Смени жената 2019

• 45 935
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Това не е суперродители, а супердомакиня.  Къща с малки деца и толкова подредена досега не съм видяла. Може да им е така заради снимките, да не се излагат.

# 601
Ами смятам, че нямаше какво друго да се обсъжда и критикува за софиянци. Обичат се, живеят си живота, трябваше някакво съпоставяне с другото семейство.
Това пък мрънкало в Асеновград така да върви подире ми и да ми казва и как да дишам едва ли не, как се издържа?! Joy
Колко е убеден, че друга няма като Ваня и бла бла. Но добре му го каза Мила, ако утре на теб ти изневерят какво правим!

# 602
  • София
Пак беше пиарски серия, щом имаме участник от друго реалити.

# 603
Най обичам хора без деца да ми дават акъли за деца. Моето като спи денем (което вече е малко като време), само си правя кафе и гледам да почина малко, какво личностно развитие, боже...
У дома е винаги подредено, просто ме дразнят навсякъде разхвърляни играчки. Дори малчо си ги прибира вече.

# 604

При такова чистене може килимат да е идеален.
Той че е идеален, такъв е.
Къде по- удобно и меко е да метнеш детето на спалнята и там да сменяш.
Ванчето май хареса Сами. Шарят й очичките.
Мъж заварчик, а хубав стандарт, дори по- поддържана изглежда от на Сами приятелката.

# 605
  • София

Смени жената - Епизод 3, Сезон 4 (11.03.2020)

Ваня и Митко Димитрови от Асеновград

Сами Хоссни, добре познат на зрителите на bTV от последния пети сезон на „Фермата”, е един от героите в новия епизод на “Смени жената". Сами и половинката му Мила са либерално, модерно, бъдещо семейство, което се впуска в предизвикателството на формата, за да научи някои истини и други гледни точки за взаимоотношенията. Ваня и Митко Димитрови от Асеновград са задно от седем години, а любовта им е изключително силна и днес. Консервативното семейство смята изневярата за грях. Двамата са преодолели заедно сериозни трудности и днес са щастливи родители на близнаци

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 23:17 от Mari_Mar

# 606
Аз мисля, че Сами никога няма да създаде семейство с Мила. Сега му е добре и удобно в отворена връзка.
Но за нещо по-сериозно едва ли.
Вярно е, че в любовта единият винаги обича повече, Мила направо го боготвори.
Не мога да разбера, защо така се запуснала с тези развлечени дрехи като клошарка и тези пиърсинги.
Другата жена малко пък прекалено ми кифлееше, със силикона и изскубаните вежди и манията за чистота - малко ограничена ми се стори.

# 607
Изгледах.Мила няма да я коментирам,ясно е колко ще си гледа детето,поредното отгледано от баби и бавачки.И изневерите им няма да коментирам,живота си е техен.
Тази от Асеновград как сменя памперси с тези нокти не знам.Децата не мога да кажа на колко са,но такъв стрес при видимо не доброто им състояние да я няма майка им толкова време...Като им гледам къщата не са опрели до парите,за кво се излагат не знам.Иначе смяната на земята е стар номер,сам човек как да смени двама дивеещи и мятащи се близнаци?Веднъж съм смянала племенничките и беше голям цирк,хем бяха на по годинка само и пак едвам смогнах.Така че опцията легло или повивалник за мен не е ок в случая.Ако е едно,ще го опазиш,ама две сам човек трудно се оправя ако са шилота.Относно чистото не виждам как я поддържа и защо е тая мания,при положение че децата си искат внимание,а не майка педант.

# 608
  • ❌❌❌
Сега си го пуснах. От видяното мога да кажа, че домът на чернокосата много ми харесва. Семпъл, просторен и светъл - супер!
Ама аз за друго нещо пиша. А бе, как досега във всеки епизод присъства мотивът за чистенето... Ясно е, че трябва да са противоположни двойки, ама вече ми цъфна на носа това чистене, бе! Или да намерят две маниакални домакини, или някакви мизерни и да не ни занимават с това. То хубаво един, два, пет епизода, ама всеки следващ малко много ми иде! Мен например никой не може да ме убеди, че е яко да живееш в мръсотия. Нямам мания, даже много често вкъщи е ужасно разхвърляно откъм дрехи, картини и книги, но сканирам ли прах, еми хич не ми става густо на душата! Та не виждам как биха убедили човек като мен например в обратното, респективно и другата крайност. Е, писна ми всеки епизод чистачи и чистачки да гледам, егати... 🙄

# 609
А защо двете деца се сменят по едно и също време? Не може ли първо едното, пускаш го да играе и вземаш другото? Едно дете питам, само за информация.
И на мен много ми хареса домът в Асеновград. В стаята на децата имаше много легла.. и никога не бих душила на сушилник в стаята на детето!! И цял сушилник  за 3 панталона, айде няма нужда !

# 610
Пак показват двете крайности. Казали сте всичко, което мисля. Обаче ми направи голямо впечатление, че Алекс Петканова е много "голяма" Grinning Или Ваня и Сами са по- дребни или Алекс наистина е бая едра. До сега само я виждах сама или с Даниел на клипчета в инстаграм и не ми правеше впечатление, но сега бях малко уау Grinning

# 611
Сами е дребен,явно и Мила.
Не съм се замисляла за едновременното сменяне,етървата казваше че акат заедно,дали при всички близнаци е така не знам.Друг е въпроса,че би трябвало на мивка да ги мият при смяна.

# 612
Това предаване стана нещо като - парцалът Ми е много по-добър от парцала Ти!

# 613
Не харесвам Сами още с участието във "Фермата". Това е мъж, който има много високо самочувствие за себе си. Такъв мъж не може да бъде верен на една жена. А Мила е една заблудена жена. Тя боготвори Сами. Тя го обожава и обича много. Готова е да направи абсолютно всичко за този мъж, само и само да не го загуби. Много познато чувство. Преживяла съм го вече. Каквото и да прави тази жена за този мъж, той няма да го оцени. Изобщо не го интересува, че тя го обича толкова много повече от себе си и би дала живота си за него. В момента тя му е удобна и знае, че може да я манипулира по всякакъв начин. Много скоро той ще я разкара, а тя няма да може да се съвземе дълго време. Да допълня още нещо -  Мила се опитва сама себе си да оправдае изневярата, че тя е нещо нормално за един мъж.

А с второто семейство - разбирам защо жената поддържа такава чистота в дома си. Все пак има бебета и те лазят и пипат навсякъде. Но каква заплата взима този мъж като заварчик, след като жена му е добре облечена и ходи на всякакви разкрасителни процедури?!

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 10:55 от Jennifer_w

# 614
Мама и тати помагат,едва ли са събрали милиони от бригадите.
За Мила напълно съм съгласна,прави се на много широкоскроена,но истината е че просто е влюбена патка.Сами я използва защото му е удобна.И аз не го харесвам точно от Фермата, където си показа същността.

Общи условия

Активация на акаунт