Смени жената 2019

• 45 280
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • На морето!
Сами и Самьовица са заедно от 1г, т. е. по време на Фермата са били от няколко месеца. Тя е супер влюбена, той се забавлява според мен.
Красиво момиче е, но този груб пиърсинг я загрозява. Иначе е много интересна и си подхождат като темперамент, но са още много, много млади са такава сериозна връзка, още повече за това предаване.
Другото семейство имаше голямо разминаване в това, което говорят и фактите. Тя не се отделяла от децата, но им тресна непозната майка за 1 седмица. Къщата беше на няколко етажа, предполагам живее със свекърва си и скоро са правили ремонт, иначе не си обяснявам как с 2 недоносени бебета и такъв поддържан външен вид може да има време и такава голяма къща да върти.
Като цяло епизодът снощи беше скучен. Сами и гадже нямат място в такива формати. Сигурно и тя ще участва във Фермата и по този повод ни я показват сега.

# 631
Е колко да са млади Мила е на 29, Сами на 26, не са тийнове на 19-20. Според мен Мила си е готова за деца и вече ѝ се иска. В началото на предаването се каза, че обмисляли сватба, на която Петканови щели да са кумове..

# 632
  • На морето!
Е колко да са млади Мила е на 29, Сами на 26, не са тийнове на 19-20. Според мен Мила си е готова за деца и вече ѝ се иска. В началото на предаването се каза, че обмисляли сватба, на която Петканови щели да са кумове..
Младостта не е въпрос на възраст, за добро или лошо.

# 633
Асеновградският бек е отвратителен и нетърпящ се досадник. За Сами няма да коментирам. Не е мъж за една жена. Наистина е самовлюбен и това му качество е доста отблъскващо за мен.

# 634
Никой ли не допуска възможността прословутата изневяра на тоз от фермата да е нагласена/ платена, примерно? Не вярвам, какъв човек трябва да си, за да го направиш в ефир?! На Мила и ставаше неприятно като се спомене и отговаряше заучено и неискрено. Така че не и е съвсем окей. Отказах се да гледам по едно време. Крайно фалшиво ми се стори.

# 635
Платено му беше друг път.Пробва се с коя ли не,просто си е женкар и само Силвия му върза.Личеше си че и двамата се забавляват и не им пука за външните и си беше съвсем истинска свалка според мен.Той просто си е женкар,а Мила няма избор явно.Дали го обича или "използва" не знам,проблема си е нейн.Иначе съм съгласна с това че за другото семейство някой неща са премълчани и не точно така.

# 636
То от километри си личи кой кого обича повече. Мила можеше да си запази достойнството, а не по телевизята да се мъчи да го оправдава пред себе си.. За мъжа на Ваня не бързам да си правя изводи, че е обсебващ и досаден. Аз примерно съм бетер Моника от "Приятели", чистя по мой определен начин, всяко нещо седи на определени места, в определена позиция Grinning и несъзнателно предавам това и на мъжа ми. Когато чисти, все ходя след него и му дудна кое как трябва да е и той горкия почва да прихваща и предполагам, че ако дойде друга жена вкъщи и той ще ходи да й опява кое как, че лудата му жена като се прибере ще стане страшно Grinning

# 637
  • София
И аз се замислих за това колко трудно са се родили децата, колко са крехки, и хоп, родителите стават герои в реалити и някаква непозната жена се мотае наоколо. Подозирам, че сцената с памперсите е единична, а през цялотовреме бабите са се редували или децата изобщо ги е нямало.

# 638
Убедена съм, че поне една от бабите е била постоянно там.

# 639
  • Sunshine state
Чисто може и с деца да е, моята щерка например никога не е разхвърляла или цапала. Просто си е такава - където я оставех, там я намирах с минимално разместване на играчки. Не е и цапала и като цяло е доста подредена дори в детайли. Иначе и на мен епизодът ми беше скучен, но аз не обичам в риалити формати да участват вече известни особи. И това с изневярата ми дойде също в повече - защо, та защо.. Разбрахме , че тия от Асеновград се обичат много, давай натам.  Цял епизод едно и също дъвче.

# 640
Моето дете хич не обича непознати, като посегне някой да го пипне и започва да мрънка и гледа към мен. Отделно, че е и доста залепен за мен. Представям си да участваме в такова предаване и да дойде някаква непозната да го храни и облича, абсурд, ще го дават само как реве. И не бих го подложила на това. Айде, да е по-голям, тогава да. Докато свикне с новата "мама" и ще се върна Grinning

# 641
Здравейте на всички . Аз съм Ваня от Смени Жената . Понеже прочетох коментарите ви , реших и аз да направя един такъв към всички . Първо искам да кажа , че не държа всички да ни харесват  , но държа когато се пише нещо , то да бъде истина . За всички тези , които са написали , че мъжът ми е селянин , ще кажа , че той е роден в София . Следващото нещо , че на втория етаж на къщата ни живее свекърва ми или роднини - отново пълно глупости . Това , че съм изчистила само за предаването и всъщност не го правя - отново пълно глупости . Несъм маниачка на тема чистене , но със сигурност вкъщи е доста чисто и подредено всеки ден . За тези , които изказаха критика към маникюра ми , искам да ви кажа , че си позволих по- големи нокти само за предаването . Във някакъв вестник прочетох , ме имам доста подобрения по себе си и не се храня . И двете неща са отново не верни . Храня се редовно и нямам никакви корекции по лицето си въпреки , че имам нужда и бих си направила такива . За тези , които критикуваха , че съм бъркала в раната на другото семейство , говорейки постоянно за изневярата , искам да кажа , че това е предаване смени жената . Всяко семейство си описва живота и съответно спрямо описаното от другата жена , се създават темите за разговор . Ако има нещо , което ви вълнува , бих отговорила на всеки един .

# 642
Ваня, бъдете здрава и щастлива и не се чувствайте длъжна да задоволявате чуждото любопитство! 🌺

# 643
За всички тези , които са написали , че мъжът ми е селянин , ще кажа , че той е роден в София .
😂😂😂

# 644
  • София
Въпрос от мен - след като видя самия епизод, би ли се съгласила да участвате, ако върнем времето назад? Не зная точно колко са ви платили, нито дали имате други ползи - накратко заслужаваше ли си?

Общи условия

Активация на акаунт