На море в Поморие 2019г.

• 50 848
  • 795
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Има готини барове по плажовете.
Киното не работи... голямо разочарование и нещога да си го обясня. А дори го ремонтираха.

# 301
Има дискотека точно зад бирария Немо, до кея откъдето тръгват корабчетата, в петък и събота има и  участия на разни известни изпълнители..
Някой май писа по-назад, че киното работело вече или е било нещо временно..

# 302
  • София
Забравих за Омара!

Временно се оказа това с киното - няколко прожекции фестивални.

# 303
Първи впечатления от Феста Виа Понтика:
При нормално настаняване в 14:00,влязохме в стаята в 15:40😡Откачихме ви казвам ... и не само ние,всичко живо чакаше,камериерките не смогвали.🤦♀ Днес следобед не ставаше за плаж,водата много студена,вятър и вечерта преваля. Надявам се утре да е ок времето ,а и водата дано се стопли:(
Около между 18-19ч някъде свърши топлата вода,като от рецепция ми отговориха,че има някакъв проблем и работят по него,обаче една жена от почиващите тук ми обясни ,че цяла седмица са тук и това им в коронния номер. Ок,разбирам ,че ако са на слънчеви панели и вероятно около 17-18ч ,когато всеки се прибира от плаж ,иска да се изкъпе преди вечеря,пък те не смогват... но ми обясняват,че имали моментно проблем. Дано утре мм не се къпе със студена вода пак.🤦♀😡 Нямат кана,а ми е нужда да топля вода за мляко на малкият,раздали ги били,нямат паркомясто,едва намерихме ,а излязохме-а сме изгубили мястото. Ужас беше днес. Храната е добре. Плажа не ни хареса,то и времето не беше ок. Ще видим тези дни как ще е. Набързо ви написах,но не ми се пише с подробности. От първият ден впечатлението ни е,че няма да повторим.

# 304
  • Асеновград
Има ли дискотека в Поморие и киното в крайна сметка работи ли? Flowers Rose
Дискотека има една, Nemo club се казва на центъра, покрай крайбрежната улица, друга дискотека не знам да има! А за киното ми казаха че работи но е работило миналия месец когато една позната беше и каза че са ги хванали за няколко дена, но хората са си тръгнали( тези които пускат киното) и доколкото разбрах не е постоянно работещо, обикалят по курортите! Може и пак да работи но не знам кога!

# 305
Здравейте пак. Да питам,кой плаж е по-хубав в Поморие? Казаха ми пред Гранд хотела бил хубав ? Пясъка тук на плажа към хотела е леко сивкав(предполагам богат на желязо),дали навсякъде е такъв?

# 306
Благодаря Gift Heart

# 307
  • Поморие
Здравейте пак. Да питам,кой плаж е по-хубав в Поморие? Казаха ми пред Гранд хотела бил хубав ? Пясъка тук на плажа към хотела е леко сивкав(предполагам богат на желязо),дали навсякъде е такъв?
Да, в Поморие пясъка е сив, а не жълт. В стария град е още по-тъмен и пред Грандхотела също. Simple Smile

# 308
  • Sofia

Здравей, виждам, че сте решили и вече избрали хотел. Много е сложно с паркирането в новия град точно там, знам от личен опит, почивала съм в хотел апарт на ул. Чайка 1, точно до Виа Понтика. Ползвахме тогава големия плаж, но вечер за разходките и хапването в стария град ходехме с кола. Две големи неудобства - първо: като се върнеш места за паркиране няма; второ: за да влезнеш в уличката на Виа Понтика и дори в предната /откъм главния път/ се минава през кръговото, наред с целия трафик, който влиза в града и който отива към Равда. Затова следващата година отседнахме в стария град, на улицата зад общината, пак в апартамент. Имаше места при Софарма за паркиране. Плажовете са с по-тесни ивици там, но пред Софарма и пред Балнеохотел Поморие е много приятно. Писала съм по-напред - плаж Рай се казва втория. Вечер за разходки покрай морето е страхотно, по пристанището, и за хапване има много места. Кола не е необходима за целта, нито да й мислиш място и пр. А пясъкът е тъмен защото е богат на железен окис. Харесвам стария град защото всичко е на 5-8 мин, и плаж, и разходки, и хапване, и се движиш, разхождаш и не мислиш за паркинги и пр.

# 309
  • Стара Загора
Относно лятното кино - имаше пътуващо "Кино под звездите" на "София филм фест" в Поморие в началото на миналия месец в рамките на няколко дена, но ние не успяхме да го хванем. Явно само тогава са го отворили, не намерих информация за прожекция на други филми, извън пътуващото кино.

# 310

За плажове - от Гранд хотел Поморие/ Военния санаториум, нагоре в  посока Ахелой започват дълги плажове, които са с черен пясък, това е тясна ивица т.нар. Косата, между морето и  поморийското езеро. 
За разходки крайбрежната алея, покрай ул. Яворов, на същата алея заведението "24", много е приятно вечер.
Може да посетите манастира Св. Георги в новия град, църквата Св. Рождество Богородично на центъра в стария град/ там през юни като бяхме, пристигна от Атон чудотворна икона на Св. Богородица, много красива.../, паметника на Яворов, разходка с корабче от кея в стария град, обиколка на града с влакче...Simple Smile

# 311
Здравейте, интересувам се от цените на шезлонг и чадър. И има ли такса вход за соленото езеро за кални бани?

# 312
  • Стара Загора
До колкото видяхме миналия месец, като бяхме в Поморие, хора свободно се мажат с кал там, където е табелата за Музея на солта, а от другата страна свободно влизат в езерото за да отмият калта.

# 313
  • Поморие
Плажът пред грандхотел Поморие в стария град преди няколко дни.https://www.facebook.com/volodina.nv/videos/2520365141317340/

# 314
Плажът пред грандхотел Поморие в стария град преди няколко дни.https://www.facebook.com/volodina.nv/videos/2520365141317340/
Много хора има, ужас ! И нагоре плажовете, в посока бунгалата, ли са така претъпкани..?

pingu, ползването на калта е безплатно, до музея на калта, има и на други места, откъдето може да се извади кал. Има хора, които продават на символични цени 2-5лв в бутилки....

Общи условия

Активация на акаунт