Смени жената 2019

• 45 281
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
Сами е нарцис и не съм убедена, че може да обича друг освен себе си така задълбочено. Изключително повърхностен ми се струва и според мен е с Мила, защото го боготвори и му вдига акциите, а тя милата е готова на всичко, за да е с него. Мъчно ми стана накрая , когато ги събраха двете жени.

# 616
Аз, доколкото разбрах, Мила не е изневерявала на хубавеца. В каква отворена връзка са тогава? Просто тя си е затворила очите и е простила. Защо е нужно да се правят на отворени, либерални и пр.? Имаше в едно от предаванията едно семейство, в което жената също обясняваше, че са в отворена връзка и на нея не й пука, защото е сигурна, че той я обича и т.н. А всъщност той си ходеше, където му е кеф, не се прибираше много често по цяла вечер и нощи даже, а тя обгрижваше двете деца. И не ходеше никъде, щото децата, нали... Ама била в отворена връзка! Отворила му вратата на онзи да си скита и си мисли, че това означава отворена връзка.

П.П. Имам познат, който работи като заварчик към строителна фирма и взима хубави пари (минимум 100 лв. надница). Казвал ми е, че тази професия вече рядко се среща, търсят го често, докарва си пари и от частна дейност в почивните дни.

# 617
Аз имам приятел заварчик в Англия,взима 3 хиляди паунда на месец.Колко е платена и ценена в България не знам,още повече в Асеновград.

# 618
Липса на кадри - заварчици има! Ако се намерят свястни имат изисквания и праг за минимално заплащане. Покрай работата ни сме се сблъсквали с подобен казус. За месец е възможен доход над 3 хил. лв в зависимост от сложността и обема на работа. Тази професия е меко казано на изчезване, няма специализирани училища, които да дават кадри вече.

# 619
Възможно е,не разбирам от това.Замина преди години,не беше доволен от парите тук в София.Дано се е подобрило положението.

# 620
Моят познат работи в София (пътува от друг град), последно изграждаха магазин от веригата Фантастико.

# 621
И на моя приятелка съпругът е заварчик и взима над 2000 лв заплата(това в провинция).

# 622
Предпочитам някой да ми изневерява (и аз съм изневерявала,не е нещо особено)отколкото да живея с толкова ограничен мъж 🙄 това е някакъв ужас,той и да нямаха деца не ми е ясно как би се забавлявал и какви интереси би имал,100% клонят към нула .И как покровителствено я нарича моята жена  😳 чак е плашещо ,баси.....

# 623
Защо да е ограничен човека?Тези деца са се борили за живота си още от толкова мънички,само те двамата си знаят какво им е било и какво са преживели.Нормално е да се притесняват за тях,тепърва ще се разбират последствията от толкова месеци в кувиоз.Човекът си работи и гледа семейството,на това му се казва отговорност.А на който му се ходи по к**ви и дискотеки си гледа кефа като Сами и не му пука кой наранява.

# 624
Мила и Сами нямат и година от връзката си, на 5-месец той преспа с друга, оправдавайки се с отворена връзка. Ми не, това за мен не е семейство, още по-малко пък да са участници в точно това предаване. Чиста реклама и поредната мацка учила, но тръгнала да трупа инстаграм последователи и инфлуенства.
И такива неориентирани в собствената си връзка "звездички" тръгват да дават съвети на хора като Ваня и Митко преживели какво ли не.

# 625
Предпочитам някой да ми изневерява (и аз съм изневерявала,не е нещо особено)отколкото да живея с толкова ограничен мъж 🙄 това е някакъв ужас,той и да нямаха деца не ми е ясно как би се забавлявал и какви интереси би имал,100% клонят към нула .И как покровителствено я нарича моята жена  😳 чак е плашещо ,баси.....
Аз пък мисля, че той толкова е обсебен и лапнал по жена си, че ако нещо не се прави, както тя е наложила, това граничи с богохулство. И толкова смешен ми стана - "ако ми изневери, оставям я веднага". 190%, че никога няма да я остави, ако ще и в къщи да води любовниците жена му. Най-са ми любими хора, които казват, аз никога няма да се примиря с това, или никога няма да направя онова. Ама като ти дойде на главата, попремислиш, попретеглиш и друга песен ще пееш. И аз съм била такава идеалистка - никога това, никога онова, децата така ще ги възпитам, няма да се влюбвам вече, на мъжа си нищо няма да простя, но като ти се случи хипотезата в действителност, друга песен пееш.

# 626
Ами семейството не е най-важното за мен,я аз да се забия с такъв оръфляк ,да бърша и чистя по цял ден ,че и деца да му родя пък после дреме ми за семейството,то няма и с кой да кръшнеш в тази провинция.Ценното е какво можеш да вземеш от някой,да научиш ,да се промениш,да израстваш един вид .

# 627
Определено Ваня ми е много по-симпатична. Доста нагласена ми изглежда за жена, която сама си гледа децата. Че и вкъщи всичко свети. Нещо послъгаха май.

Аз също не приемам изневярата. Ако се случи - най-вероятно ще се разделим с ММ.
Да не говорим, че това е изневяра в самото начало на връзката.
"Майките се оправдават с това, че са майки" - доста тъпо изказване.

# 628
То остави, че изневярата е на петия месец, но и по национален ефир я излъчиха. Затворен бил, стресиран бил, дръжки. Просто му е през пената у виената за онази вкъщи. Точно, че го наблюдават сто камери и всичко се записва и излъчва, трябва да го накара да държи гащите си високо вдигнати. Но не беше нужно да я питат непрекъснато за тази изневяра, не е тяхна работа. Те не я приемат, нямало да простят, ми хубаво. Тя пък е простила, хората са различни.

# 629
Но не беше нужно да я питат непрекъснато за тази изневяра, не е тяхна работа.
Те заради това са ги поканили.

И още нещо  - абе тая баба изглеждаше мнооого добре в тялото. Евала! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт