Смени жената 2019

• 45 944
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Е, хайде сега - молела му се да й обещае! Той ли я кара да работят толкова много!? Излиза, че той като господар, а тя - робинка малка и нещастна Wink
Ако е така, оттеглям си критиките към нея, значи той голям хитрец и артист се оказа...

# 256
  • Sunshine state
Обича си я човекът, угажда й. 👍🏻

# 257
Аз също смятам, че прави всичко това от любов. Когато обичаш някой правиш всичко за да е щастлив, а неговото щастие на свой ред прави и теб щастлив. Освен това той не върши някаква простотия за да и угоди, а правят нещо успешно, което им носи и пари, и удовлетворение и освен това са винаги заедно. Аз също бих искала да бъда нон стоп с човека когото обичам - знам че много тук няма да го разберат, но аз съм такава и никога няма да ми омръзне - обичам да имаме общ бизнес и заедно да правим всичко.

# 258
Харесаха ми Севда и Никола. И аз съм на мнение, че неуспехите за детенце ги карат да се отдадат напълно на работата си.  
Някой беше попитал защо не са направили повече опити - зависи какъв точно е проблема. Ако няма шанс за успех - няма смисъл да се правят. Нито финансово, нито за нея е ОК да се бута с хапчета и инжекции.  
Почти всички тук коментирахте, че Никола следва мечтата на Севда, но все пак са заедно от 25 години. Може би преди това тя е следвала неговата мечта (пътувания, фотография).
А тая с циците направо ме шокира с коментара "мъжът на Севда не би я оставил, въпреки че е в нея проблема". Ето заради такива инфантилни коментари от нагласени кифлички с букли темата за проблемното забременяване се замита под килима... Жалко е...

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 16:49 от Dara77

# 259
  • Перник
Добре де , това е снимано много отдавна.  Даваха интервю със Севда как вече е сбъднала тази своя мечта и има вече родно дете.
Не ми е логично сега да излъчват този епизод и ние да го нищим, като не е актуално.

# 260
Кога това?

# 261
Добре де , това е снимано много отдавна.  Даваха интервю със Севда как вече е сбъднала тази своя мечта и има вече родно дете.
Не ми е логично сега да излъчват този епизод и ние да го нищим, като не е актуално.
Мисля, че не е вярно това, което казваш.

# 262
Това са го изписали на 8 май. Ако е вярно, че имат вече дете, за утрепване са. Но, пък, да не проверят....някак не ми се вярва.

# 263
Според мен Калея се е объркала нещо.

# 264
  • пловдив
И двете семейства бяха много готини. Като повече симпатизирам на семейството на Вики. Дори и да нямат дете, според мен не е ок да не почиват и да не прекарват време заедно извън работното място. Другото семейство също работят, но намират време за всичките други удоволствия на живота..Вики много ми хареса - голяма кукла е, подържа себе си и дома си .

# 265
Половинката на Вики нещо не ми хареса много сякаш. Мисля, че е случил на жена. Хубава и поддържана е, има си свой бизнес, грижовна майка е и домакиня. И си го обича. Той ми се стори леко егоист. Леко неприятно впечатление ми направи, когато Севда го попита защо според него Вики се чувства недооценена и той каза, че след появата на детето им, тя го оставила малко или много на заден план и той от там пък почнал да се отдръпва и за това така се получило. Ми много тъпо мислене и егоистично. И това с жененето не е единствената драма. Тя няколко пъти каза, че се чувства недооценена. Може би ако не се чувстваше така, нямаше да напира толкова много за брак Rolling Eyes То ясно, че не е гаранция, че с брака нещата ще са розови, но иска си внимание жената, вижда се. На тоя нищо няма да му стане да се пречупи малко заради нея. И това с отделните бюджети дъщо ми е малко непонятно, при все ме и дете имат Rolling Eyes

# 266
Много обиден беше накрая коментара на Виктория, че е по- добре да се има дете без брак отколкото брак без дете...

# 267
И двете семейства бяха добри и успешни по своему.
Пожелавам успех на Севда, дано желанието им за собствено дете се сбъдне. Не е длъжна да приема осиновяването като опция, напълно я разбирам.
Купуването на храна от друго място обаче не разбирам, със сигурност могат да взимат от ресторанта.

# 268
  • София /Абсурдистан
Да имаш свой ресторант и да вземаш готова храна от супермаркета е глупост на глупостите.

# 269
Този на Вики е с любовница , другите са ясни - всеки се бори за нещо 😁

Общи условия

Активация на акаунт