На море в Поморие 2019г.

• 50 849
  • 795
  •   1
Отговори
# 285
Tigar_123 ,държим на голям хотел,да. Звъннах в Гранд,но те не предлагат All inclusive.🤷♀а искаме да сме със all

Ами пробвайте как ще е във Феста Виа Понтика. В Стария град, освен Гранда май не се сещам за други по-големи хотели с всички екстри и удобства. Има и един с All inclusive, Сейнт Джордж, обаче е малък, и е на такова място, че около него са няколко големи кръчми с жива музика, аз не бих ги издържала и една вечер..това беше само като обща информация. Има и още един голям хотел, до който отсядаме ние, но и там няма All inclusive, само закуска на блок маса, иначе е хубав. И е в по-див район, точно между езерото и морето, но за нас това е  +, обаче до центъра с кола или колела...
https://www.booking.com/hotel/bg/gardenia-beach-palace-aparthotel.bg.html

# 286
  • Поморие
В стария град няма много хотели от този тип и е логично. Големите хотели обикновено са извън града. В Стария град друг хотел, който предлага пълно изхранване и Интерхотел Поморие, разположен на брега в Стария град. Хотелът е най-стария в града, реновиран е, но не знам до колко и какви са отзивите за него. Няма пясъчен плаж, до плажа се ходи около 5-8 минути пеш.  Има и закрит басейн с морска вода, която зимата се подгрява.
 http://interhotelpomorie.com/interhotelpomorie/%d1%85%d0%be%d1%8 … 1%80%d0%b8%d0%b5/

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 14:42 от gerimeri

# 287
Smile В кръга на шегата, без да визирам някой конкретно, просто лични наблюдения. Много хора се оплакват, че плажните ивици са тесни и търсят широки, а като отидат на широките искат да са близо до водата. Факт!  Smiley
и аз съм си мислела това, така е, но е супер неприятно да обиколиш 2-3 плажа и да няма място никъде, а си с количка и напред-назад, по стълбите..... Изнервих се яко. Бих седнала и далече от водата, но няма къде, беше натъпкано.
Просто по-широка та ивица предполага повече място.

# 288
  • София
не препоръчвам интерхотела за ол инклузив. Само на хора, на които им е важна гледката и тишината и то в новата сграда. В старата сграда стаите са като кутия с ниски тавани.

Имайте предвид, че и повечето посетители са руски пенсионери през лятото. През годината ходят хора на рехабилитация.

# 289
Моя позната в момента е в Интерхотел Поморие. Писа ми, че е много разочарована и ми изпрати няколко снимки от терасата на стаята. Направо може да те хване депресия. Не съм я разпитвала подробно какво точно не й харесва. Били на нещо като подпокривно пространство. Ето няколко снимки, които тя ми изпрати:
Скрит текст:

А да ви попитам... Ще изкарам 2 дни в Гранд Хотел Поморие, той в Новия или Стария град е и имате ли впечатления за условията там, че и за него получих не много добре отзиви от позната. На снимките ми изглежда доста приличен.

# 290
  • Sofia
А да ви попитам... Ще изкарам 2 дни в Гранд Хотел Поморие, той в Новия или Стария град е и имате ли впечатления за условията там, че и за него получих не много добре отзиви от позната. На снимките ми изглежда доста приличен.
През 2017 бях в хотела, пристрастна съм, това ми е любимият БГ хотел. Simple Smile Всички стаи са просторни, с изглед към морето. Голямо и много удобно легло, кана за вода, чай и нес кафе се зареждат всеки ден. В банята освен вана имаше и душ кабина, което също е ок. Поне тогава, хотелът се предлагаше само със закуска, която също беше на ниво, чистотата също. Надявам се да не му е паднало нивото за 2 г. Ако всичко си е както преди, мисля, че ще останете доволни. 😀

# 291
Гранд хотела е в Стария град, на плажа.

# 292
Много ви благодаря. Чакам с нетърпение почивката. Спечелих я от една игра и това още повече ме зарежда. Heart Eyes Ще допълним с няколко нощувки в Св. Влас и Несебър. Дано останем доволни. За първи път ще сменяме няколко хотела, дано не ни дойде нанагорно. Но пък на мен бързо ми омръзва на едно място, а така ще ни е разнообразно. Grinning

# 293
  • у дома
Моля някой да сподели как е времето и водата,че утре тръгваме,а при нас 3 дни са само бури с дъжд.

# 294
Днес се чух с братовчед ми, който за поредна година е в Поморие. Каза, че водата е разкошна и топла и без водорасли и спокойна :=)Аз не съм била в Поморие(на 13ти заминаваме за първа година там), но той каза че от години не е била така хубава водата. Времето също е супер.

# 295
Днес се чух с братовчед ми, който за поредна година е в Поморие. Каза, че водата е разкошна и топла и без водорасли и спокойна :=)Аз не съм била в Поморие(на 13ти заминаваме за първа година там), но той каза че от години не е била така хубава водата. Времето също е супер.

През последните 3 години водата в Поморие е кристално чиста, без никакви водорасли и медузи....
Възможно е на отделни места о/т средата на юли до септември/, които са като заливчета да се натрупват водорасли от теченията.

# 296
  • София
Моя позната в момента е в Интерхотел Поморие. Писа ми, че е много разочарована и ми изпрати няколко снимки от терасата на стаята. Направо може да те хване депресия. Не съм я разпитвала подробно какво точно не й харесва. Били на нещо като подпокривно пространство. Ето няколко снимки.

Стаята им се намира на първия етаж в старата сграда, при това делят обща тераса. В старата сграда стаите са най-евтини и според мен по това се познават в букинг да кажем.
Като кутия са, схлупени, а явно тези на първия етаж са най-зле като гледам така.

Аз правих резервация през букинг в последния момент преди пътуването и затова не избирах твърде. Паднахме се на горното ниво над тези снимки. В хотела ми дадоха възможност да погледнем стаята преди да се нанесем. Не ни хареса - сменихме я, разбира се срещу много малко по-висока цена.

В новата сграда е доста по-различно, просторно и наистина гледката е прекрасна заради което и резервирахме точно този хотел.

5 етаж (не мога през телефона да сложа спойлер)

# 297
Хора,запазихме във Феста Виа Понтика,утре заминаваме. Ще пиша с отзиви.

# 298
Моля някой да сподели как е времето и водата,че утре тръгваме,а при нас 3 дни са само бури с дъжд.

Жълт флаг, вълни водата е топла

Последна редакция: нд, 04 авг 2019, 09:05 от for-eva

# 299
Има ли дискотека в Поморие и киното в крайна сметка работи ли? Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт