На море в Поморие 2019г.

• 50 124
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много моля за съвет за къща за гости или семеен хотел, но наистина да е в близост до плажа и евентуално до автобусната спирка. Баба с две деца Grinning

# 136
  • София
Много моля за съвет за къща за гости или семеен хотел, но наистина да е в близост до плажа и евентуално до автобусната спирка. Баба с две деца Grinning

Погледнете улица Ангел Кънчев номера от 10 до 40 - това е в новия град, до хотел Феста - автобусна спирка.
Плажа е много близо. Има и за ядене за децата - дюнери, сандвичи, пици.
Вече за разходки до новия град си трябва пак автобус.

# 137

https://www.facebook.com/apartamentiperla/?ref=bookmarks

# 138
За началото на ул. Хан Аспарух какво ще ми кажете? Предлагат ми симпатичен апартамент там. Двойка с дете на година сме.

# 139
За началото на ул. Хан Аспарух какво ще ми кажете? Предлагат ми симпатичен апартамент там. Двойка с дете на година сме.

Мястото е чудесно, малка, тиха уличка в най- романтичната част на града, близо до старите поморийски къщи. Близо до източния плаж и до този пред хотел При американеца.

# 140
Много благодаря за информацията. Направо резервирам. Стария град какво представлява, подобно на несебърския и созополския ли е?

# 141
Много благодаря за информацията. Направо резервирам. Стария град какво представлява, подобно на несебърския и созополския ли е?
Не, това е старата част на града, която е на полуостров /от старите поморийски къщи има запазени само 4-5/ не като Стария Несебър или Пловдив. А новия град е квартал преди това до пътя, оттам се влиза в Поморие и се продължава към старата част.

# 142
  • Точно където трябва
Жената по-скоро пита дали изглежда като Стария град на Несебър и Созопол. Аз поне такива калдаръми и стари къщи не видях.

# 143

Да, няма запазени такива стари улици. Старите автентични къщи са запазени само 4-5 бр. и им казват старите поморийски къщи, намират се в най-горната част на полуострова.

# 144
Да, така е, както казва  Tigar_123. В миналото Поморие е изглеждало като Созопол и Несебър, но за съжаление по - голямата част от старите дървени къщи са унищожени от голям пожар преди много години. Сега са запазени няколко такива къщи, както и старата гръцка църква, намираща се до тях, точно на "носа" на полуострова, която е работеща в момента.

# 145
  • Поморие
Анхиало е бил като Несебър и Созопол .  Градът няколко пъти е разрушаван, тъй като е бил главен търговски и морски център. Последния голям пожар от 1906 година го унищожава напълно за съжаление.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 23:06 от AnMary

# 146
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за Апартхотел Блу Бей Палас ? Изчетох темата и разбрах,че самия център е далече,но по описанието на хотела пише 10 минути пеша до новия град. Как е плажа пред хотела,ако някой е ходил да даде адекватно мнение,че едни викат мръсно, други чисто..Предполагам няма бар или нещо като капанче на плажната ивица..Искаме да сме там за 5 нощувки и ако е далечко от центъра определено ще ни доскучае да седим само в комплекса.
Здравей Simple Smile
Хотелът е встрани от главния път, на влизане в Поморие. Откъснато е, което за мен е +, в същото време е близо до града. Басейнът е прекрасен. Плаж...не брой, че има плаж. Слиза се по стълби до плажа долу, но той е ужасен, мръсен, неподдържан, лежи в основата на запустял строеж...гнусна работа. Ако търсиш хотел с плаж, не е този, но пък може да се ходи на плажа който е пред Пенелопа Палас, тръгва се от Блу бей, не знам колко точно метра е ходенето, почивала съм и в двата хотела, но не мога да кажа - да кажем, 5 до 10 мин. ходене пеша...
В самия хотел има опция за изхранване - последно, цената на човек беше 15лв.

# 147
Още ли е чиста водата в Поморие? Следобяд духа ли силно? Притеснихте ме с това замърсяване и тези течения.... Дано се поизместят към август Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Blush сред обсъждането на хотелите, въпросите ми се загубиха Blush
Моля за отговор дали водата е чиста и дали много духа следобяд на плажа? Има ли големи вълни? За Източния/Централен питам Hug

# 148
Ако ти върши работа информация от понеделник, от плажа към Пенелопа Палас - вятър имаше силен, леко хладен, но все пак приятен, има малко нацъфтели водорасленца, вълни нямаше въобще.

# 149
  • Поморие
Още ли е чиста водата в Поморие? Следобяд духа ли силно? Притеснихте ме с това замърсяване и тези течения.... Дано се поизместят към август Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning
Blush сред обсъждането на хотелите, въпросите ми се загубиха Blush
Моля за отговор дали водата е чиста и дали много духа следобяд на плажа? Има ли големи вълни? За Източния/Централен питам Hug

Всеки ден е различен, как да Ви дадем отговор. Никой не може да каже дали ще духа, когато Вие сте тук, нито дали морето ще изхвърли водорасли( ако това имате предвид под чистота на морето). Следобедния бриз си е задължителен от изток, по някога е по-силен, по някога е по-слаб...природа

Общи условия

Активация на акаунт