На море в Поморие 2019г.

• 50 861
  • 795
  •   1
Отговори
# 255
Carrie br, по- широка, по -точно, изкуствено разширена и заравнена, е плажната ивица пред комплекс Сънсет Ризорт, в квартала ( новия град). До този плаж е хотел Виа Понтика, за който се интересуваш.  

Добре изглежда . Благодаря

# 256
  • Поморие
lluiza,видях . Просто не мога да добия представа Simple Smile
тесни са, не само в сравнение с Албена. Grinning
Има и по-тесни, има и по-широки, зависи как течението удря брега и колко пясък изхвърля. На снимката се вижда 2/3 от плажа на  стария град. Аз лично не харесвам широките и  хавлията ми да е на 40 м от морето например.

# 257
Аз харесвам тесните ивици защото не желая да се опознавам с всички плажуващи които правят пътека около мен

# 258
Някой почивал ли е в "св.св. Петър и Павел"?
Може ли отзиви?

# 259
Май ще резервираме от неделя за Феста Виа Понтика. Така се надявам да не се разочароваме от плажа и градчето.
Както казах,от години не сме почивали на нашето море.

# 260
Май ще резервираме от неделя за Феста Виа Понтика. Така се надявам да не се разочароваме от плажа и градчето.
Аз бих избрала стария град, този комплекс е в края на града, в нищото. Не знам как и къде ще се разхождате.

# 261
Аз бих избрала стария град, този комплекс е в края на града, в нищото. Не знам как и къде ще се разхождате.

Хммм... с кола сме,но пак не е ок все с колата да въртиш,вместо да излезеш пеща на разходка

# 262
  • София
Може ли отзиви?

Добър е хотела според мен. Прилична закуска, чисти и достатъчно големи стаи, добра спа-зона. Не съм сигурна, че всички стаи имат изглед към морето. Храната в ресторанта на хотела също беше ОК, но не съм ползвала ол инклузив варианта.
Най-хубавото нещо е, че е на плажа, а плажът там е широк и не твърде пренаселен (това от 2016 г., вече не знам как е с новите комплекси, които са в експлоатация).
Негатив е това, че е сравнително далеч от центъра. За мен не беше лощо, защото се разхождахме всяка вечер, но ако сте с малко дете си преценете къде искате да прекарвате време.

За придвижващите се с кола - в стария град вдигат колите без изобщо да се колебаят, а места за свободно паркиране на практика няма. Зависи каква почивка предпочитате. Ние обичаме да се разхождаме и да ходим в различни заведения.

# 263
Поне платени паркинги има ли достатъчно?

# 264
Може ли отзиви?
моите отзиви са по различни.  Там ол инклузив  няма. Храната за обяд е по меню. Закуска и вечеря на блок маса.  Това което остане от закуска или вечеря отива в готвеното за обяд. В това отношение не съм сигурна, че ще Ви хареса.  Най -голям плюс е прекрасната гледка от терасата към морето .

# 265
https://www.booking.com/hotel/bg/guest-house-reni.bg.html?aid=35 … GktemhlbGV6b3ZpSA
близо ли е до плажа?

Последна редакция: чт, 01 авг 2019, 22:52 от Florentina

# 266
  • Перник
Ще помоля за отзиви след това Simple Smile

# 267
Поне платени паркинги има ли достатъчно?
Най-големия е пред общината, платен е от 15.06 до 01.09, през останалото време е безплатен, а дали ще има места на самия паркинг зависи колко туристи има. Знам, че има и още един нов платен паркинг до новоокритото рибарско пристанище, но не сме го ползвали и незнам колко е голям/с колоко паркоместа.
Със сигурност мога да кажа, че когато ходимобикновено  от 01-15.06 и от 01-15.09, сме нямали проблем с паркирането, където и да е и навсякъде е безплатно. В началото на юли също сме били и сме успявали да паркираме няколко пъти на паркинга до пицария Спарта, там е безплатен през цялото време, но е малък - може би към 20 паркоместа и в силния сезон ще е трудна работа....

# 268
  • София

Ако го погледнете на картата, ще видите, че не е много близо .

# 269

Ако го погледнете на картата, ще видите, че не е много близо .
Е,вече е късно дано поне изкараме добре.

Общи условия

Активация на акаунт