Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как изглежда плажът пред Sunny Bay?
Можете ли да ми препоръчате апартамент или студио с добри условия и надежден интернет, разположени близо до санаториума в Поморие?
Какво е положението с паркирането в уличките около крайбрежната алея в Поморие?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как изглежда плажът пред Sunny Bay?
-
Можете ли да ми препоръчате апартамент или студио с добри условия и надежден интернет, разположени близо до санаториума в Поморие?
-
Какво е положението с паркирането в уличките около крайбрежната алея в Поморие?
-
Къде мога да намеря достъпна нощувка за семейство с едно дете в Поморие?
-
Какви са цените на чадър и шезлонг в Поморие?
В кръга на шегата, без да визирам някой конкретно, просто лични наблюдения. Много хора се оплакват, че плажните ивици са тесни и търсят широки, а като отидат на широките искат да са близо до водата. Факт! 

Всички стаи са просторни, с изглед към морето. Голямо и много удобно легло, кана за вода, чай и нес кафе се зареждат всеки ден. В банята освен вана имаше и душ кабина, което също е ок. Поне тогава, хотелът се предлагаше само със закуска, която също беше на ниво, чистотата също. Надявам се да не му е паднало нивото за 2 г. Ако всичко си е както преди, мисля, че ще останете доволни. 😀
Ще допълним с няколко нощувки в Св. Влас и Несебър. Дано останем доволни. За първи път ще сменяме няколко хотела, дано не ни дойде нанагорно. Но пък на мен бързо ми омръзва на едно място, а така ще ни е разнообразно.