На море в Поморие 2019г.

• 50 105
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
Цитат на: mi6u-to link=Tropic =1106322.msg38941524#msg38941524 date=1561764112
Fllower82,
Вижте хотел Релакс - но не е нито в новата, нито в старата част, така да се изразя... По-средата е, при езерото, след бунгалата...
Благодаря много! 🙂

Районът, където хотел Релакс е сравнително див / ние също отсядаме в този район -хотел Гардения, който е към 600-700м преди Релакс/, това е местност Косата, климата е уникален, навсякъде всичко е вода, отзад е езерото, а отпред е само пясък и море. През юни, когато ние ходим, там е рай, през юли и август може да има комари от езерото, но там по принцип има повече вятър, което е много добре и против жегата, и против комарите.
Незнам дъното на морето как  е пред Релакса, пред Гардения е много плитко доста навътре с кристално чиста и топла вода. С деца е по-добре на охраняем плаж,  питайте в хотела дали дали имат спасител, може и да наемат  за техния плаж за силния сезон, защото от юли водата се променя, започват и мъртвите вълнения....
Ако искате почивка в дивото, вероятно ще ви хареса. Честно казано отвън този хотел лично на мен не ми изглежда много добре, но не сме го посещавали, само отвън сме го виждали, незнам вътре какво е, но в предишните теми за Поморие имаше отзиви на момичета, които са го посещавали.

# 121
  • Поморие
Поморие е полуостров.  От южната страна е плажът в новия град посока Сарафово- Бургас. От северо-източната страна е плажът на стария град - посока Ахелой. Х-л Релакс е на пясъчната коса, която разделя морето от соленото езеро в посока Ахелой. След Военния санаториум в района на бунгалата.

# 122
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за Апартхотел Блу Бей Палас ? Изчетох темата и разбрах,че самия център е далече,но по описанието на хотела пише 10 минути пеша до новия град. Как е плажа пред хотела,ако някой е ходил да даде адекватно мнение,че едни викат мръсно, други чисто..Предполагам няма бар или нещо като капанче на плажната ивица..Искаме да сме там за 5 нощувки и ако е далечко от центъра определено ще ни доскучае да седим само в комплекса.

# 123
Здравейте, може ли да ме ориентирате ул. Софроний Врачански къде се намира? Близо ли е до плаж? До центъра? Казаха ми, че има два паркинга - обществен и платен, дали са близо и те?

# 124
Здравейте, може ли да ме ориентирате ул. Софроний Врачански къде се намира? Близо ли е до плаж? До центъра? Казаха ми, че има два паркинга - обществен и платен, дали са близо и те?

Близо е до центъра и паркингите, до плажа не много, може би 15-20мин пеша.

# 125
На мен по телефона ми казаха, че е близо и до плажа 100-150м. Става въпрос за Софроний Врачански 13.

# 126
На мен по телефона ми казаха, че е близо и до плажа 100-150м. Става въпрос за Софроний Врачански 13.

Ето го на картата №13 , това е в Руския квартал, много трудно за паркиране в силния сезон.
 https://pochivka.bg/elizabet-apartmants-o39481
по-близо е до плажа, отколкото до центъра, а паркингите са до пицария Спарта, и тя се вижда на картата. А центъра е на 5мин от Спарта.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 14:58 от Tigar_123

# 127
Благодаря!
Не става въпрос за този апартамент. Предупредиха ме, че е нов и може да не излиза на картата, затова и питам само горе долу дали е вярна информацията, която ми дават. Има голяма разлика от 100-150м. и 15-20мин. до плажа.
Ще съм благодарна, ако някой по-запознат може да каже.

# 128
Благодаря!
Не става въпрос за този апартамент. Предупредиха ме, че е нов и може да не излиза на картата, затова и питам само горе долу дали е вярна информацията, която ми дават. Има голяма разлика от 100-150м. и 15-20мин. до плажа.

Просто ти дадох линк, за да видиш на картата точно къде се намира адреса, защото в гугъл не излиза...
Да, към 100-150м. е до плажа и 15мин. до центъра.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 15:37 от Tigar_123

# 129
Здравейте. Ще ви следя за отзиви за Поморие като цяло. Аз вече свърших каквато я свърших, тоест запазих бунгала. Ще сме 2 семейства и нашето малко момиче 1г и 6м.Не искахме хотел, търсехме нещо близо до Бургас, за да не се спуска е на юг или качваме нагоре след Варна, север. Така избрахме бунгала в Поморие, на самия плаж. Никога не сме били на море точно в Поморие. Дано ни хареса :=)

# 130
  • Поморие
Благодаря!

Не повече от 3-5 мин до плажа! До центъра ще вървите повече 5-7 минути. Чудесно местоположение!

# 131
Още ли е чиста водата в Поморие? Следобяд духа ли силно? Притеснихте ме с това замърсяване и тези течения.... Дано се поизместят към август Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 132
Здравейте. Ще ви следя за отзиви за Поморие като цяло. Аз вече свърших каквато я свърших, тоест запазих бунгала. Ще сме 2 семейства и нашето малко момиче 1г и 6м.Не искахме хотел, търсехме нещо близо до Бургас, за да не се спуска е на юг или качваме нагоре след Варна, север. Така избрахме бунгала в Поморие, на самия плаж. Никога не сме били на море точно в Поморие. Дано ни хареса :=)
Би ли споделила кои са бунгалата?

# 133

Бунгала "Сънрайз"

# 134
Благодаря!

Не повече от 3-5 мин до плажа! До центъра ще вървите повече 5-7 минути. Чудесно местоположение!

Благодаря! Запазихме, пък ще видим дали ще опровергае всичките ни очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт