На море в Поморие 2019г.

• 49 731
  • 795
  •   1
Отговори
# 765
Усетили са се да врътнат цената. Че масичките са от ония закрепени около самия чадър и представи си да кажеш Не ща масичка, ко праим 🤭

А спасителите в момента трябва да са на на тръни покрай инцидента с момиченцето, защото много хора винят точно тях, аз също мисля, че носят вина! Те затова са ТАМ, да пазят животи, а не шезлонги!

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 09:44 от Doro

# 766
Здравейте момичета! Тази година за пръв път ще почиваме семейно в Поморие.  Стеснила съм избора до 2 хотела : Феста Виа Понтика и Гранд хотел Поморие. Имам нужда от вашата помощ - в кой от тях бихме си изкарали по добре с дете на 8 години - храна, забавления, плаж. Много благодаря

Здравей, Балерина

Във Феста Виа Понтика почивахме преди 5 год, беше първото море на детенцето ни /на 7 м/
А тази год бяхме на Гранд Хотел-а.
Спряла си се на отлични хотели, но мисля, че във Виа Понтика има анимация и ще е по-интересно за детето ви.
Приятна почивка и да разказваш!

# 767
Здравейте момичета! Тази година за пръв път ще почиваме семейно в Поморие.  Стеснила съм избора до 2 хотела : Феста Виа Понтика и Гранд хотел Поморие. Имам нужда от вашата помощ - в кой от тях бихме си изкарали по добре с дете на 8 години - храна, забавления, плаж. Много благодаря

Здравей, Балерина

Във Феста Виа Понтика почивахме преди 5 год, беше първото море на детенцето ни /на 7 м/
Спряла си се на отлични хотели, но мисля, че във Виа Понтика има анимация и ще е по-интересно за детето ви.

Благодаря от сърце за отговора.  А хареса ли ви Гранд хотела като стаи, спа и хранене?

# 768
  • у дома
Чист и препълнен ли е с хора южният плаж?

# 769

Здравей, Балерина

[/quote]

Благодаря от сърце за отговора.  А хареса ли ви Гранд хотела като стаи, спа и хранене?
[/quote]
Превъзходен!
Спа-то е уникално, най-доброто, на което сме били. Храната е добра, стаята не е нещо УАУ, но си има всичко , а гледката е невероятна

# 770
Благодаря, boroboro ! Резервирах в Гранд хотела за след 2 седмици, ще пиша.

# 771
Благодаря на всички за препоръките за заведения тук, много ни допаднаха Кораба, ресторантът на хотел Свети Георги, Омар (по-малкия) и сладкарница Захаро. Не успяхме да идем до Св. Никола, но обядвахме в Козият Рог точно срещу него и също беше вкусно.
В Медитеранео - рибният към Сънсет Резорт също беше хубаво, чудесна рибена супа и отличен пресен чернокоп, но цените са високи - салати по 16 лв, чаша вино 9 лв и тн

# 772
  • Пловдив
Дали да не сезираме общината, за това своеволие на спасителите или някоя МЕДИЯ .Да видим как сутрин рано ще се обяснява, за какво е на този плаж и за какво му се плаща

Ако не се сигнализира така ще си продължава...
Може да обясните случая, да се прикачат снимки и да ги изпратите на кмета на общината, да им изпрати хора за проверка
https://www.pomorie.bg/kmet/ и Телефон за сигнали и нередности: 0700 11 301
или пък министерството на туризма -жалби и сигнали
https://www.tourism.government.bg/bg/faq/podam-signal-do-kontrol … -organi-v-turizma
От разстояние няма как да подам сигнал.  Достатъчно е да се направят 2- 3 снимки ,как спасител се прави на камериерка ,сутрин рано и да се изпрати до кмета и социалните мрежи.
Ще бъдем в Поморие след5 август, а дотогава има още 10 дни.
Не разбрах това резервиране на шезлонги на кой плаж е?

Централен - пред Гранд Хотела

ПП:впрочем днеска с една метличка чистеше на хората срещу съответната банкнота преди това Simple Smile
Табелата я променили-шезлонг и чадър по 1.80, масичката няма цена,а на шалтетата от 2.00 на 2.30 Simple Smile така точно излизат 10лв и Безплатна масичка бонус хахаха
И какво точно чистеше с метличка, метеше пясъка ли? Редно е да им спретнем  ИЗНЕНАДА.
На южния плаж по същия начин ли  процедират?

мда пясъка замиташе-днес младежа беше нещо много изнервен оплакваше се по телефона-че много го ядосвали,хората се оплаквали и така. Ама пак тя и една жена си му даде сгънати парички-много са го тренирали това движение вече и трудно може да го снима човек. До нас точно приготви на 1 момче чадъра и тихо му каза после 5 лева да му даде-че само му го запази,а онзи духна някъде.Все ще го издебне някой за хубава снимчица

# 773
Аз имам по-прозаичен, но важен за мен въпрос - има ли наличности по аптеките в Поморие на спирт (малки шишенца) и гел-дезинфектанти? Прекалено завишени ли са цените им?

# 774
Аз имам по-прозаичен, но важен за мен въпрос - има ли наличности по аптеките в Поморие на спирт (малки шишенца) и гел-дезинфектанти? Прекалено завишени ли са цените им?

Гел-дезинфектанти купувах от Била, цените са същите...

# 775
И в Лидл има.
В Поморие малко трябва да забравите за вируса. Кръстите се, и се отдавате на почивка. Тук епидемична обстановка не се усеща, освен може би влизането с маска в магазините.  Дезинфектанти, където въобще има, стоят като паметници, така че няма да са завишени цените, не се харчат 😉

Ето такова поставяне на собствени чадъри до платените на плажовете, които аз харесвам, не се позволява.
Поне днес е спокойно морето и зелен флага през целия ден. След снощните наченки на буря, днес беше мноого горещ ден тук.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 22:51 от Doro

# 776
Здравейте
Искам да попитам дали на някой от плажовете се предлагат само чадъри.

# 777
Със сигурност на плажа пред Омара, който е горе на снимката - последния, най-южния от стария град

# 778
  • Свищов
Резервирахме студио в Нерея палас в новия град от 3-ти. Да попитам тези с деца - какви документи носите за детето? Акт за раждане вероятно, но задължително ли оригинал или може и копие?

# 779
  • София
Не се носят никакви документи за децата. Питат на рецепция датата на раждане и това е. Никой не проверява в документи.

Общи условия

Активация на акаунт