Смени жената 2019

• 45 937
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Според мен не е само нейното желание, а и типичното "ако не е всичко по конец, значи е лоша домакиня. мъжът и и той ми се видя леко тираничен, но защото му е изгодно.

# 586
  • На острова
1. Съвети от двойки без деца относно гледането на деца и насоки при коя баба да ги оставя, не приемам.

2. Не виждам нищо лошо да е мега чисто и подредено, на мен така ми харесва. Но при наличието на баби, мъжът ми да не иска да ме разходи до Асеновата крепост за два часа сами... ми, не би ми харесвало също. Митко е дразнещ.

3. Сами НЕ е готов за баща. 😂

# 587
К'во я дъвчат тази изневяра постоянно? Решила, простила, нейна си работа. Какво само ѝ набиват канчето? Другият и той е един досадник, много ми хареса как му залепи устата със скоч. Но поне има чувство за хумор.

# 588
  • София
Никой не е готов за баща, то и за майка не е готов, докато не му писне бебето в ръцете. Такива неща с куклите само могат да откажат хората от деца, вместо да ги подготвят. Природата го е измислила - девет месеца се бременее, през които родителите малко по малко свикват с мисълта. После бебето писва, майката е неподготвена, обаче ще-неще се справя, а бащите често така и не стават готови за бащи, но щат-нещат и те носят отговорност поне донякъде.

Относно децата - при недоносени деца, които са били между живота и смъртта, повечето майки им треперят, а не тръгват да развиват бизнеси. Обаче при налични баби може да има глътка въздух.

# 589
И все пак.. уж пазят много децата, а и двете деца бяха около прахосмукачката, докато майка им чистеше

# 590
Не знам защо дълбаят в това за изневярата на Сами. Очевидно и на двамата не им е ок, но са решили да го преглътнат и продължат напред. Мисля, че Сами си е дал сметка после колко кофти е постъпил с Мила. Неслучайно на финала на Фермата кадрите със Силвия бяха изрязани.
Тези от Асеновград не ми харесват.
Мила е свежарка и ѝ прощавам нещата за личностното развитие само, защото и аз едно време плямпах подобни преди да имам деца. Ама реалността те събаря на земята. Но определено ми е по-приятна от двете. Единствено не ми хареса, че в началото се направи на интересна, че не знае в кой град е. Беше тъпо.

# 591
  • София
Психологът или който там прави сценария е виновен - хората са се изпуснали за изневяра (не чух поробности) и като хиени са решили да го дъвчат. Едва ли на участниците им е било добре точно тази тема да се обсъжда. Можеха да покажат съвсем други неща, хората не са чак толкова повърхностни в живота си.

# 592
С две ръце гласувам за мнението на Andariel! На мен пък ми е интересно, толкова привързани и вманиачени по децата си родители, как можаха да ги подложат на такова нещо. Така ми дожаля, като ги хранеха и еднота гледаше непознатата жена. Особено ако не са свикнали с чужди хора. Аз хич не съм вманиачена, но моите деца, на тази възраст, не бих ги подложила на това.

# 593
  • София
Аз на никоя възраст не бих ги подложила, защото не смятам, че трябва да са герои на реалити. По подразбиране.

# 594
Аз смятам, че цялата концепция на предаването е такава-задължително двете двойки са с коренно различен мироглед. Винаги съпоставят- едните са консервативни , другите-либерални.
Обичам да ми е чисто, но вманиачаването не е добре. Времето и енергията, които се влагат в чистенето и лъскането могат да се поделят с децата.

# 595
Сега си го върнах и почвам да гледам.
Семейството от София ми харесва.
Чистофайникът от Асеновград сменя памперсите  на децата на килима.  Айде, холан.

# 596
  • София
Във Фермата Сами обясняваше, че са в отворена връзка, че нямало проблем. А сега... била страдала Мила, щом е страдала защо си налагат мнението, все едно е кой знае какво. Хората са избрали да не си изнвверяват какво ги убеждават.

# 597
  • София
Да, концепцията е такава. Обаче има граница, в случая с изневярата е прекрачена такава граница. Нещо се е случило, хората са се разбрали, а сега тези кОпат.

При такова чистене може килимат да е идеален.

# 598
Не знам защо винаги се акцентира на бабите, а ако ги няма , при днешното мигриране в чужбина, бабите не са налични и трябва сами да се справят.
 Всички, които имат деца , знаят , 2+2 не винаги е4, и ми е смешно като кажат , ние ще го научим как да го отглеждаме. Всяко дете се ражда с характер, и както си отглеждал първото , със следващото е съвсем различно.

# 599
Абе нещо ми се разминава концепцията със супер родители и това, което виждам. Аз също много държа да ми е подредено, но като видя къща с малки деца, а всичко да е подредено, като аптека, малко на патология ми бие.

Общи условия

Активация на акаунт