На море в Поморие 2019г.

• 50 780
  • 795
  •   1
Отговори
# 375
Миналата година моя близка нае апартамент в Поморие, така се случи че минахме да я видим.
Е, няма такава гнусотия  за 70 лв на вечер - мразя мухъл в банята, и строшени легла.
Иначе и аз бих искала на апартамент в Поморие, но заради това което видях - си мисля, че всички са такива.

# 376
  • В.Търново
Чак чудеса да върши тази как, не ми се вярва. С едно ходене от 5-6 дена нищо не може да се случи.Може би трябва поне 2 пъти в годината по 10-14 дни и то всяка година.

# 377
  • Sofia
Чак чудеса да върши тази как, не ми се вярва. С едно ходене от 5-6 дена нищо не може да се случи.Може би трябва поне 2 пъти в годината по 10-14 дни и то всяка година.
Твърдението е от личен опит. За времето за което говоря пакетите бяха за 14 дни, после ги намалиха на 10. Как е сега не знам. Престоят ни в Поморие винаги е бил минимум 12 дни, обожавам морето и 7 дни са ми крайно недостатъчни.

# 378
  • София
Тази година почивахме в хотел Гардения. Страхотно място. Плажът и морето са супер - плитко с много чиста вода. Има бетонови пътечки до водата и беше много удобно за малки деца с колички. Хотелът има добър ресторант с прекрасна гледка. Закуската е богата и много хубава. До него има ресторантче с доста добра кухня. Басейните са чисти. Градинката към хотела също е много поддържана. Апартаментите са много добре обзаведени, чисти. Банята е бих казала луксозна. Леглата са удобни. Почиства се редовно, сменят се кърпи и чаршафи.
За насекомите. Този апартаментен хотел е близо до езерото и има насекоми. Неизбежно е. Паяци и буболечки в стаите няма, но по терасата си плетат по цяла нощ. Ако някои има страх, не е неговото място. Мравки влизаха от тези най-малките, но то и вкъщи в София влизат през терасата. Не са ни притеснявали.

# 379
  • Поморие
Миналата година моя близка нае апартамент в Поморие, така се случи че минахме да я видим.
Е, няма такава гнусотия  за 70 лв на вечер - мразя мухъл в банята, и строшени легла.
Иначе и аз бих искала на апартамент в Поморие, но заради това което видях - си мисля, че всички са такива.

Разбира се, че не са всички такива. Smile Все едно да ядете вмирисана пържола в едно заведение и да мислите, че във всички заведения е така.

# 380
Наистина неможе да съдиш по един апартамент. Аз ходя със семейството ми всяка година,но търся винаги да има кухня,тъй като дъщеря ми не стои на едно място дори когато яде,и си е истинско мъчение да седнеш на заведение. Тази година обаче бяхме в Апартамент Естелла,на "Цар Освободител 31", и все едно бях в пансион. Ако това беше първото място на което оставаме,сигурно и аз нямаше повече да стъпя в Поморие.Никакво тропане,никакъв силен смях,от 14-16 и след 22:30 абсолютно забранен шум. Направо се измъчихме да обясняваме на децата че немогат да играят когато си искат,уж сме на почивка,а трябваше по график да се ляга.Посудата беше доста стара и т.н. Още от стъването ни, започнаха да ни обясняват какво е позволено и какво не... Повече там няма да стъпя.. много съм разочарована

# 381
  • Асеновград
Ние се върнахме преди 3 дни от Поморие, ходим си на едно и също място, в апартамента на едни познати които го дават под наем, много е хубав близо и до центъра и до плажа, наблизо е пълно с квартири от новото строителство и са хубави, близо до санаториума! Била съм и в Интерхотел Поморие преди две-три години и от там бяхме доволни(новата част, защото имат и по-стара част на хотела и ресторанта) беше много хубаво! Иначе като по-малка с нашите сме попадали и на много мизерни квартири, има и такива просто трябва да гледате снимки или на място да разгледате какво се предлага, в грабо гледах в началото на лятото че имаше много хубави оферти в хубави хотели близо до плажа! А ако искате да сте близо до санаториума и да правите процедури може да се ходи само за това или без записване но е по скъпо!

# 382
Здравейте,решили сме тази година да почиваме в Поморие,но от 4.09.Търсим стая или студио с 3 легла за 3 възрастни.С кола ще сме.Някой може ли да препоръча къща за гости или хотел около ул."Рибарска".

# 383
Здравейте,решили сме тази година да почиваме в Поморие,но от 4.09.Търсим стая или студио с 3 легла за 3 възрастни.С кола ще сме.Някой може ли да препоръча къща за гости или хотел около ул."Рибарска".

https://www.facebook.com/pg/apartamentiperla/photos/?tab=album&a … d=481115008581106

# 384
  • В.Търново
Тази година почивахме в хотел Гардения. Страхотно място. Плажът и морето са супер - плитко с много чиста вода. Има бетонови пътечки до водата и беше много удобно за малки деца с колички. Хотелът има добър ресторант с прекрасна гледка. Закуската е богата и много хубава. До него има ресторантче с доста добра кухня. Басейните са чисти. Градинката към хотела също е много поддържана. Апартаментите са много добре обзаведени, чисти. Банята е бих казала луксозна. Леглата са удобни. Почиства се редовно, сменят се кърпи и чаршафи.
За насекомите. Този апартаментен хотел е близо до езерото и има насекоми. Неизбежно е. Паяци и буболечки в стаите няма, но по терасата си плетат по цяла нощ. Ако някои има страх, не е неговото място. Мравки влизаха от тези най-малките, но то и вкъщи в София влизат през терасата. Не са ни притеснявали.
Шезлонгите покрай басейна бяха ли достатъчни?Вие от къде резервирахте?

# 385
Хотел "София".

# 386
  • София
Шезлонгите покрай басейна бяха ли достатъчни?Вие от къде резервирахте?
Ами ние бяхме началото на юли и нямаше много гости. На басейна да е имало по 10 човека. В топ сезон не знам

# 387
Да препоръчате нещо друго на първа линия.Гардения ми хареса ама ми идва скъп.Трябва ми нещо на първа линия на близо да може да се храним и ако може  в близост до стария град.

# 388
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчвам в близост до Санаториума Апартамент Железови.Чисто и удобна локация. Незнам дали има разлика в цените ако се обадиш по телефона или резервираш през Букинг. И в Почивка бг. има качени цени. Ние ходим там в неактивен сезон и нямам наблюдения за цени в активен сезон.

# 389
Колко ви излиза на вечер и много важно за мен - има ли добър интернет там? И неактивен сезон предполагам е есен или пролет, не зимата?

Общи условия

Активация на акаунт