На море в Поморие 2019г.

• 50 132
  • 795
  •   1
Отговори
# 150
Още ли е чиста водата в Поморие? Следобяд духа ли силно? Притеснихте ме с това замърсяване и тези течения.... Дано се поизместят към август Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Blush сред обсъждането на хотелите, въпросите ми се загубиха Blush
Моля за отговор дали водата е чиста и дали много духа следобяд на плажа? Има ли големи вълни? За Източния/Централен питам Hug

Водата последно беше чиста, но имаше вълни и то не само следобед, а през целия ден, защото вятърът беше силен. Днес вятърът вече е поутихнал, съответно и вълни няма. Като цяло, (и друг път съм го казвала) всичко е моментно и непредвидимо във времето. Природа, каквото ни поднесе, това е. Simple Smile

# 151
Да, да, благодаря ви, така е, не може да се предвиди. Но нали имаше твърдения, че юли морето се влошава, разваля и затова попитах дали вече е по-често така или още има шанс за спокойна и чиста вода. Пък силен вятър ама хич не обичам Neutral Face

# 152
Здравейте, много е полезна темата, благодаря.
Мислим другия уикенд да отскочим за две нощувки до морето. Чудя се, ако не запазим предварително места, дали лесно ще си намерим свободни и да са сравнително прилични...?!?

# 153
Нищо не пречи да си изберете нещо през букинг-а, и да си запазите, може да хванете и намалени нощувки Simple Smile Не рискувайте, освен ако не ви е вълнуващо подобно преживяване Simple Smile А и цената на рецепция винаги е по-висока.

# 154
Благодаря за съвета.  Peace
Гледам в букинга, но нещо не мога да си харесам. По-назад в темата има споменати едни апартаменти Перла във Фейсбук, които харесах, но нямам отговор на запитването.

# 155
Ако търсите апартамент, а не хотел - погледни в olx, там се предлагат, и то страхотни, директно от собственик Simple Smile

# 156
Добра идея, благодаря. Малко нямам доверие на тоя olx, ама ще хвърля един поглед.... Wink

# 157
Довери се на мен, тогава Simple Smile
Щом те пращам там, значи спокойно можеш да огледаш Flowers Four Leaf Clover

# 158
В Поморие сме от понеденик. Вятър днес още си имаше.....е, не е като снощния, но си подухва. И вълнички имаше, но водата е топла и  приятна и времето е чудесно за плаж, до късно. Ние ходим надвечер, като се поизпразнят плажовете и тогава е разкошно морето...
Места за нощувки има много- на доста хотели и частни домове има оставени табели, а и докато се разхождаш, на всеки 10-тина метра някой местен ти предлага квартира.
Ние, не бяхме идвали в Поморие и сме очаровани. Много приятно градче се оказа- в момента сме на терасата на хотела и освен птиците, не се чува нищо- след 21, рязко утихват шумовете. Хареса ни, че има избор от плажове, от заведения, от места за обикаляне. И най- вече ни хареса поморийския вятър, щото идваме от много топъл град и там жегата е друга  Mr. Green

# 159

=-=-=-=-=, на какви цени се предлагат на място квартирите? Ние си търсим малък апартамент/суит или там, както се води за 2 възрастни и дете.
Харесах апартамент Перла, пък ще видим.

# 160
Не съм питала......но, да кажа че аз докато търсех-и в Букинг и по други сайтове се намираха спокойно апартаменти за около 70лв, за 4 човека. С повече търсене и известна доза късмет се намира и под тая цена. Виж и сайтовете за колективно пазаруване- там видях поне няколко оферти. И по ФБ групите за почивка на море- там доста предлагащи за Поморие, има.

# 161

=-=-=-=-=, на какви цени се предлагат на място квартирите? Ние си търсим малък апартамент/суит или там, както се води за 2 възрастни и дете.
Харесах апартамент Перла, пък ще видим.

Разгледай и в този сайт, има доста предложения, тел. на собствениците и карта с местоположението на апартамента
https://pochivka.bg/apartamenti-pomorie-t77

# 162
Може ли някой да ми каже дали са хубави бунгала сънрайз в Поморие?

# 163
  • София
От години не съм виждала киното да работи, но ето една добра новина: лятно кино "Яворов" Дано и август месец има прожекции.

# 164
От години не съм виждала киното да работи, но ето една добра новина: лятно кино "Яворов" Дано и август месец има прожекции.

Ее, страхотна новина! Всяка година го чакам това кино, само веднъж сме го посещавали. Точно сме в Поморие и утре може да отидем. Дано да продължи цяло лято.

Общи условия

Активация на акаунт