сериала, ако моята дружка има въпроси, ще питам....Ето и първия - Селим не е ли Али от спомените на Дженет...Биологичните му родители може би са загинали при пожар, а настоящите сигурно са осиновители.... Thinking
Благодаря за линковете с руски превод  Hug

Хубава сряда  Hug

# 661
Добро утро! Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Да той е,но не помни бившите си родители!Сегашните са големи психари!Някои неща вече съм ги позабравила,толкова много сериали гледам! Laughing Но като питаш ще си ги припомня! LaughingММ също го гледа на др.телевизор,а аз съм с Откраднат живот по Нова тв.!От 3 юни от 21ч. по БТВ,след ''Сълзи от Рая'' ще започне  "Вътрешен човек" / "Içerde" - с Чаатай Улусой и Арас Булут!Него на времето,когато го даваха в Т-я не го гледах и сега ще го гледам!А бях започнала ''Назови ме по име'' по ДФ,с любимците на Цвети Hug!Ще го сменя на др. ден на повторение сутрин да го гледам от 9,30ч.! Laughing
Днес следобяд очакваме новите снимки и озета!

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 662
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро Момичета! HugHug Дали скоро ще ни пуснат 84 и 85 епизод със субтитри? Хубав Майски ден ви желая! HugHeart

# 663
Злати  Hug Мухи  Hug благодаря за поздравите и пожеланията  Hug
Злати много благодаря за информацията, която ми подаде  Hug
Скрит текст:
Обадих се на моята дружка и й разпалих още повече любопитството - за бабата на Джанет...
Много сладки Сюрея и Яз....Сега Сюрея я запознава с вкуса на портокала.... Grinning

Мухи - не съм намирала преведени двата епизода - само да не са се отказали, защото нали сериала е закупен от БТВ - но се надявам, че ще преведат епизодите до край...
Скрит текст:
Имаше много празници, сега матури, балове, може момичетата да имат лични ангажименти....

Днес ще чакаме да ни пуснат снимките за новия епизод  Thinking

# 664
Мухи Hug,предполагам ще ги пуснат!При някои сериали,които гледам преводите излизат по-бързо!Зависи от екипа дали има и други за превод!А може да имат и ангажименти,както е писала Ани Hug!

Ани Hug,питай! Wink
Скрит текст:
ММ понякога ме запита за нещо и аз като започна!А той...спри ще ми разкажеш целия сериал! Laughing Особено на обяд като седнем и дават ''Моят живот''!Аз нали съм го гледала по-рано по ДФ и нямах търпение и го изгледах преди две лета на руски целия!

Наминах да пусна новите снимки,но са само 3 за сега! Peace

86. Bölüm Fotoğrafları

озета
Скрит текст:
Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor.
Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem’in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır. Umutlar yeniden yeşermekteyken Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanmaktadır.

Yayın Günü: 24 Mayıs Cuma
Yayın Saati: 20.00

# 665
Злати  Hug ще питам, когато имам задачка....

Още снимки от Невестата....

барбито така и не можах да я приема....Сори.....

# 666
Ани Hug

Ето и преведения озет! Peace
Цитат
ОЗЕТ К 86 СЕРИИ

С возвращением Эсмы в конак для Боранов начнется новый период. Как бы ни было тяжело привыкнуть к новому порядку, семья с целью объединитсья пойдет на самопожертвования. Решение Адема жениться и удочерить девочку из приюта будет как глоток свежего воздуха. В то время как в конаке вновь рождается надежда, для Сурейи откроется совершенно иной путь.

# 667
Злати мерси за преведения озет  Hug
Какъв ще бъед този съвършенно друг път, който се открива пред Сюрея.... Thinking
Много се радвам, че Гюнеш и Адем ще осиновят малката принцеса от приюта - наистина ще бъде глътка свеж въздух.....

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 17:10 от MAMA-AN

# 668
Здравейте сладури, дойдох си. Да приготвя вечеря - кюфтенца на скара с  картофки.
После идвам.

Моля за един пост.  Благодаря ви от  все  сърце.

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 21:57 от sisi55

# 669
   Еркан  Петеккая - снощи  в 19 часа и 54 минути

Колко страхотно е да живеем, когато  сме  заедно.
Щастието ни е  два  пъти  по-голямо,  а  мъката  разделяме наполовина.
Аз съм  щастлив  съпруг  и  баща.
Аз съм  главата  на  щастливо  семейство.
Мои  родни,  мои  любими,....
смисълът  на  живота  сте  ми.
Вие сте моята  радост.....
Аз много  ви  обичам.
Добре, че  ви  имам  в   себе си.

Лена  Егорова  вчера в 10 часа  и  49  минути

Еркан Петеккая  
Духът  на  победата.....  Ерата  на великите  жени!!.
20.05.2019 година
Всичко беше така, като че ли трябваше почти  да  умреш,  за  да  те  обичат !!...
Като че ли трябваше  да  висиш  на  самия  ръб  на пропастта,  за да  бъдеш  спасен

Чак  Паланик  Задушаване !!

Последна редакция: ср, 22 май 2019, 22:17 от sisi55

# 670
Сиси сега видях, че искаш някой да пусне пост...

От инстаграм...Сбогуване със сериала....

https://www.instagram.com/p/BxxHRm2Fzjk/?igshid=1j7c3aduz1fu7&am … K2CKRUya2rmDi65NM

# 671
Добро утро, мили момичета, приятен ден.
Скъпа Ани, благодаря ти за поста.

Да започнем  деня  с   чашка  вълшебно кафенце.  Да ви е  сладко.

Тези рози са за вас. Подарявам ви ги от  все  сърце.
Да се пренеса  в  реала - отивам на работа.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 07:02 от sisi55

# 672
Добро утро  Hug
Сиси радвам се, че отново си пием заедно кафето  Coffee kaffeetrmker_2
Нощес гледах
Скрит текст:
Първа част на сериала "Чернобил" и сутринта се лепнах на компа да търся втора част, но не я намирам. Ако някой може да помогне ще се радвам. Препоръчвам го на всеки, който има възможност да го изгледа. Сериала е направен като документален филм и е много интересен. Само ще кажа, че много от нещата, които са се случили тогава са останали в "стаята" в която са се водили разговорите. Продуцента на сериала се е подготвял с години, проучил е много неща и поне на мен ми се стори, че сериала не е тенденциозно направен. Шефа на централата е искал да скрие фактите от Москва и съответно от света, защото за 1-ви май е щял да получава орден....Един от учените, който е спасил света от втори взрив - термичен, се е самоубил след не запомних колко години след аварията....

Момичета, днес да се надяваме, че ще ни пуснат втори фрагман за Невестата  Praynig

Пожелавам слънчево настроение в днешния предпразничен ден  Hug

# 673
Добро утро! Hug

Сиси HugАни Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията за деня! Hug

Сиси Hug,вечер по това време,когато си искала пост гледам сериали и не съм във форума! Peace

Ани Hug,благодаря за споделеното за докум.сериал!Имам излизане и по-късно ще проверя! Peace
Скрит текст:
Точно тогава бях бременна за дъщерята-1986г.!

Хубав слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 674

Страхотен сериал.  Неповторима, пословично всеотдайна истинска  любов.
Дай  Боже  всекиму.

Сабиха: Любими,  искам да остарея с   теб и да мога да  заявя, че съм  живяла с  теб  невероятен  живот.
             Обичам те,  защото  цялата  Вселена  е  заговорничала,  за  да  ми  помогне  да  те  срещна  теб  и да  се  влюбя  като обезумяла.   Нашата  любов  е  вихрена,  буйна,  болезнена,  върховна.
            Това е  любовта  на  Боговете.

Днес  в l  6.00 часа.
             Добър ден, скъпи  Ерканолюбки.
             Желаем ви успешен ден,  много  положителни емоции и  море  от  щастливи  усмивки,....така,....че  вашите очаквания да бъдат  изпълнени и  вашите  мечти  да се сбъднат.
             Успех на всички  вас, . нашето  милионно  семейство Ерканолюб.
             Нека днешният ден ви донесе  много  приятни емоции.
             С   обич.

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 12:44 от sisi55

Общи условия

Активация на акаунт